Mesopen - Kollagén indukciós terápia tanfolyam

Mesopen - Kollagén indukciós terápia tanfolyam

Napjaink egyik legnépszerűbb kezelése a kollagén indukciós terápia, mely a kozmetika és a bőrgyógyászat határterületén mozgó beavatkozás. Segítségével látványos eredmény érhető el, használatához azonban ajánlott tanfolyamot végezni.

 

bcn

 

A tréningen a MesoPen-es kezelések elméleti és gyakorlati alapjait sajátíthatod el. Ennél a típusú kezelésnél különösen fontos, hogy a szakember minden szükséges elméleti tudással rendelkezzen, és pontosan tisztában legyen a kezelés ellenjavallataival. A gyakorlati bemutató keretein belül számos tanáccsal látunk el és megosztjuk veled azokat a gyakorlati tapasztalatainkat, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy magabiztosan, minden tudás birtokában kezdhesd bevezetni ezt a szolgáltatást a szalonodban.

Tanfolyam díja: 23.999 Ft 

A tanfolyam napján 5.000 Ft kedvezmény jár MesoPen készülék vásárlása esetén. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze.)

A tanfolyamra MODELLT SZÜKSÉGES HOZNI magaddal!

A tanfolyam tartalma:

  • A kollagén indukciós terápia elméleti bemutatása
  • A kollagén indukciós terápia javallatainak és ellenjavallatainak részletes bemutatása
  • A kollagén indukciós kezelések bemutatása (bőrproblémák és bőrtípusok figyelembe vételével)
  • A MesoPen kezelés gyakorlati bemutatása
  • A MesoPen kezelés mozdulatainak gyakorlása

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnél vendégeidnek egy látványos szolgáltatást bevezetni
  • Ha úgy érzed, hogy egy ilyen felelősségteljes kezelést mindenképpen szakembertől szeretnél megtanulni
  • Ha már elkezdted szalonodban valamelyik kezelést, de segítségre van szükséged

Melyik tanfolyamon ajánlott részt venned előtte?

A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges előzetesen tanfolyamot végezned, de ajánlott a Solanie alaptanfolyam, amennyiben a kezelésekhez Solanie termékeket szeretnél használni. A tanfolyamra kizárólag végzett kozmetikusokat várunk! 

Szükséges-e modellt hozni a tanfolyamra?

A bemutató valamelyik résztvevőn folyik, amelyre előre lehet jelentkezni, a gyakorláshoz viszont szükséges modellt hozni a megfelelő mennyiségű gyakorlás miatt. Modelled elegendő, ha 13 órára érkezik! 

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

A kezeléshez szükséges fontosabb információkat tartalmazó dokumentáció. A képzés díja tartalmazza az ott használt gyakorláshoz szükséges anyagokat és eszközöket.

 

Ha a tanfolyam napján jelentkezel és befizeted a Mezoterápiás hatóanyagismeret tanfolyamunkat, 20% kedvezményt adunk a tanfolyam árából. 

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„MesoPen - Kollagén indukciós terápia tanfolyam”

elvégzését igazoló tanúsítványt és oklevelet állítunk ki.

 

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2023/000773 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!


Tanfolyam értékelése:

Átlagon felüli (21 értékelés alapján)

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Bevezetés a Solanie szépségkoncepció világába alaptanfolyam

Ismerkedj meg a népszerű magyar termékcsaláddal, mely lehetőséget ad arra, hogy vendégeid igényeit magas minőségű kozmetikumokkal és hozzáadott szolgáltatásokkal kényeztesd. A tanfolyamon megismerheted a Solanie alap termékeit.

Részletek

Az ezer arcú AHA savak: bőrfiatalító és problémamegoldó kezelések

A pigment rendellenességek hatékony kezelése gyakori igény a kozmetikákban. Képzésünk a Solanie Vita White sorozatának és AHA Peel családjának eredményes kezelési protokolljába vezeti a megoldást kereső szakembereket.

Részletek

Mezoterápiás hatóanyag ismeret és speciális kezelési technikák tanfolyam

Tanfolyamunkon részletesen megismerheted a mezoterápiás hatóanyagokat és azok alkalmazásának módjait, koktélkeverési módszereit. Légy a tűs mezoterápia mestere! Sajátítsd el a mezoterápiás koktélkeverés művészetét!

Részletek