Szakmai továbbképzések

ÚJDONSÁG! Ép test - Ép bőr tanfolyam

„Ép test - ép bőr! – avagy bőrproblémák élettani háttere és kezelést befolyásoló tényezőik” A kozmetikai kezelések során, szinte minden nap találkozunk szélsőséges bőrproblémákkal (acne, rosacea, erős vízhiány/zsírhiány). Ezen bőrtípusok kialakulását nemcsak a helytelen bőrápolás segíti elő, hanem a rossz életmódból kialakuló anyagcsere betegségek, hormonális diszfunkciók. 

Részletek

Diagnosztika maraton Juhász Klárival

Ha bizonytalan vagy a diagnosztizálásban és kezelési terved megírásában, akkor itt a helyed. Vágj neki a szakmai vizsgáknak magabiztos tudással és gyakorolj velünk még egy kicsit. Mi mindenben segítünk neked! 

Részletek

Az INCI nem mumus többé – INCI alapismeretek Juhász Klárival

Egy igazán profi kozmetikus tudástárából nem hiányozhat az INCI ismerete! 

Részletek

Az INCI nem mumus többé – INCI mesterkurzus Juhász Klárival

Egy igazán profi kozmetikus tudástárából nem hiányozhat az INCI ismerete!

Részletek

Anti-aging minden évszakban Juhász Klárival

Az anti-aging a kozmetikai szolgáltatások legkedveltebb kezelései.   

Részletek

Bőrállapotok és kezelésük a kozmetikai gyakorlatban

A kozmetikai gyakorlatban sokszor nem bőrtípust kezelünk, hanem bőrállapotokat. A bőrtípusok ismeretén túl tehát szükséges ismernünk a különböző okokra visszavezethető bőrállapotokat, ezzel hatékonyabbá téve a bőrtípusok kezelését. 

Részletek

Érzékeny bőr kezelése mesteri szinten

Érzékeny bőr kezelése mesteri szinten! ”bőrtípusonként és évszakonként Juhász Klárival”  Napjainkban egyre több vendégnél találkozhatunk érzékenységgel, illetve a kozmetikai kezelések során is fontos, hogy miután a bőr anyagcseréjét fokoztuk, a kezelés végén megfelelő módon tudjuk nyugtatni. 

Részletek

Különleges bőrtáplálás és rétegezés

Biztosan te is találkoztál már azzal, hogy egyre több influenszer használja azt a kifejezést, hogy „rétegezés”. De mi is ez a köztudatba újonnan bekerülő szó? Mit jelent ez a kozmetikai gyakorlatban és az otthoni bőrápolásban? Miért fontos ez például a bőrtáplálás során?

Részletek

A letisztítás, felpuhítás és bőr előkészítésének művészete

Minden kozmetikai kezelés alapja az alapos letisztítás és a bőr megfelelő előkészítése! Enélkül bármilyen drága kozmetikum, vagy készülék alkalmazása semmit sem ér. A bőrre felvitt hatóanyagok felszívódása pedig nagyban korlátozott.

Részletek

Speciális kozmetikai eljárások a gyakorlatban Juhász Klárival

A speciális kozmetikai eljárások nem csupán a tanulóknak kihívás az új képzési rendszerben, hanem a tanulókat oktató mestereknek is.

Részletek

REIKI TRADICIONÁLIS KÉZRÁTÉTELLEL TÖRTÉNŐ GYÓGYÍTÓ- ÉS ÖNGYÓGYÍTÓ RENDSZER

A Reiki eredendően Japánból származó gyógyító- és öngyógyító rendszer. A tradicionális Reiki módszertanát Dr. Mikao Usui Reiki nagymestertől eredeztetjük az 1800-es évek második felétől. Buddhista szerzetesek gyógyító tevékenységeinek kezdetben titkos tanai később Usui hitvallásának és munkásságának köszönhetően már Reiki néven terjedt el a világ számos országában.

Részletek