Vizsgafelkészítő elméleti konzultáció - Az utolsó simítások

Vizsgafelkészítő elméleti konzultáció - Az utolsó simítások

Az írásbeli és szóbeli vizsga előtt jól jön még egy kis segítség. Gyakorlás képpen kitölthetsz régebbi tesztlapokat, így lesz egy képed, hogy milyen is egy írásbeli vizsgafeladatsor, illetve konzultálni tudsz tanárainkkal a szóbeli vizsgával kapcsolatban is. Ha vannak még benned kételyek, velünk letisztázhatod, végezzük el együtt az „utolsó simításokat”.

A tréningen az írásbelihez hasonló tesztfeladatokat oldhatsz meg tanári segítséggel és útbaigazítással. Átbeszélheted a számodra kérdéses szóbeliket az oktatóval. Hasznos tanácsokat kapsz a felkészüléssel kapcsolatban annak érdekében, hogy magabiztos elméleti tudással állj a szakmai vizsgabizottság elé és bátran kezdj neki kozmetikus pályafutásodnak a sikeres vizsga után.

Tanfolyam díja: 14.999 Ft

A tanfolyam tartalma:

  • Szakmai vizsga írásbeli tesztfeladatok megoldása
  • A szakmai szóbeli tételek átbeszélése
  • Tanulást könnyítő módszerek elsajátítása

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnél gyakorlatot szerezni az írásbeli tesztfeladatok megoldásában
  • Ha bizonytalannak érzed magad az elméleti tudásod terén és szeretnél biztosabb lenni tudásodban
  • Ha szeretnél úgy nekivágni kozmetikus pályafutásodnak, és a szakmai vizsgának, hogy magabiztosan válaszolsz a vizsgabizottság kérdéseire

Melyik tanfolyamot érdemes elvégezned előtte?

A vizsgafelkészítő elméleti konzultáció tanfolyamra elegendő, ha kozmetikus tanuló vagy, amit igazolni tudsz, ám ha szeretnél már felkészültebben jönni, végezd el az iskolamasszázs tanfolyamot, vagy a többi vizsgafelkészítő tanfolyamot.

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

A tanfolyamhoz segédanyag nem jár, de jegyzetkészítésre van lehetőség.

Kell-e modellt hozni?

A képzésre modellt nem kell hozni.

Kell-e eszköz vagy anyagot hozni?

A képzésen minden anyagot és eszközt biztosítunk.

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Vizsgafelkészítő elméleti konzultáció - Az utolsó simítások”

tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Solanie MesoPeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam

Ismerkedj meg a Solanie legmodernebb kozmetikai NNR (No Needle Rejuvenation) technikájával, mely peptidekre épülő kezelési protokolljával a bőr megsértése nélkül a mezoterápiás kezelések hatékonyságát kínálja számodra.

Részletek

Iskolamasszázs tanfolyam - nem csak kozmetikus tanulóknak

Tanulóként tudjuk mennyire nehéz elsajátítani a tökéletes iskolamasszázs mozdulatokat. Ha eljössz hozzánk, nem csak az alap mozdulatokat fejlesztjük tökéletesre, hanem bevezetünk az üzleti masszázs világába is. Hidd el, a vizsgádon már úgy fogsz masszírozni, mint ha egész életedben ezt csináltad volna!

Részletek

Vizsgafelkészítő és gyakorló tanfolyam - TESTMASSZÁZS

Válaszd a testmasszázst speciális kezelésednek a vizsgára. Tanfolyamunkon a vizsgakövetelményeknek megfelelő masszázst sajátíthatsz el, melyet nem csak a vizsgán, hanem majd munkád során is hasznosíthatsz a mindennapok folyamán.

Részletek

2 napos vizsgafelkészítő és gyakorló tanfolyam - Diagnosztizálás és speciális kezelések

Ha bizonytalan vagy a diagnosztizálásban és kezelési terved megírásában, akkor itt a helyed. Vágj neki a szakmai vizsgáknak magabiztos tudással és gyakorolj velünk még egy kicsit. Mi mindenben segítünk neked!

Részletek