Prémium masszázstechnikák anti-aging kezelésekhez

Prémium masszázstechnikák anti-aging kezelésekhez

Az igényesebb, luxus kategóriájú kezelések nem csak magas minőségű hatóanyagokat hanem egyedi, különleges rituálékat is magukba foglalnak. A vendég holisztikus, teljes lényét figyelembe vevő, teljeskörű kezeléséhez kínálunk három egyedi masszázst a Solanie világból.

Egy jól begyakorolt és elvégzett kozmetikai masszázs akár a kezelés sikerének 50% is jelentheti. Éppen ezért fontos az arc anatómiájának megismerése, helyes technika és masszázsmozdulatok elsajátítása, hiszen nem mindegy, hogy a meridián pontok stimulálásával nyugtatni, vagy éppen élénkíteni szeretnénk az arcbőrünk funkcióit. Tanfolyamunkon speciális masszázsmozdulatokat tanulhatsz. Megtudhatod, hogy mely kézmozdulatok milyen változásokat idéznek elő és nem utolsó sorban begyakorolhatod azokat, hogy saját szalonodban is hatékonyan tudd végezni őket.
Az aranymasszázs biokatalizáló, sejtenergia aktivizáló kezelésekhez alkalmazható. Segít a salakanyagok elvezetésében és a ráncok feloldásában. Fiatalító kezelés, a bőr öregedési folyamatainak késleltetésére ajánlott. A tanfolyami résztvevők elsajátíthatják azt a pihentető, feszültségoldó mozdulatsort, mely stimulálja az elasztin és kollagénrostokat, ezáltal emeli az arckontúrt.
solanie_logo

Az Argán exkluzív masszázs a Solanie egyik legösszetettebb lépésekből álló masszázs sorozata. Segíti a stressz levezetését, a salakanyagok kiürítését és a végén helyreállítja a bőr energetikai állapotát.
Hatására a bőr megnyugszik, megnő hatóanyag felvétele. Megsokszorozza az Argán növényi őssejtek kollagén és bőrt termelő sejtjeinek aktivitását. Kiváló kiegészítője az arckontúr feszesítő Argán növényi őssejtes kezelési soroknak.
Az elsajátított új technikák megszínesíthetik kezeléseidet, segítséget nyújtanak a hatóanyagok felszívódásának a támogatásában.

A tanfolyam díja: 24.999 Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény Solanie termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze)

A tanfolyam tartalma:

  • Bőrmegújítő masszázs metodika gyakorlása
  • A Solanie argán növényi őssejtes család termékeinek átismétlése
  • Az argán exkluzív masszázs metodika gyakorlása
  • A Solanie Vita White termékcsládjának átismétlése
  • A Vita White masszázs metodika gyakorlása

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnél a szalonod szolgáltatási palettáját különleges kezelési protokollokkal bővíteni
  • Ha kíváncsi vagy arra, hogy a régóta használt anyagokkal végzett kezelések hogyan varázsolhatod hatékonyabbá

Melyik Solanie tanfolyamon ajánlott részt venned előtte?

Érdemes elvégezni a Solanie alap és AHA savas tanfolyamot, de annak elvégzése nélkül is fogod tudni hasznosítani a hallottakat.

Szükséges-e modellt hozni a tanfolyamra?

A masszázsok gyakorlása egymáson zajlik, így modellt nem kell hozni.

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

  • Bőrmegújító masszázs step by step leírása
  • Solanie argán masszázs step by step leírása
  • Solanie Vita White masszázs step by step leírása

 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Masszázsok az arckontúr feszesítő, sejtaktiváló kezelésekhez”
elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


Tanfolyam értékelése:

Kiváló (4 értékelés alapján)

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Az ezer arcú AHA savak: bőrfiatalító és problémamegoldó kezelések

A pigment rendellenességek hatékony kezelése gyakori igény a kozmetikákban. Képzésünk a Solanie Vita White sorozatának és AHA Peel családjának eredményes kezelési protokolljába vezeti a megoldást kereső szakembereket.

Részletek

Szemkezelés-szemkörnyék fiatalítása lifting masszázstechnikával

A szemkörnyék speciális bőrén megjelenő problémák eltüntetése örök kihívás a szakemberek számára. Tanfolyamunkon megismerheted a Solanie egyedi szemápolási koncepcióját és annak diagnosztikai módszereit, amit a Solanie lifting szemmasszázs technikájával ötvözünk. 

Részletek

Antioxidánsokkal a bőröregedés ellen

A bőröregedés lassítása szempontjából a szabadgyökök semlegesítése létfontosságú folyamat. Tanfolyamunkon megtudhatod, hogy egy speciális antioxidáns komplexszel hogyan növelheted anti aging kezeléseid hatékonyságát.

Részletek