Vizsgafelkészítő tanfolyamok

Közelednek a vizsgák és bizonytalannak érzed magad néhány műveletben? Elakadtál a diagnosztizálással és a kezelési terv megírásával? Gyakorolnád még az iskolamasszázst, a szempilla és szemöldökfestést és a gyantázást? Nem tudod eldönteni, hogy mit válassz „speciális” kezelésnek? Válassz vizsgafelkészítő tanfolyamaink közül célzottan, és gyakoroljunk együtt! 

Tanfolyami tematikánk ezen különleges területe azon szakmájukat megszerezni kívánó kozmetikus tanulóknak szól, akik felkészülten, a vizsgák konkrét tudásanyagára fókuszálva szeretnék záróvizsgáikat elvégezni. Az elméleti és gyakorlati tananyagot is felvonultató képzés hasznos, ugyanakkor interaktív tanulási lehetőséget kínál, olyan neves oktatókkal, mint Juhász Klára, Báthori Katalin.

Vizsgafelkészítő elméleti konzultáció - Az utolsó simítások

Az írásbeli és szóbeli vizsga előtt jól jön még egy kis segítség. Gyakorlás képpen kitölthetsz régebbi tesztlapokat, így lesz egy képed, hogy milyen is egy írásbeli vizsgafeladatsor, illetve konzultálni tudsz tanárainkkal a szóbeli vizsgával kapcsolatban is. Ha vannak még benned kételyek, velünk letisztázhatod, végezzük el együtt az „utolsó simításokat”.

Részletek

Vizsgafelkészítő és gyakorló tanfolyam - Alapműveletek A-tól Z-ig

Kissé bizonytalannak érzed magad a szakmai alapműveletekben és nyakadon a vizsgák Segítünk tökéletesre fejleszteni szempilla és szemöldökfestési technikádat, szemöldökformázást csipesz segítségével, illetve gyakorolhatod a gyantázás minden fortélyát.

Részletek

Iskolamasszázs tanfolyam kozmetikus tanulóknak

Tanulóként tudjuk mennyire nehéz elsajátítani a tökéletes iskolamasszázs mozdulatokat. Ha eljössz hozzánk, nem csak az alap mozdulatokat fejlesztjük tökéletesre, hanem bevezetünk az üzleti masszázs világába is. Hidd el, a vizsgádon már úgy fogsz masszírozni, mint ha egész életedben ezt csináltad volna!

Részletek

Iskolamasszázs tanfolyam - kozmetikusoknak és kozmetikus mestereknek

Egy kozmetikus az évek során saját masszázskultúrát alakít ki magának és a vendégei igényeinek megfelelően, viszont nehéz helyzetbe kerülhet, ha mesterré válik és tanulókat fogad, hiszen a begyakorlott „iskolamasszázs” az idők folyamán kissé megkophat. Mi ebben segítünk nektek kozmetikusoknak, és kozmetikus mestereknek, hogy az igazi jó régi fogások egy pillanat alatt visszatérjenek.

Részletek

Vizsgafelkészítő és gyakorló tanfolyam - TESTMASSZÁZS

Válaszd a testmasszázst speciális kezelésednek a vizsgára. Tanfolyamunkon a vizsgakövetelményeknek megfelelő masszázst sajátíthatsz el, melyet nem csak a vizsgán, hanem majd munkád során is hasznosíthatsz a mindennapok folyamán.

Részletek

2 napos vizsgafelkészítő és gyakorló tanfolyam - Diagnosztizálás és speciális kezelések

Ha bizonytalan vagy a diagnosztizálásban és kezelési terved megírásában, akkor itt a helyed. Vágj neki a szakmai vizsgáknak magabiztos tudással és gyakorolj velünk még egy kicsit. Mi mindenben segítünk neked!

Részletek