Mezoterápiás tanfolyamok

Légy a tűs mezoterápia mestere! Sajátítsd el napjaink egyik legnépszerűbb kezelési eljárását. Nálunk megtanulhatod a  mezopen és dermaroller biztonságos használatát, és hozzá az orvosi tisztaságú hatóanyagok alkalmazási módjait és koktélkeverési módszereit. 

A kozmetika egyértelműen egyik legváltozatosabban és leggyorsabban változó területei közé tartozik a dermarollares és dermapenes mezoterápia, mely látványos kezelési eredményeivel szinte minden szakember számára áhított. A kezelési technika végzéséhez ugyanakkor komoly szakmai felkészültség és tudás szükséges, melyet állandóan frissen kell tartani. 

Mezoterápiás tanfolyamaink ebben segítségedre lehetnek és nem csak az alapokat segítenek lerakni, hanem olyan érdekes területekre is elkalandozhatsz velük, mint a hatóanyagkoktélok keverése, hogy vendégeid bőrtípusára és bőrproblémáikra szabva a legjobbat adhasd nekik.

Mezoterápiás hatóanyag ismeret és speciális kezelési technikák tanfolyam

Tanfolyamunkon részletesen megismerheted a mezoterápiás hatóanyagokat és azok alkalmazásának módjait, koktélkeverési módszereit. Légy a tűs mezoterápia mestere! Sajátítsd el a mezoterápiás koktélkeverés művészetét!

Részletek

Mesopen és Dermaroller tanfolyam

Napjaink egyik legnépszerűbb kezelése a kollagén indukciós terápia, mely a kozmetika és a bőrgyógyászat határterületén mozgó beavatkozás. Segítségével látványos eredmény érhető el, használatához azonban ajánlott tanfolyamot végezni.

Részletek