OKTATÓINK

Veréb Éva

Veréb Éva

szempilla designer, kozmetikus

Bemutatkozás

Szolnokon élek.Tanulmányaimat is Szolnokon végeztem.Az Egészségügyi szakközépiskolai érettségi után jelentkeztem kozmetikus tanulónak. 1991-ben, jelessel vizsgáztam. Mesteremtől a gyakorlati tudáson kívül megtanultam a szakma szeretetét és a folyamatos fejlődés fontosságát.Szeretem az újdonságokat. Így ismerkedtem meg a szálankénti szempilla hosszabbítással 2007-ben. Azóta több tanfolyamon vettem részt. 2014 tavasza óta vagyok a Long Lashes Team tagja.

Fontosnak tartom, hogy a kollégák,akik nálam tanulják a pilla építést,ne csak a gyakorlati tudást szerezzék meg, hanem az igényes munkára törekedjenek. Szeressék a szempillaépítést és kreativitásukat merjék megmutatni munkájukban.

Tevékenységi terület: Szolnok

Esedékes tanfolyamai

Solanie aromaterápiás testkezelés tanfolyam

2023.02.27 10:00

Szeretnéd bővíteni kezelési palettádat egy olyan manuális testkezelési eljárással, amivel biztos sikert arathatsz vendégeid körében? Vegyél részt a Solanie legújabb testkezelés tanfolyamán és kényeztesd vendégeid egy látványos és egyben kellemes testkezeléssel.

Részletek

Solanie JADE ROLL és GUA SHA liftingmasszázs tanfolyam

2023.02.13 09:00

Ugye te is találkoztál már  a különböző ásványokból készült kövekkel vagy rollerekkel? Gondoltad volna, hogy ezek az ásványokból készült beauty tool-ok/arcápoló eszközök nemcsak divatosak manapság, hanem már évezredek óta alkalmazzák például a gua sha köveket a hagyományos kínai orvoslásban?

Részletek

Solanie MesoPeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam

2023.02.20 09:00

Ismerkedj meg a Solanie legmodernebb kozmetikai NNR (No Needle Rejuvenation) technikájával, mely peptidekre épülő kezelési protokolljával a bőr megsértése nélkül a mezoterápiás kezelések hatékonyságát kínálja számodra.

Részletek

Long Lashes Russian Volume műszempilla építő tanfolyam 3-6D

2023.02.18 09:00

Ismerkedj meg a szempilla-hosszabbítás legextrémebb dúsítási technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek