Bőrnyugtatás mesteri szinten

Bőrnyugtatás mesteri szinten

Az érzékeny bőr napjaink egyik „népbetegsége”, mely mellett kozmetikusként sem mehetünk el szó nélkül. A városias, vagy nem megfelelő életmód következtében több vendégnél találkozhatunk érzékenységgel. De a kozmetikai kezelések során is fontos, hogy az aktiválás során „felpezsdített” bőrt megfelelő módon tudjuk nyugtatni.

 

Legújabb tanfolyamaink egyikén az érzékeny bőrök világába kalauzolunk el, ahol megismerkedhetsz a bőrérzékenységet kiváltó okokkal, azok fajtáival a kezelésének kozmetikai metódusaival. Elsajátíthatod, hogy a kezeléseken belüli anyagcsere fokozást és az azt kísérő vérbőséget hogyan tartsd kordában. Mely kozmetikumokkal tudod a folyamatot kontroll alatt tartani és a kezelések végeztével a bőrt hatékonyan lenyugtatni.

A tanfolyamon a diagnosztikai alapokon túl megtanulhatod a bőrérzékenység típusait és hatékony kezelési módjait. Átbeszéljük az ilyen problémákra alkalmazható kozmetikumok fajtáit és főbb hatóanyagait és azok szakszerű alkalmazását a gyakorlatban.

A tanfolyam díja: 19.999 Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény jár a Solanie termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze.)

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha hatékonyabban szeretnéd végezni a kezeléseket a szalonodban és mellőznéd a kudarcokat
  • Ha szeretnéd szakszerűen alkalmazni a rendelkezésedre álló készítményeket és tudatosabban kiválasztani a következőket
  • Ha magabiztosságra vágysz a bőrnyugtató kozmetikumok használatával kapcsolatosan
  • Ha szeretnéd azzal a nyugalommal végezni a kezeléseket, hogy a vendégeidnek a legjobbat adod és biztosan nem „paprikavörösen” távoznak a szalonodból

Melyik tanfolyamot érdemes elvégezned még e tanfolyam után?

  • Az INCI nem mumus többé alap és mesterkurzus tanfolyam Juhász Klárival
  • A letisztítás, felpuhítás és a bőr előkészítésének művészete Solanie termékekkel bőrtípusonként és évszakonként Juhász Klárival
  • A táplálás és rétegezés művészete Solanie termékekkel és gépekkel bőrtípusonként és évszakonként Juhász Klárival
  • Hidratálás a felszínen és a mélyebb rétegekben Solanie termékekkel Juhász Klárival

 Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

  • a workshophoz segédletet kapsz, amelynek segítségével könnyen le tudod jegyzetelni az elhangzottakat

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak.
A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

 

 A tanfolyam elvégzése esetén

"Bőrnyugtatás mesteri szinten"

tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.

 


OKTATÓ

Juhász Klára

Beauty Akadémia szakmai vezető

2000-ben, kezdő tanárként egy fodrászokat és kozmetikusokat oktató szakképző iskolában kezdtem dolgozni, ahol az első évben a legtöbb elméleti tantárgyat oktattam. Három év múlva választottak meg igazgatóvá, ezt a pozíciót 2013-ig töltöttem be.

Tevékenységi terület: Budapest

KAPCSOLATTARTÓ

Németh Petra

+36 20 / 361 1799

oktatas@alveola.hu

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Iskolamasszázs és speciális masszázsvariációk tanfolyam – kozmetikusoknak, kozmetikus mestereknek

Úgy érzed, hogy régen tanultad már az iskolamasszázst és szeretnéd újra elsajátítani annak tökéletes technikáját? Vagy van benne már tapasztalatod, de nem vagy biztos abban, hogy jól tudod átadni tanulóidnak a mozdulatokat és szeretnéd a maximumot nyújtani, esetleg új masszázsfajtákat elsajátítani?

Részletek

A letisztítás, felpuhítás és bőr előkészítésének művészete

Minden kozmetikai kezelés alapja az alapos letisztítás és a bőr megfelelő előkészítése! Enélkül bármilyen drága kozmetikum, vagy készülék alkalmazása semmit sem ér. A bőrre felvitt hatóanyagok felszívódása pedig nagyban korlátozott.

Részletek

Hidratálás a felszínen és a mélyebb rétegekben

Hidratálásra minden bőrtípusnak szüksége van életkortól és bőrállapottól függően. Minél hidratáltabb a bőr, annál jobban tudnak hasznosulni a tápláló hatóanyagok benne. Annál inkább késleltethetőek az öregedés látható jelei és tartható fenn a normál bőrimmunitás.

Részletek

Különleges bőrtáplálás és rétegezés

Biztosan te is találkoztál már azzal, hogy egyre több influenszer használja azt a kifejezést, hogy „rétegezés”. De mi is ez a köztudatba újonnan bekerülő szó? Mit jelent ez a kozmetikai gyakorlatban és az otthoni bőrápolásban? Miért fontos ez például a bőrtáplálás során?

Részletek