Bőrápolás otthon profi módon tanfolyam

Bőrápolás otthon profi módon tanfolyam

Szívesen ápolod otthon bőrödet, de felmerül benned néhány kérdés a kozmetikumokkal és azok pontos használatával kapcsolatban? Tanfolyamunkon profi szakember segít neked személyre szabottan abban, hogy bőrtípusodnak megfelelően elkészítsetek egy rövid diagnózist arcbőrödről, illetve ahhoz tartozóan, egy rövid kezelési tervet.

A kezelési tervet, a letisztítástól a befejező készítményig állítjuk össze, megmutatjuk, hogy hogyan alkalmazd helyesen az arctisztító tejet, a radírt, szérumokat, pakolásokat és a befejező krémet, tanácsot adunk abban, hogy mely készítményt, milyen rendszerességgel alkalmazd, hogy a mindennapi bőrápolási rutinodba be tudd ezt könnyedén illeszteni.

Tanfolyam díja: 29.999 Ft

A tanfolyam tartalma:

  • Bőrtípusod pontos meghatározása személyre szabottan
  • Otthoni bőrápolás kisokos elkészítése
  • Kozmetikumok helyes alkalmazásának gyakorlása (Letisztítástól a befejező krémig)
  • Személyes konzultáció

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnél betekintést nyerni a kozmetikusok világába
  • Ha szeretnéd megtudni bőrtípusod, és annak helyes ápolását
  • Ha kíváncsi vagy arra, hogy a kozmetikumokat milyen sorrendben használd, és hogyan érd el azok maximális hatását bőrödön
  • Ha bőrproblémákkal küzdesz, és szeretnél rá megoldást találni

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

Otthoni bőrápolás kisokos

Kell-e eszköz vagy anyagot hozni?

A képzésre minden anyagot és eszközt biztosítunk.

 

A tanfolyam napján 10% kedvezményt biztosítunk JimJams és Solanie termékeinkből. Termékeink az alábbi webshopon megtalálhatóak: www.alveolashop.com


KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Sminktanfolyam haladóknak

Aki elvégezte a „Sminkeld magad profi módon 1” sminktanfolyamot, és elsajátította már az alapokat, azon résztvevőink számára, újabb kapukat tárunk fel a sminkelés varázslatos világába. 

Részletek

Sminktanfolyam kezdőknek

Szívesen sminkeled magad a hétköznapokban, de valahogy mégis úgy érzed, hogy profi szakember segítségére lenne szükséged abban, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, és ne egyedül kelljen kísérletezned a tükör előtt?

Részletek

Tabuk nélkül az otthoni szőrtelenítésről tanfolyam

Meggyűlik a bajod az otthoni szőrtelenítéssel? Folyamatosan nehézségekbe ütközöl, de borotválás helyett mégis a gyantát részesíted előnyben?! Profi szakember segítségével mutatjuk be neked a helyes szőrtelenítés folyamatát lépésről-lépésre.

Részletek