OKTATÓINK

Kovács Edit

Kozmetikus mester, gyakorlati oktató

1993 óta vagyok kozmetikus és azóta egyéni vállalkozóként dolgozom. 2015-ben kiváló eredménnyel kaptam kézhez mesterlevelem. 2010 és 2015 között a megszerzett szakmai tudásomat, tapasztalataimat gyakorlati oktatóként adtam át leendő kolléganőimnek. Nagy öröm számomra a tanítványaim sikereit és a szakmájuk iránt azóta sem csendesedő lelkesedésüket látni.

Tevékenységi terület: Budapest

Mikola-Haizer Tímea

Kozmetikus, okleveles szakoktató és okleveles aromaterapeuta

Folyamatosan képzem magam és követem, kutatom a kozmetika és szépségápolás újdonságait. Hiszem, hogy a szépség nem csupán felszín, igyekszem holisztikusan kezelni és komplex segítséget nyújtani vendégeimnek.

Tevékenységi terület: Budapest

Kovács Nelli

Szempilla designer

Szeretem a munkám, mert kreatív, változatos, de főként azért, mert nagyon jó érzéssel tölt el, ha a tudásomat úgy adhatom át egy tanfolyam alkalmával, hogy tanulóim onnantól kezdve bátran, magabiztosan végezhetik munkájukat. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok a tanulóimtól, és ez az, amiért már egy hivatásnak tekintem a munkásságom.

Tevékenységi terület: országszerte

Juhász Klára

Beauty Akadémia szakmai vezető

2000-ben, kezdő tanárként egy fodrászokat és kozmetikusokat oktató szakképző iskolában kezdtem dolgozni, ahol az első évben a legtöbb elméleti tantárgyat oktattam. Három év múlva választottak meg igazgatóvá, ezt a pozíciót 2013-ig töltöttem be.

Tevékenységi terület: Budapest

Tamás Eszter

Solanie tréner

2014-ben végeztem a MOSZI Ipartestületi Szakközépiskolában, azóta pedig folyamatosan dolgozom a szakmában és rendületlenül képzem magam, hogy naprakész legyek és az „örök fiatalság titkát” kutassam.

Dani Richard

Az Alveola kft. professzionális divíziójának vezetője, szépségipari szakember, tréner, coach

A sikeres embereket nem sikeres társaiktól az különbözteti meg, hogy míg a nem sikeresek tudják, hogy mit kellene csinálniuk, addig a sikeresek csinálják is. Úgy gondolom ezen gondolat mentén mindenki elérheti az életében azt az állapotot, amit szeretne, csak meg kell tenni az első lépést. Aztán a következőt és így tovább ...

Tevékenységi terület: Budapest

Stranszky Anna

Kozmetikus, szemöldök designer

 

Célom, hogy az évek során összegyűjtött tapasztalataimat, maradéktalanul átadhassam minden tanulómnak és egy stabil, biztos tudással tudjam őket útnak ereszteni.

Sok Csaba

sminkmester

Hosszú pályafutásom során akkor voltam és vagyok a legboldogabb, ha látom tanítványaim sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi szintű versenyeken, vagy tudni tanítványaim eredményes helytállását a pályán. Ez ad számomra oly felszabadító és inspiráló erőt ami mindig megerősít engem abban, hogy tanítanom, oktatnom, továbbadni tudásomat mindig érdemes és fontos.

Tevékenységi terület: országszerte

Jakab Imre

Önfejlesztő tréner, Reiki Mester Tanár, Psych-K facilitátor

Minden ember egyedi és megismételhetetlen, ezen belül jómagam is ezt vélem felfedezni önmagamban, így ez a bemutatkozás sem lesz igazán szokványos a részemről, ezért kérlek nézzétek el nekem, hogy rendhagyóságával némiképp a személyiségemet is tükrözni fogja. Az életem intenzitását mi sem jellemzi jobban, hogy minimum két párhuzamos szálon éltem és élem az életem jelenleg is, mely szálak szépen, lassan – önmaguk érési folyamatainak megfelelően – közelednek egymáshoz és szépen eggyé válnak. Életeseményeket is képtelen lennék még vázlatosan is összefoglalni, ezért igyekszem – annyira, amennyire csak lehet – tömören eleget tenni annak, hogy olyan képet kapjatok rólam, ami talán segít rávilágítani arra, hogy miért lettem munkatársa és egyben része a Beauty Akadémia igen magasan kvalifikált oktatói csapatának.