OKTATÓINK

Valiskó Mária

kozmetikus mester, vezető Solanie trainer

Fontosnak tartom a magyarországi kozmetikus szakiskolákban végzett munkámat, ami lehetővé teszi, hogy a leendő szakembereknek elsőként mutassam be a Solanie márka előnyeit és megismertessem az Alveola számukra is kedvező speciális ajánlatait.

Tevékenységi terület: országszerte

Dani Richard

Az Alveola kft. professzionális divíziójának vezetője, szépségipari szakember, tréner, coach

A sikeres embereket nem sikeres társaiktól az különbözteti meg, hogy míg a nem sikeresek tudják, hogy mit kellene csinálniuk, addig a sikeresek csinálják is. Úgy gondolom ezen gondolat mentén mindenki elérheti az életében azt az állapotot, amit szeretne, csak meg kell tenni az első lépést. Aztán a következőt és így tovább ...

Tevékenységi terület: Budapest

Szabó Rita

Kozmetikus, sminktetováló, szempilla - és szemöldöképítő

Kozmetikus, sminktetováló, szempilla - és szemöldöképítő vagyok.
Mindezeket nemcsak szenvedélyesen szeretem csinálni, de immár oktatom is.
Szempilla hosszabbítással és stylinggal 2010-óta foglalkozom.

Tevékenységi terület: Budapest

Molnár Szilvia

pszichológus, kommunikációs tanácsadó

Néhány évvel ezelőtt – az akkori kozmetikusomnál várakozva és sok-sok évet vendégként eltöltve különböző szépségipari szakemberek „kezei között” – fogalmazódott meg bennem egy izgalmas felismerés, ami mára egy szakmai személyiség fejlesztő programmá formálódott, Végh Alexandra coach barátnőm és kolléganőm közreműködésével.

Tevékenységi terület: Budapest

Schlovicskó Katalin

sminkmester, kozmetikus

Nagyon szeretek oktatni, úgy gondolom nincs nagyobb dolog az Életben mint- Adni. Nagy örömmel és alázattal osztom meg a tudásom tanulóimmal, nincs nagyobb dolog számomra mint látni a kibontakozó tehetséget.

Tevékenységi terület: Budapest

Kovács Nelli

Szempilla designer

Szeretem a munkám, mert kreatív, változatos, de főként azért, mert nagyon jó érzéssel tölt el, ha a tudásomat úgy adhatom át egy tanfolyam alkalmával, hogy tanulóim onnantól kezdve bátran, magabiztosan végezhetik munkájukat. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok a tanulóimtól, és ez az, amiért már egy hivatásnak tekintem a munkásságom.

Tevékenységi terület: országszerte

Krusovszki-Lassu Cecília

szempilla designer, kozmetikus

Fontos, hogy ügyes, jól felkészült szakembereket oktassunk, mert egy-egy rossz munka az egész szakmára rányomhatja a bélyeget, ill. egy életre el is veheti a vendégek kedvét a műszempillától.

Tevékenységi terület: Nagykőrös

Kovács Edit

Kozmetikus mester, gyakorlati oktató

1993 óta vagyok kozmetikus és azóta egyéni vállalkozóként dolgozom. 2015-ben kiváló eredménnyel kaptam kézhez mesterlevelem. 2010 és 2015 között a megszerzett szakmai tudásomat, tapasztalataimat gyakorlati oktatóként adtam át leendő kolléganőimnek. Nagy öröm számomra a tanítványaim sikereit és a szakmájuk iránt azóta sem csendesedő lelkesedésüket látni.

Tevékenységi terület: Budapest

Sok Csaba

sminkmester

Hosszú pályafutásom során akkor voltam és vagyok a legboldogabb, ha látom tanítványaim sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi szintű versenyeken, vagy tudni tanítványaim eredményes helytállását a pályán. Ez ad számomra oly felszabadító és inspiráló erőt ami mindig megerősít engem abban, hogy tanítanom, oktatnom, továbbadni tudásomat mindig érdemes és fontos.

Tevékenységi terület: országszerte