Műszempilla tanfolyamok

LONG LASHES UV LED TECHNOLÓGIA NYÍLT NAP - INGYENES

Ismerd meg a forradalmi Long Lashes UV LED szempillaépítő technológia elméleti és gyakorlati oldalát! Nyerj betekintést Kovács Nelli oktatónk által a szempillaépítés jövőjébe és vezesd be Te is a szalonodba az UV LED technológiát! A nyílt napon részletes elméleti és gyakorlati bemutató után lehetőséged nyílik kipróbálni a Long Lashes UV LED technológiát és minden felmerülő kérdésedre is választ kaphatsz.Jelentkezéskor a KÉSZPÉNZES KIFIZETÉST válaszd!

Részletek

Újdonság! Long Lashes szempillaépítő 1D alap + Promade volume technika tanfolyam

Ismerkedj meg a szempilla építés legmodernebb technikáival! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek

Long Lashes műszempilla építő alaptanfolyam 1D

Ismerkedj meg a szempilla építés technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek

Long Lashes műszempilla építő alaptanfolyam 1D - Magánoktatás

Ha szeretnéd, hogy szempillaépítő oktatásunkon minden figyelem csak rád irányuljon, úgy most lehetőséged nyílik magánoktatásunk keretén belül elsajátítani a műszempilla hosszabbítás alapjait az Alveola Beauty Akadémián. 

Részletek

LONG LASHES SZEMPILLAÉPÍTŐ ALAPTANFOLYAM – 1D MINI CSOMAGGAL

Kedvezményes tanfolyami részvétel MINI kezdőcsomag vásárlása esetén! Ismerkedj meg a szempilla-hosszabbítás technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek

LONG LASHES SZEMPILLAÉPÍTŐ ALAPTANFOLYAM – 1D MIDI CSOMAGGAL

Kedvezményes tanfolyami részvétel MIDI kezdőcsomag vásárlása esetén! Ismerkedj meg a szempilla-hosszabbítás technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek

Long Lashes Szempillaépítő alaptanfolyam - 1D MAXI csomaggal - ingyenes

Ismerkedj meg a szempilla-hosszabbítás technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek

Long Lashes Russian Volume műszempilla építő tanfolyam 2-6D

Ismerkedj meg a szempilla-hosszabbítás legextrémebb dúsítási technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek

Long Lashes Russian Volume tanfolyam 2-6D Magánoktatás

Ismerkedj meg a volume szempilla hosszabbítás legextrémebb dúsítási technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamán, most magánoktatás keretén belül és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek

Long Lashes VIP MENTOR program

Elakadtál? Fejlődni szeretnél? Vagy egyszerűen nem tudod, mi okozza, hogy nem úgy néz ki vagy nem olyan tartós a munkád, mint ahogy szeretnéd? A Long Lashes VIP MENTOR program keretein belül olyan egyéni képzésen vehetsz részt, ami teljesen egyedi és személyre szabott. Profi oktatónk segítségével tökéletesítheted a technikádat és/vagy megszüntetheted az elakadásaidat egy napon, ami csak Rólad szól!

Részletek