OKTATÓINK

Veréb Éva

Veréb Éva

szempilla designer, kozmetikus

Bemutatkozás

Szolnokon élek.Tanulmányaimat is Szolnokon végeztem.Az Egészségügyi szakközépiskolai érettségi után jelentkeztem kozmetikus tanulónak. 1991-ben, jelessel vizsgáztam. Mesteremtől a gyakorlati tudáson kívül megtanultam a szakma szeretetét és a folyamatos fejlődés fontosságát.Szeretem az újdonságokat. Így ismerkedtem meg a szálankénti szempilla hosszabbítással 2007-ben. Azóta több tanfolyamon vettem részt. 2014 tavasza óta vagyok a Long Lashes Team tagja.

Fontosnak tartom, hogy a kollégák,akik nálam tanulják a pilla építést,ne csak a gyakorlati tudást szerezzék meg, hanem az igényes munkára törekedjenek. Szeressék a szempillaépítést és kreativitásukat merjék megmutatni munkájukban.

Tevékenységi terület: Szolnok

Esedékes tanfolyamai

Solanie JADE ROLL és GUA SHA liftingmasszázs tanfolyam

2022.08.16 09:00

Ugye te is találkoztál már  a különböző ásványokból készült kövekkel vagy rollerekkel? Gondoltad volna, hogy ezek az ásványokból készült beauty tool-ok/arcápoló eszközök nemcsak divatosak manapság, hanem már évezredek óta alkalmazzák például a gua sha köveket a hagyományos kínai orvoslásban?

Részletek

Long Lashes műszempilla építő duplázó technika tanfolyam 2D

2022.08.22 09:00

Ha az alaptudásod megvan, akkor ezen a tanfolyamon elsajátíthatod a Duplázó technikát. Többféle technikát tanulhatsz meg, melyek segítségével két műszempillát helyezel fel egy saját szempillára. Ezzel a tanfolyammal szélesítheted szolgáltatásaidat.

Részletek