OKJ Kézápoló és műkörömépítő képzés

OKJ Kézápoló és műkörömépítő képzés

Kézápoló és műkörömépítő képzés nyilvántartásbavételi száma: E-001481/2016/A001 

A műkörömépítő szakma a legkedveltebb hivatások közé tartozik, hiszen minimális befektetéssel megszerezhető a szakmai képesítés. Nálunk minden biztosított ahhoz, hogy magas színvonalú oktatásban részesülj. Az igényes tanulókörnyezet mellett, prémium minőségű alapanyagokkal, jól felszerelt, gépesített tanteremben, mester végzettségű oktatóinktól sajátíthatod el a magabiztos tudást.

Részletfizetési lehetőség, kedvezményes tanulócsomagok, ingyenes eszközhasználat várnak, hogy neked csak a tanulásra kelljen figyelni.

Segítünk a döntésben: 

 • Nálunk NEM a tömeges műkörmös képzés a cél, hanem, hogy  kis létszámú oktatás keretében tanítsunk meg  egy olyan szakmát Neked, amellyel a kezdetektől keresőképessé és sikeressé válhatsz szakmádba
 • 4 AJÁNDÉK, amivel hozzájárulunk pluszban a sikereidhez: 
 1. Képzésünk során lehetőséged nyílik a NABA termékpalettájának összes termékét kipróbálni
 2. Eszközhasználat az órákon, mielőtt nagyobb kiadásokra kerül sor.
 3. Marketing képzés közösségi média hirdetésekkel és brand építéssel kiegészítve
 • A tanfolyam ideje alatt és azt követően is kedvezményes vásárlási lehetőség törzsvásárlói kártyával nagykereskedelmi üzletünkben
 • Részletfizetési lehetőség

Szerezz szakmát 6 hónap alatt, indítsd el a saját vállalkozásodat, légy a magad ura!

A műkörömépítő szakma a legkedveltebb hivatások közé tartozik, hiszen minimális befektetéssel megszerezhető a szakmai képesítés és akár egy asztal bérlésével és némi felszereléssel elindítható egy vállalkozás. Nem kötelező teljes munkaidőben végezni, ideális lehet kereset kiegészítésnek is. A szakmai tudás megszerzése nem igényel előzetes ismereteket, vagy különösebb tehetséget, elegendő gyakorlással bárki el tudja sajátítani. Persze az csak előny, ha művészi beállítottságú vagy, de egyáltalán nem feltétel.

Kézápoló és műkörömépítő államilag elismert végzettséggel (OKJ azonosító: 32 815 01) képes leszel egy szépségszalon működtetésére, a kézzel és körömmel kapcsolatos ápolási és szépészeti szolgáltatások nyújtására, valamint a vendégek szakszerű tájékoztatására.  

Az állami vizsgakövetelmények sikeres teljesítését követően szakmunkás bizonyítványt kapnak a hallgatók, ami lehetőséget nyújt a nemzetközi (EUROPASS) bizonyítvány kiváltására is, melynek díja a mindenkori minimálbér 5 %-a. A nemzetközi bizonyítvány elengedhetetlen a hivatalos külföldi munkavállaláshoz.

Szeretnék jelentkezni

Amit nyújtunk számodra:

OKJ Kézápoló és műkörömépítő képzésMagas színvonalú oktatás

Igényes tanulókörnyezet, jól felszerelt, gépesített tanterem, ahol a gyakorlati foglalkozások idejére, minden tanuló számára biztosítunk UV lámpát, így ezt nem szükséges rögtön megvásárolnod, vagy magaddal cipelned az órákra.

Részletfizetési lehetőség, előre, pontosan meghatározható kiadások, rejtett költségek nélkül.

Igényesen összeállított (prémium alapanyagok, nagy kiszerelések), sallangoktól mentes tanulócsomag, többféle választható opcióval, kedvezményes áron.

Tanuló és gyakorlatorientált képzés, személyre szabott konzultációs lehetőség.

A tanfolyam ideje alatt és azt követően is kedvezményes vásárlási lehetőség törzsvásárlói kártyával.

A nálunk végzett szakemberek számára referencia szalon programunkhoz való csatlakozási lehetőség, mely kiemelt kedvezményekkel és VIP tagsággal is jár.

Mentor programunk keretein belül, támogatjuk legtehetségesebb hallgatóink versenyambícióit.

Nyílt nap: amennyiben többet szeretnél megtudni iskolánkról, illetve ha a személyes találkozás híve vagy, gyere el egyik nyílt napunkra, ahol betekintést nyerhetsz az oktatás menetébe, megismerkedhetsz leendő oktatóiddal, megnézheted a helyszínt, az oktatótermeket és a felszereléseket is.

Szeretnék jelentkezni

Nyílt nap: jelenleg nincs aktuális időpont, érdeklődni lehet az oktatas@alveola.hu email címen vagy a +36 20 / 361 1799 telefonszámon. 

Helyszín: Alveola Beauty Akadémia, 1143 Budapest Gizella út 30.

Műkörömépítő tanfolyam

A nyílt napon való részvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont ha aznap beiratkozol és kifizeted a 20% regisztrációs díjat (ami 19.800 Ft és  levonódik a képzési díjból), 5000 Ft kedvezményt adunk az általad kiválasztott tanulócsomag árából. Az akció kizárólag a nyílt napon vehető igénybe.

