OKTATÓINK

Juhász Klára

Bronzkoszorús kozmetikusmester

Évek óta tevékeny szerepet vállalok a Kozmetikus Központi Programok, Kerettantervek, valamint Szakmai és Vizsgakövetelmények kidolgozásában. Szakmai rendezvények rendszeres előadójaként és szakmai tankönyvek lektoraként ismernek a kozmetikus szakmában, emellett rendszeresen publikálok különböző szakmai lapokban és tevékenykedem szakmai továbbképzéseken és mestervizsga-felkészítéseken.  A Kozmetikus mestervizsga követelményeket és az ehhez kapcsolódó írásbeli és szóbeli feladatok kidolgozását is én végeztem.

Tevékenységi terület: Országszerte

Kovács Edit

Kozmetikus mester, gyakorlati oktató

Mottóm: Tegyünk együtt a szép bőrért!

2010 óta a megszerzett szakmai tudásomat, tapasztalataimat gyakorlati oktatóként adom át kolléganőimnek. Nagy öröm számomra, hogy a tanfolyamaimon részvevő kozmetikusok tudással és energiával feltöltődve mennek el, hogy minél hamarabb alkalmazhassák a tanfolyamon tanultakat. Jó látni a tanítványaim, kolléganőim sikereit és a szakmájuk iránti lelkesedésüket.

Tevékenységi terület: Budapest

Mikola-Haizer Tímea

Kozmetikusmester, okleveles szakoktató és okleveles aromaterapeuta

Manapság a kozmetika gyors fejlődése a folyamatos újdonságok miatt szükségessé vált a kozmetikusok folyamatos képzése. Szívesen adom át a tanfolyamaimon résztvevőknek a tudásomat és tapasztalataimat. Örömmel tölt el egy- egy tanfolyam végén lelkes arcokat látni. Látni, hogy a sok újdonságtól feltöltődve energikusan folytatják munkájukat. Mindig külön megtisztelés, ha egy újabb tanfolyamon is találkozom a tanítványokkal és azt tapasztalom, hogy sikeresek a munkájukban.

Tevékenységi terület: Budapest

Kovács Nelli

Szempilla designer

Szeretem a munkám, mert kreatív, változatos, de főként azért, mert nagyon jó érzéssel tölt el, ha a tudásomat úgy adhatom át egy tanfolyam alkalmával, hogy tanulóim onnantól kezdve bátran, magabiztosan végezhetik munkájukat. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok a tanulóimtól, és ez az, amiért már egy hivatásnak tekintem a munkásságom.

Tevékenységi terület: országszerte

Stranszky Anna

Kozmetikus, szemöldök designer

 

A Long Lashes tanfolyamok tekintetében az egyetlen célom, hogy az évek során összegyűjtött tapasztalataimat, maradéktalanul átadhassam minden tanulómnak és egy stabil, biztos tudással tudjam őket útnak ereszteni.

Tevékenységi terület: Budapest

Szabó Gabriella

Kozmetikus mester, Gyakorlati oktató

Az elmúlt 20 évben nem volt olyan nap, hogy valamilyen módon ne kapcsolódtam volna a szépségiparhoz. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy már fiatal korom óta dolgozhatok ezen a változatos és folyamatosan fejlődő területen és napi szinten segítek a szépülni vágyóknak és a szakembereknek, hogy elérjék céljaikat.

Tevékenységi terület: Budapest

Sok Csaba

sminkmester

Hosszú pályafutásom során akkor voltam és vagyok a legboldogabb, ha látom tanítványaim sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi szintű versenyeken, vagy tudni tanítványaim eredményes helytállását a pályán. Ez ad számomra oly felszabadító és inspiráló erőt ami mindig megerősít engem abban, hogy tanítanom, oktatnom, továbbadni tudásomat mindig érdemes és fontos.

Tevékenységi terület: országszerte

Veréb Éva

Kozmetikusmester, szempilla és szemöldök stylist

Az ALVEOLA TEAM tagja 2015 óta vagyok Long Lashes trénerként, majd 2017 óta Solanie oktatóként. Szolnokon és környékén tanítok, tartok tanfolyamokat. Kozmetikus tanulók gyakorlati oktatásában is részt veszek, ahol nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlati tudás átadására. 

Szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim, ezt a szemléletet igyekszem átadni a tanfolyamokon is.

Tevékenységi terület: Szolnok

Tamás Eszter

Solanie tréner

Elsődleges célom az egészséges, harmonikus bőrállapot megteremtése, amely nem érhető el egyetlen kozmetikai látogatás alkalmával: küldetésemnek tartom, hogy vendégeimnek megtanítsam a helyes otthoni bőrápolás lépéseit, és szakszerű tanácsokkal lássam el őket, hogy a szalonból hazatérve is profi szépségrutint tudjanak kialakítani.

Tevékenységi terület: országszerte