Hidratálás a felszínen és a mélyebb rétegekben

Hidratálás a felszínen és a mélyebb rétegekben

Hidratálásra minden bőrtípusnak szüksége van életkortól és bőrállapottól függően. Minél hidratáltabb a bőr, annál jobban tudnak hasznosulni a tápláló hatóanyagok benne. Annál inkább késleltethetőek az öregedés látható jelei és tartható fenn a normál bőrimmunitás.

Miért fontos a bőr hidratálása? Milyen életkorban kell elkezdeni? Van olyan bőrtípus, amit nem kell hidratálni?  Mit értünk a rétegezés fogalmám? Milyen szabályai vannak a hidratálásnak?

Amennyiben választ szeretnél kapni ezekre és még sok más a bőr nedvességpótlásával kapcsolatos kérdésre, akkor látogass el tanfolyamunkra, ahol megtanulhatod, hogy a milyen kozmetikai összetevőket, a bőr mely rétegeibe kell bejuttatni ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményeket tudd elérni. Megismerheted, hogy milyen szintjei vannak a bőrben a hidratációnak és hogy a hidratált bőr miért is kötelező alap minden kozmetikai kezelés során, hogy a kívánt tápláló, vitalizáló, tisztító, nyugtató vagy bőrfiatalító hatást maximalizálni tudd.

A tanfolyamon ugyanakkor megtanulhatod, hogy a különböző bőrrétegekben mely összetevők alkalmazhatóak a leghatékonyabban, illetve, hogy ezek alapján hogyan tudsz megfelelő kozmetikumokat választani és azokat gyakorlatban használni.

A tanfolyam díja: 19.999 Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény jár a Solanie termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze)

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha hatékonyabban és sikeresebben szeretnéd végezni a munkád a szalonodban, és maximálisan mellőzni a kudarcokat
  • Ha szeretnéd szakszerűen alkalmazni a rendelkezésedre álló hidratáló készítményeket és tudatosabb lenni az újabbak beszerzése kapcsán
  • Ha magabiztosan és otthonosan szeretnél mozogni a hidratáló összetevők világában és a lehető leghelyesebben használni őket a kozmetikai kezelések során

 Melyik tanfolyamot érdemes elvégezned még e tanfolyam után?

  • Az INCI nem mumus többé alap és mesterkurzus tanfolyam Juhász Klárival
  • A letisztítás, felpuhítás és a bőr előkészítésének művészete Solanie termékekkel bőrtípusonként és évszakonként Juhász Klárival
  • A nyugtatás művészete Solanie termékekkel és gépekkel bőrtípusonként és évszakonként Juhász Klárival
  • A táplálás és rétegezés művészete Solanie termékekkel és gépekkel bőrtípusonként és évszakonként Juhász Klárival

 Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

  • a workshophoz segédletet kapsz, amelynek segítségével könnyen le tudod jegyzetelni az elhangzottakat

 A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak.
A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

 

 A tanfolyam elvégzése esetén

"A bőrhidratálás mestere”

tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.

 


OKTATÓ

Juhász Klára

Beauty Akadémia szakmai vezető

2000-ben, kezdő tanárként egy fodrászokat és kozmetikusokat oktató szakképző iskolában kezdtem dolgozni, ahol az első évben a legtöbb elméleti tantárgyat oktattam. Három év múlva választottak meg igazgatóvá, ezt a pozíciót 2013-ig töltöttem be.

Tevékenységi terület: Budapest

KAPCSOLATTARTÓ

Németh Petra

+36 20 / 361 1799

oktatas@alveola.hu

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Solanie JADE ROLL és GUA SHA liftingmasszázs tanfolyam

Ugye te is találkoztál már  a különböző ásványokból készült kövekkel vagy rollerekkel? Gondoltad volna, hogy ezek az ásványokból készült beauty tool-ok/arcápoló eszközök nemcsak divatosak manapság, hanem már évezredek óta alkalmazzák például a gua sha köveket a hagyományos kínai orvoslásban?

Részletek

A letisztítás, felpuhítás és bőr előkészítésének művészete

Minden kozmetikai kezelés alapja az alapos letisztítás és a bőr megfelelő előkészítése! Enélkül bármilyen drága kozmetikum, vagy készülék alkalmazása semmit sem ér. A bőrre felvitt hatóanyagok felszívódása pedig nagyban korlátozott.

Részletek

Különleges bőrtáplálás és rétegezés

Biztosan te is találkoztál már azzal, hogy egyre több influenszer használja azt a kifejezést, hogy „rétegezés”. De mi is ez a köztudatba újonnan bekerülő szó? Mit jelent ez a kozmetikai gyakorlatban és az otthoni bőrápolásban? Miért fontos ez például a bőrtáplálás során?

Részletek

Bőrnyugtatás mesteri szinten

Az érzékeny bőr napjaink egyik „népbetegsége”, mely mellett kozmetikusként sem mehetünk el szó nélkül. A városias, vagy nem megfelelő életmód következtében több vendégnél találkozhatunk érzékenységgel. De a kozmetikai kezelések során is fontos, hogy az aktiválás során „felpezsdített” bőrt megfelelő módon tudjuk nyugtatni.

Részletek