Savas kezelési metodikát támogató masszázsok

Savas kezelési metodikát támogató masszázsok

Az AHA savas kezelések nem támogatják a bőrírritációt is fokozható masszázsokat. A Solanie zenére koreografált egyedi metodikája azonban kivételt képez, ugyanis simító és meridiánpont stimuláló fogásai kiegészítői lehetnek ezen kezeléseknek.

Az őszi/téli időszakban használható abráziós és savas kezelések lehetőséget adnak a nyáron megvastagodott, kiszáradt és pigmentációjában egyenetlenné váló bőrök állapotának regenerálására.Ezek a kezelési metodikák azonban sokszor nem tartalmaznak exkluzív, kényeztető elemeket, holott a vendégek igénye meglenne rá. Mindannyian tudjuk azonban, hogy az egyre erősödő versenyben a vendég elvárásait érdemes nem csak kiszolgálni, hanem annál többet ajánlani. A Solanie Bőrmegújító peelingje és a Vita White zenére koreografált nyirokstimuláló masszázsa, melyek külön-külön is beilleszthetőek ezekbe a protokollokba, alkalmasak arra, hogy a hatékonyságot és a szolgáltatás színvonalát emeljék. Így vendégeink elégedetten, kényeztetés érzésével távozhatnak bőrmegújító és problémakezelő szolgáltatásainkról.

Tanfolyam díja: 19.999 Ft

A tanfolyam napján a Solanie termékekre 15%-os kedvezményt biztosítunk. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze)

Tanfolyam tartalma:

  • A Solanie bőrmegújító peelinghez és a Vita White kezeléshez szükséges anyagok rövid ismertetése
  • A masszázsok bőrre gyakorolt hatásainak ismertetése
  • A masszázsok lépéseinek begyakorlása
  • A masszázsok gyakorlása

 

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha meg akarod ismerni a Solanie bőrmegújító peeling masszázst, mellyel hatékonyabbá teheted bármelyik kezelésed
  • Ha szeretnél egy peelingezési technikát megtanulni, aminek lifting hatása van
  • Ha szeretnél megtanulni a bőrmegújító kezeléseid mellé egy nyirokstimuláló nyak- és dekoltázs hangsúlyos egyedi, zenére koreografált masszázst
  • Ha egyszerűen csak bővíteni szeretnéd masszázs tudásod, változatossá téve ezzel a szolgáltatásaidat

 

Melyik Solanie tanfolyamon ajánlott részt venned előtte?

Érdemes a Solanie Ránckezelés és folthalványítás kompromisszumok nélkül tanfolyamot elvégezni, hogy a kezelési protokoll már ne jelentsen gondot, de eljöhetsz egyszerűen a masszázstudásod bővítése miatt is. Az utóbbinál a termékismeret nem szükséges.

Szükséges-e modellt hozni a tanfolyamra?

A masszázsok gyakorlása egymáson zajlik, így modellt nem kell hozni.

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

  • Solanie bőrmegújító peeling masszázs step by step leírása
  • Solanie Vita White nyirokstimuláló masszázs step by step leírása

 


A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémiaszervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Savas kezelési metodikát támogató masszázsok" 

elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.