Sminktanfolyam haladóknak

Sminktanfolyam haladóknak

Aki elvégezte a „Sminkeld magad profi módon 1” sminktanfolyamot, és elsajátította már az alapokat, azon résztvevőink számára, újabb kapukat tárunk fel a sminkelés varázslatos világába.

 

A „Sminkeld magad profi módon 1” tanfolyam elvégzése kötelező, egymásra épülő tanfolyam!

Tanfolyam díja: 29.999 Ft

Munka után hivatalos vagy egy vacsorára vagy színházi estre, de nincs sok időd a készülődésre?

Sminkmesterünk megmutatja, hogy percek alatt, hogyan tudod átalakítani nappali sminkedet az éppen aktuális esti programodhoz.

Szó lesz a tusvonalról, füstös szemekről, erőteljesebb vadabb színekről és rúzsokról. Bemutatjuk, mit mivel tudsz kombinálni, mit mivel tehetsz igazán hangsúlyosabbá.

Mert a kevesebb, néha több!

 

A Malu Wilz és NOTE sminktermékek illetve kiegészítők megvásárolhatóak a www.alveolashop.hu  weboldalon.


OKTATÓ

Sok Csaba

sminkmester

Hosszú pályafutásom során akkor voltam és vagyok a legboldogabb, ha látom tanítványaim sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi szintű versenyeken, vagy tudni tanítványaim eredményes helytállását a pályán. Ez ad számomra oly felszabadító és inspiráló erőt ami mindig megerősít engem abban, hogy tanítanom, oktatnom, továbbadni tudásomat mindig érdemes és fontos.

Tevékenységi terület: országszerte

KAPCSOLATTARTÓ

Németh Petra

+36203611799 +36704085926

oktatas@alveola.hu

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Sminktanfolyam kezdőknek

Szívesen sminkeled magad a hétköznapokban, de valahogy mégis úgy érzed, hogy profi szakember segítségére lenne szükséged abban, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, és ne egyedül kelljen kísérletezned a tükör előtt?

Részletek