A képzésre való jelentkezés feltételei:

 • alapfokú iskolai végzettség
 • Egészségügyi alkalmasság (Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálat által kiállított alkalmassági igazolás)

 

OKJ képzés

Komplex szakmai vizsgára bocsátás feltételei:

 • a 18. életév betöltése
 • a modulzáró vizsgák eredményes letétele
 • a megengedett óraszám alatti hiányzás (< 20%)
 • tandíj és vizsgadíj határidőre történő befizetése

Képzési idő:

Tervezett képzési idő:
5,5 hónap (heti 2 napos tanrendben, munka vagy iskola mellett is végezhető)

 

A képzés tervezett indulási ideje

 • 2019. február 25. Székesfehérvár 

A képzés vége:

 • 2019. augusztus - Székesfehérvár

Képzési napok:

 • hétfő: 09:00-16:00, kedd: 09:00-16:00 Székesfehérvár 

A képzés helyszíne: 

Stefán Ági NailArt Stúdió/ Szalon & Oktatás, 9000 Székesfehérvár, Kossuth utca 14. fsz. 10.

A képzés tartalma:

 • Szépészeti szolgáltatóegység működtetése,
 • Anatómiai és élettani ismeretek
 • Kézápolás
 • Műkörömépítés
 • Anyagismeret

Tandíj:

Nincsenek rejtett költségek, a jegyzetek árát tartalmazza a képzési díj!

A képzés díja:

 • Székesfehérvár: 149.000 Ft

Előregisztrációs díj:

 • Székesfehérvár: 25.800Ft

Modulzáró vizsgák díja: 0 Ft
Állami vizsgadíj: 53.000 Ft
A tanulócsomag választható opciói:

 • Basic: 49.490 Ft helyett 39.900 Ft (a képzéshez szükséges prémium minőségű anyagok és eszközök)
 • Gépesített: 80.808 Ft helyett 69.900 Ft (a képzéshez szükséges prémium minőségű anyagok, eszközök és gépek = UV lámpa, csiszológép)
 • Extra: 96.488 Ft helyett 84.900.- Ft (prémium minőségű anyagok, gépek és színes díszítő anyagok = színes zselé és Lac Gel rendszer termékei)

Az egyes tanulócsomagok pontos tartalom listája letölthető itt.

Fontos! A tanfolyam díját egy összegben, de akár részletfizetéssel is kiegyenlítheted. Amennyiben a részletfizetés mellett döntesz a jelentkezés véglegesítésekor válaszd a ELŐREUTALÁS fizetési opciót.

Szeretnék jelentkezni

A képző intézmény, az Alveola Kft engedély száma: E-001481/2016
Kézápoló és műkörömépítő képzés nyilvántartásbavételi száma: E-001481/2016/A001

Néhány jó tanács az iskola kiválasztásához:

Mindenképpen győződj meg arról, hogy a képző intézménynek van-e érvényes felnőttképzési engedélye az adott képzésre, ezt az engedélyszám alapján az NSZFH honlapján teheted meg www.nive.hu. Nem összekeverendőek a néhány napos okleveles képzések az államilag elismert képzésekkel.

A Felnőttképzési Hivatal által előírt képzési óraszám a Kézápoló és műkörömépítő szakmára vonatkozóan 350 óra, ezért ha valaki ennél kevesebb óraszámú képzést kínál számodra, az nem államilag elismert képzés. Kézápolóként munkát vállalni vagy vállalkozást indítani, csak államilag elismert szakmai bizonyítvány birtokában legális.

A tanulócsomag megvásárlása előtt tájékozódj annak tartalmáról, győződj meg a termékek szükségességéről és az összetevők listaárát összeadva ellenőrizd a tanulócsomag árát.

Amíg nem rendelkezel minimális szaktudással, ne verd magad költségekbe, drága anyagok vagy gépek megvásárlásával, csak azt vedd meg, ami feltétlenül szükséges a tanórára.

Tájékozódj az oktatók személyéről, végzettségéről. A 393/2013. (XI. 12.) Korm. rendelet szerint elméleti képzést felsőfokú végzettséggel és a képzés tanulmányi területének megfelelő szakképesítéssel rendelkező személy, gyakorlati képzést pedig mestervizsgával rendelkező oktató tarthat (2011. évi CLXXXVII. törvény a szakképzésről).

Szeretnék jelentkezni


KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

OKJ Szépségtanácsadó képzés

Szépségtanácsadó képzés nyilvántartásbavételi száma: E-001481/2016/A004 Legyen hivatásod a most legkedveltebbnek számító Szépségtanácsadó szakma. Ha sminkesként vagy pillásként szeretnél a szakmában elhelyezkedni, akkor az Alveola Beauty Akadémián a helyed. Az Alveola, mint a professzionális kozmetikai piac egyik vezető cége a garancia arra, hogy oktatási intézményünk és elismert oktatói gárdánk a legbiztosabb tudást nyújtsa számodra. Előképzettséggel rendelkezők számára a képzés díja, egy összegben történő kifizetés esetén 390 000 Ft helyett csak 159 000 Ft! - 231.000 Ft kedvezmény a képzés díjából!

Részletek

OKJ Kozmetikus képzés

Kozmetikus képzés nyilvántartásbavételi száma: E-001481/2016/A003 Válaszd életpályádnak a kozmetikus szakmát és légy részese a világszerte híres magyar szakemberek exkluzív közösségének. Szerezz sikerszakmát alig több mint egy év alatt, és kezdd karriered biztos alapokkal és versenyképes szaktudással. Jól felszerelt, gépesített tanműhelyünk, rugalmas időbeosztásunk és a szakmájukban elismert tanáraink a biztosíték arra, hogy neked csak a tanulásra kelljen koncentrálni. A képzés díja egy összegben történő kifizetés esetén 1 499 000 Ft helyett csak 1 199 000 Ft! - 300.000 Ft kedvezmény a képzés díjából!

Részletek