Díjak

Az Alveola Kft. csapatmunkában arra törekszik, hogy minőségi, kategóriájában egyedülálló termékekkel, professzionális szolgáltatásokkal  segítse a kozmetikus szakemberek mindennapi munkáját.

Ennek érdekében rendszeresen megméreti magát.
Számos elismerést kapott, ezek közül íme néhány, amelyre nagyon büszkék vagyunk:

2019., 2020., 2021. MagyarBrands díj

A Solanie termékcsalád harmadik alkalommal nyerte el a MagyarBrands díjat Kiváló Üzleti és Innovatív márka kategóriában.

A programban részt vevő márkák önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapják meg az elismerést, mely iránytű lehet a vásárlói döntésekhez.

2016. Az Év Terméke Díj

A már Magyar Termék Nagydíjas Solanie Argán növényi őssejtes sorozat, 2016-ban a fogyasztók döntése alapján a Professzionális Anti-aging kategóriában első helyen végzett, ezzel büszke tulajdonosa Az Év Terméke díjnak.

2015. Magyar Termék Nagydíj

A Solanie márka immár második alkalommal nyerte el a megtisztelő Magyar Termék Nagydíjat, ezúton a Solanie Szőlő-Hialuron termékcsalád a díj büszke tulajdonosa. 

2014. Magyar Termék Nagydíj

A Solanie Argán növényi őssejtes termékcsalád kapta az első Magyar Termék Nagydíj elismerést. 

2014. Business Superbrands Díj

A Business Superbrands kiválasztási rendszerében szakmai és pénzügyi szűrésen esnek át a márkák. A jelöltek a Bisnode Rating kockázatossági mutatószám, az éves árbevétel alapján leszűrt közel 4000 vállalatot tartalmazó listából, valamint az iparági szövetségek, szakmai szervezetek által tett ajánlások figyelembevételével kerülnek kiválasztásra. A végső döntést a zsűri hozza meg.

Legaktívabb Beauty kiállító

Évről évre megrendezésre kerül a nemzetközileg elismert Beauty Forum Hungary Szépségipari szakkiállítás és vásár.
A szervezők minden évben jutalmazzák a legnépszerűbb és a legaktívabb kiállitóit. A Legaktívabb Beauty kiállítói díjat az Alveola Kft.négyszer nyerte el.

  • 2010. Legaktívabb Beauty kiállító 1. helyezett
  • 2009. Legaktívabb Beauty kiállító 1. helyezett
  • 2008. Legaktívabb Beauty kiállító 1. helyezett
  • 2007. Legaktívabb Beauty kiállító 1. helyezett

2005. Az Üzlet & Siker minősített vállalkozása

Ezzel a védjeggyel ismerik el a dinamikusan fejlődő, nyereségesen gazdálkodó és ígéretes stratégiájú kis- és közepes vállalkozásokat.