OKTATÓINK

Valiskó Mária

Kozmetikus mester, vezető Solanie trainer

Fontosnak tartom a magyarországi kozmetikus szakiskolákban végzett munkámat, ami lehetővé teszi, hogy a leendő szakembereknek elsőként mutassam be a Solanie márka előnyeit és megismertessem az Alveola számukra is kedvező speciális ajánlatait.

Tevékenységi terület: országszerte

Dani Richard

Az Alveola kft. professzionális divíziójának vezetője, szépségipari szakember, tréner, coach

A sikeres embereket nem sikeres társaiktól az különbözteti meg, hogy míg a nem sikeresek tudják, hogy mit kellene csinálniuk, addig a sikeresek csinálják is. Úgy gondolom ezen gondolat mentén mindenki elérheti az életében azt az állapotot, amit szeretne, csak meg kell tenni az első lépést. Aztán a következőt és így tovább ...

Tevékenységi terület: Budapest

Kovács Edit

Kozmetikus mester, gyakorlati oktató

1993 óta vagyok kozmetikus és azóta egyéni vállalkozóként dolgozom. 2015-ben kiváló eredménnyel kaptam kézhez mesterlevelem. 2010 és 2015 között a megszerzett szakmai tudásomat, tapasztalataimat gyakorlati oktatóként adtam át leendő kolléganőimnek. Nagy öröm számomra a tanítványaim sikereit és a szakmájuk iránt azóta sem csendesedő lelkesedésüket látni.

Tevékenységi terület: Budapest

Mikola-Haizer Tímea

Kozmetikus, okleveles szakoktató és okleveles aromaterapeuta

Folyamatosan képzem magam és követem, kutatom a kozmetika és szépségápolás újdonságait. Hiszem, hogy a szépség nem csupán felszín, igyekszem holisztikusan kezelni és komplex segítséget nyújtani vendégeimnek.

Tevékenységi terület: Budapest

Sok Csaba

sminkmester

Hosszú pályafutásom során akkor voltam és vagyok a legboldogabb, ha látom tanítványaim sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi szintű versenyeken, vagy tudni tanítványaim eredményes helytállását a pályán. Ez ad számomra oly felszabadító és inspiráló erőt ami mindig megerősít engem abban, hogy tanítanom, oktatnom, továbbadni tudásomat mindig érdemes és fontos.

Tevékenységi terület: országszerte

Kovács Nelli

Szempilla designer

Szeretem a munkám, mert kreatív, változatos, de főként azért, mert nagyon jó érzéssel tölt el, ha a tudásomat úgy adhatom át egy tanfolyam alkalmával, hogy tanulóim onnantól kezdve bátran, magabiztosan végezhetik munkájukat. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok a tanulóimtól, és ez az, amiért már egy hivatásnak tekintem a munkásságom.

Tevékenységi terület: országszerte

Szabó Rita

Kozmetikus, sminktetováló, szempilla - és szemöldöképítő

Kozmetikus, sminktetováló, szempilla - és szemöldöképítő vagyok.
Mindezeket nemcsak szenvedélyesen szeretem csinálni, de immár oktatom is.
Szempilla hosszabbítással és stylinggal 2010-óta foglalkozom.

Tevékenységi terület: Budapest

Mészáros Ildikó

profi sminkes és szempilla-hosszabbító

Mészáros Ildikó vagyok, 2006 óta foglalkozom profi sminkeléssel és szempilla-hosszabbítással. 6 éve intenzíven és kizárólag szépségiparban dolgozom, emellett pedig 2 éve elkezdtem elsajátítani a kozmetikus szakmát és mondhatom ,hogy szenvedélyemmé vált, örülök, hogy tudásomat teljesen elmélyíthettem, annak érdekében, hogy a vendégeimet teljes mértékben kiszolgálhassam.

Tevékenységi terület: Budapest

Mészáros Flóra

szempilla designer

2013-ban kezdtem a kozmetikus szakmát, azóta is folyamatosan képzem magam. Jelenleg Pápán az Aphrodite Szépségszalonban dolgozom. Hamar kiderült, hogy ebben a csodás szakmában mi is az, ami a leginkább érdekel, az pedig nem más, mint a szempilla építés. Számomra a legfontosabb, hogy a vendégeim elégedetten és mosolyogva távozzanak a szalonból.

Tevékenységi terület: Pápa és környéke