Sminktanfolyam haladóknak

Sminktanfolyam haladóknak

Aki elvégezte a „Sminkeld magad profi módon 1” sminktanfolyamot, és elsajátította már az alapokat, azon résztvevőink számára, újabb kapukat tárunk fel a sminkelés varázslatos világába.

 

A „Sminkeld magad profi módon 1” tanfolyam elvégzése kötelező, egymásra épülő tanfolyam!

Tanfolyam díja: 29.999 Ft

Munka után hivatalos vagy egy vacsorára vagy színházi estre, de nincs sok időd a készülődésre?

Sminkmesterünk megmutatja, hogy percek alatt, hogyan tudod átalakítani nappali sminkedet az éppen aktuális esti programodhoz.

Szó lesz a tusvonalról, füstös szemekről, erőteljesebb vadabb színekről és rúzsokról. Bemutatjuk, mit mivel tudsz kombinálni, mit mivel tehetsz igazán hangsúlyosabbá.

Mert a kevesebb, néha több!

 

A Malu Wilz és NOTE sminktermékek illetve kiegészítők megvásárolhatóak a www.alveolashop.hu  weboldalon.


KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Sminktanfolyam kezdőknek

Szívesen sminkeled magad a hétköznapokban, de valahogy mégis úgy érzed, hogy profi szakember segítségére lenne szükséged abban, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, és ne egyedül kelljen kísérletezned a tükör előtt?

Részletek

Bőrápolás otthon profi módon tanfolyam

Szívesen ápolod otthon bőrödet, de felmerül benned néhány kérdés a kozmetikumokkal és azok pontos használatával kapcsolatban? Tanfolyamunkon profi szakember segít neked személyre szabottan abban, hogy bőrtípusodnak megfelelően elkészítsetek egy rövid diagnózist arcbőrödről, illetve ahhoz tartozóan, egy rövid kezelési tervet.

Részletek

Tabuk nélkül az otthoni szőrtelenítésről tanfolyam

Meggyűlik a bajod az otthoni szőrtelenítéssel? Folyamatosan nehézségekbe ütközöl, de borotválás helyett mégis a gyantát részesíted előnyben?! Profi szakember segítségével mutatjuk be neked a helyes szőrtelenítés folyamatát lépésről-lépésre.

Részletek