Kozmetikus tanfolyamok

Az INCI-t megalapozó kémiai alapismeretek Juhász Klárival

Ahhoz, hogy értően állj az INCI elemzéshez, nem árt felidézni az iskolában tanult kémiai alapokat.  Ha félelmeid vannak a szakmai vizsgától, vagy csak nem minden tisztult még le a kémia órákon elhangzottakkal kapcsolatosan, vagy egyszerűen már túl régen tanultad és szeretnéd felfrissíteni kémiai és anyagismereti tudásod, akkor gyere el erre workshopunkra! 

Részletek

Bevezetés a Solanie szépségkoncepció világába alaptanfolyam

Ismerkedj meg a népszerű magyar termékcsaláddal, mely lehetőséget ad arra, hogy vendégeid igényeit magas minőségű kozmetikumokkal és hozzáadott szolgáltatásokkal kényeztesd. A tanfolyamon megismerheted a Solanie alap termékeit.

Részletek

Solanie -mixer- tanfolyam

Kombináld a különböző hatóanyagokat és termékeket a maximális hatás érdekében.Solanie Bázis alaptanfolyamunk után ajánljuk a Mixer képzést, amolyan Bázis 2. tanfolyamot, ahol még mélyebben ismerkedheszt meg a termékekkel, hatóanyagok kombinálásával.

Részletek

Solanie MesoPeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam

Ismerkedj meg a Solanie legmodernebb kozmetikai NNR (No Needle Rejuvenation) technikájával, mely peptidekre épülő kezelési protokolljával a bőr megsértése nélkül a mezoterápiás kezelések hatékonyságát kínálja számodra.

Részletek

Diagnosztika maraton Juhász Klárival

Ha bizonytalan vagy a diagnosztizálásban és kezelési terved megírásában, akkor itt a helyed. Vágj neki a szakmai vizsgáknak magabiztos tudással és gyakorolj velünk még egy kicsit. Mi mindenben segítünk neked! 

Részletek

Az INCI nem mumus többé – INCI alapismeretek Juhász Klárival

Egy igazán profi kozmetikus tudástárából nem hiányozhat az INCI ismerete! 

Részletek

Bőrszépítés az illóolajok erejével - Aroma Sense holisztikus arckezelések tanfolyam

Az illatok alkalmazása ősidőkre nyúlik vissza. Kozmetikai kezelések tökéletes kiegészítője lehet az aromák alkalmazása.

Részletek

Az ezer arcú AHA savak: bőrfiatalító és problémamegoldó kezelések

A pigment rendellenességek hatékony kezelése gyakori igény a kozmetikákban. Képzésünk a Solanie Vita White sorozatának és AHA Peel családjának eredményes kezelési protokolljába vezeti a megoldást kereső szakembereket.

Részletek