A letisztítás, felpuhítás és bőr előkészítésének művészete

A letisztítás, felpuhítás és bőr előkészítésének művészete

Minden kozmetikai kezelés alapja az alapos letisztítás és a bőr megfelelő előkészítése! Enélkül bármilyen drága kozmetikum, vagy készülék alkalmazása semmit sem ér. A bőrre felvitt hatóanyagok felszívódása pedig nagyban korlátozott.

 

Melyik bőrtípusnál milyen szabályokat kell követned? A kezelés céljának megfelelően mely összetevők biztosítanak kíméletesebb, vagy erősebb tisztító, hámlasztó hatást? Miért fontos a bőr kíméletes, ámde alapos letisztítása a rendszeres otthoni rutin és a kozmetikai kezelések során?

Mindezeket könnyen elsajátíthatod elméleti és gyakorlati példákat is felvonultató képzésünkön, ahol a letisztítás alapjaitól a komolyabb bőrállapot változást előidéző hámlasztásokig mindenről szó lesz, hogy tudásoddal vendégeid bőrét mindig a célnak legmegfelelőbben tudd előkészíteni és a kezelések során alkalmazott hatóanyagok maximálsan képesek legyenek a bőrbe felszívódni és ott hasznosulni.

A tanfolyamon megtanulhatod a letisztítás és a bőr előkészítésének szakszerű alkalmazását. Górcső alá vesszük a letisztító kozmetikumokat, peelingeket és tonikokat. Megtanulhatod, hogy miért fontos bőrtípusonként és évszakonként is átgondoltan alkalmazni az egyes termékeket. Illetve megismerkedhetsz azzal is, hogy az egyes összetevőket és terméktípusokat, mely elektrokozmetikai módszerekkel együtt érdemes alkalmazni a legjobb eredmény elérsének érdekében.

Tanfolyam díja: 19.999 Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény jár a Solanie termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze.)

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha hatékonyabban szeretnéd végezni a kezeléseket a szalonodban és nem elégszel meg az átlagossal
  • Ha szeretnéd helyesen, a funkciójuknak megfelelően alkalmazni a szalonodban használt készítményeket
  • Ha magabiztosan mozognál a kozmetikai készülékek és letisztító kozmetikumok kombinálásának világában
  • Ha fontos számodra, hogy vendégeid otthoni bőrápolási rutinját tudatosabbá tedd és ezzel saját bevételeid növelni tudd

Melyik tanfolyamot érdemes elvégezned még e tanfolyam után?

  • Az INCI nem mumus többé alap és mesterkurzus tanfolyam Juhász Klárival
  • A nyugtatás művészete Solanie termékekkel bőrtípusonként és évszakonként Juhász Klárival
  • A táplálás és rétegezés művészete Solanie termékekkel és gépekkel bőrtípusonként és évszakonként Juhász Klárival
  • Hidratálás a felszínen és a mélyebb rétegekben Solanie termékekkel Juhász Klárival

 Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

  • a workshophoz segédletet kapsz, amelynek segítségével könnyen le tudod jegyzetelni az elhangzottakat

 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak.
A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

  

A tanfolyam elvégzése esetén

"A letisztítás, felpuhítás és bőr előkészítésének művészete”

tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


OKTATÓ

Juhász Klára

Beauty Akadémia szakmai vezető

2000-ben, kezdő tanárként egy fodrászokat és kozmetikusokat oktató szakképző iskolában kezdtem dolgozni, ahol az első évben a legtöbb elméleti tantárgyat oktattam. Három év múlva választottak meg igazgatóvá, ezt a pozíciót 2013-ig töltöttem be.

Tevékenységi terület: Budapest

KAPCSOLATTARTÓ

Németh Petra

+36 20 / 361 1799

oktatas@alveola.hu

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Solanie JADE ROLL és GUA SHA liftingmasszázs tanfolyam

Ugye te is találkoztál már  a különböző ásványokból készült kövekkel vagy rollerekkel? Gondoltad volna, hogy ezek az ásványokból készült beauty tool-ok/arcápoló eszközök nemcsak divatosak manapság, hanem már évezredek óta alkalmazzák például a gua sha köveket a hagyományos kínai orvoslásban?

Részletek

Szemkezelés-szemkörnyék fiatalítása lifting masszázstechnikával

A szemkörnyék speciális bőrén megjelenő problémák eltüntetése örök kihívás a szakemberek számára. Tanfolyamunkon megismerheted a Solanie egyedi szemápolási koncepcióját és annak diagnosztikai módszereit, amit a Solanie lifting szemmasszázs technikájával ötvözünk. 

Részletek

Hidratálás a felszínen és a mélyebb rétegekben

Hidratálásra minden bőrtípusnak szüksége van életkortól és bőrállapottól függően. Minél hidratáltabb a bőr, annál jobban tudnak hasznosulni a tápláló hatóanyagok benne. Annál inkább késleltethetőek az öregedés látható jelei és tartható fenn a normál bőrimmunitás.

Részletek

Különleges bőrtáplálás és rétegezés

Biztosan te is találkoztál már azzal, hogy egyre több influenszer használja azt a kifejezést, hogy „rétegezés”. De mi is ez a köztudatba újonnan bekerülő szó? Mit jelent ez a kozmetikai gyakorlatban és az otthoni bőrápolásban? Miért fontos ez például a bőrtáplálás során?

Részletek