Szakmai továbbképzések

Felszívódó kollagén szál és lap - Exkluzív anti-aging kezelés

Hogyan tudod fokozni az anti-aging kezeléseidet az új generációs felszívódó kollagén szállal és lappal?Fedezd fel a non-invazív bőrfiatalítás új generációs kozmetikumait és bővítsd szolgáltatásaidat új, exkluzív és látványos kezelésekkel!

Részletek

Hatóanyag-bevitel módszerei és a hatóanyagok keverésének művészete Juhász Klárival

A kozmetikai kezelések során több hatóanyagot is alkalmazunk annak érdekében, hogy minél látványosabb eredményeket érjünk el vendégeink bőrállapotának javítása, öregedési folyamataik késleltetésének érdekében. 

Részletek

Ép test - Ép bőr tanfolyam

„Ép test - ép bőr! – avagy bőrproblémák élettani háttere és kezelést befolyásoló tényezőik” A kozmetikai kezelések során, szinte minden nap találkozunk szélsőséges bőrproblémákkal (acne, rosacea, erős vízhiány/zsírhiány). Ezen bőrtípusok kialakulását nemcsak a helytelen bőrápolás segíti elő, hanem a rossz életmódból kialakuló anyagcsere betegségek, hormonális diszfunkciók. 

Részletek

Az INCI nem mumus többé – INCI mesterkurzus Juhász Klárival

Egy igazán profi kozmetikus tudástárából nem hiányozhat az INCI ismerete!

Részletek

Anti-aging minden évszakban Juhász Klárival

Az anti-aging a kozmetikai szolgáltatások legkedveltebb kezelései.   

Részletek

Bőrállapotok és kezelésük a kozmetikai gyakorlatban

A kozmetikai gyakorlatban sokszor nem bőrtípust kezelünk, hanem bőrállapotokat. A bőrtípusok ismeretén túl tehát szükséges ismernünk a különböző okokra visszavezethető bőrállapotokat, ezzel hatékonyabbá téve a bőrtípusok kezelését. 

Részletek

Különleges bőrtáplálás és rétegezés

Biztosan te is találkoztál már azzal, hogy egyre több influenszer használja azt a kifejezést, hogy „rétegezés”. De mi is ez a köztudatba újonnan bekerülő szó? Mit jelent ez a kozmetikai gyakorlatban és az otthoni bőrápolásban? Miért fontos ez például a bőrtáplálás során?

Részletek

Speciális kozmetikai eljárások a gyakorlatban Juhász Klárival

A speciális kozmetikai eljárások nem csupán a tanulóknak kihívás az új képzési rendszerben, hanem a tanulókat oktató mestereknek is.

Részletek

REIKI TRADICIONÁLIS KÉZRÁTÉTELLEL TÖRTÉNŐ GYÓGYÍTÓ- ÉS ÖNGYÓGYÍTÓ RENDSZER

A Reiki eredendően Japánból származó gyógyító- és öngyógyító rendszer. A tradicionális Reiki módszertanát Dr. Mikao Usui Reiki nagymestertől eredeztetjük az 1800-es évek második felétől. Buddhista szerzetesek gyógyító tevékenységeinek kezdetben titkos tanai később Usui hitvallásának és munkásságának köszönhetően már Reiki néven terjedt el a világ számos országában.

Részletek