Vizsgafelkészítő és gyakorló tanfolyam - TESTMASSZÁZS

Vizsgafelkészítő és gyakorló tanfolyam - TESTMASSZÁZS

Válaszd a testmasszázst speciális kezelésednek a vizsgára. Tanfolyamunkon a vizsgakövetelményeknek megfelelő masszázst sajátíthatsz el, melyet nem csak a vizsgán, hanem majd munkád során is hasznosíthatsz a mindennapok folyamán.

A tréningen megismerkedhetsz a speciális testkezelés módszereivel, a vizsgakövetelményeknek megfelelő diagnosztikai lap és kezelési terv összeállításával Bevezetünk a speciális testkezelések rejtelmeibe annak érdekében, hogy biztos tudással állhass a szakmai vizsgabizottság elé és bátran kezdj neki kozmetikus pályafutásodnak a sikeres vizsga után. A manuális kezelések közül megismerkedhetsz a többek között svédmasszázs és a cellulitmasszázs alapjaival.

Tanfolyam díja: 19.999 Ft

A tanfolyam tartalma:

  • A speciális testkezelések elmélete röviden
  • Speciális testkezeléshez alkalmazott kozmetikumok
  • Speciális testkezeléshez alkalmazott eszközök

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnél betekinteni a speciális testkezelések világába
  • Ha szeretnél segítséget kapni a speciális testkezelés vizsgafeladathoz
  • Ha szeretnél úgy nekivágni kozmetikus pályafutásodnak, hogy már az elejétől fogva különleges kezeléseket is tudsz nyújtani vendégednek

Melyik tanfolyamot érdemes elvégezned előtte?

A vizsgafelkészítő elméleti konzultáció tanfolyamra elegendő, ha kozmetikus tanuló vagy, amit igazolni tudsz, ám ha szeretnél már felkészültebben jönni, végezd el az iskolamasszázs tanfolyamot, vagy a többi vizsgafelkészítő tanfolyamot.

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

A tanfolyamhoz segédanyag nem jár, de jegyzetkészítésre van lehetőség.

Kell-e modellt hozni?

A képzésen a gyakorlati bemutató a résztvevőkön zajlik, modellt nem kell hozni.

Kell-e eszköz vagy anyagot hozni?

A képzésen minden anyagot és eszközt biztosítunk.

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Vizsgafelkészítő és gyakorló tanfolyam - Testmasszázs”

tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Solanie MesoPeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam

Ismerkedj meg a Solanie legmodernebb kozmetikai NNR (No Needle Rejuvenation) technikájával, mely peptidekre épülő kezelési protokolljával a bőr megsértése nélkül a mezoterápiás kezelések hatékonyságát kínálja számodra.

Részletek

2 napos diagnosztizálás és speciális kezelések vizsgafelkészítő tanfolyam Juhász Klárival

Ha bizonytalan vagy a diagnosztizálásban és kezelési terved megírásában, akkor itt a helyed. Vágj neki a szakmai vizsgáknak magabiztos tudással és gyakorolj velünk még egy kicsit. Mi mindenben segítünk neked!

Részletek

Iskolamasszázs tanfolyam - nem csak kozmetikus tanulóknak

Tanulóként tudjuk mennyire nehéz elsajátítani a tökéletes iskolamasszázs mozdulatokat. Ha eljössz hozzánk, nem csak az alap mozdulatokat fejlesztjük tökéletesre, hanem bevezetünk az üzleti masszázs világába is. Hidd el, a vizsgádon már úgy fogsz masszírozni, mint ha egész életedben ezt csináltad volna!

Részletek

Vizsgafelkészítő elméleti konzultáció - Az utolsó simítások

Az írásbeli és szóbeli vizsga előtt jól jön még egy kis segítség. Gyakorlás képpen kitölthetsz régebbi tesztlapokat, így lesz egy képed, hogy milyen is egy írásbeli vizsgafeladatsor, illetve konzultálni tudsz tanárainkkal a szóbeli vizsgával kapcsolatban is. Ha vannak még benned kételyek, velünk letisztázhatod, végezzük el együtt az „utolsó simításokat”.

Részletek