Szempilla és szemöldök tanfolyamok

Újdonság! Long Lashes Pro Lifting és Laminálás tanfolyam

Sajátíts el egy tanfolyamon két technikát! – Válj a szempilla lifting és a szemöldök laminálás mesterévé 1 nap alatt!A tanfolyamon a szempilla lifting mellett elsajátíthatod a szemöldök laminálás technikáját is, így egy nap alatt két népszerű eljárás tudásával bővítheted szolgáltatásaid körét. Megtapasztalhatod mindkét technika előnyeit a két szolgáltatás kombinált alkalmazása által.

Részletek

ÚJDONSÁG! Long Lashes Pro szemöldök stylist tanfolyam - Henna és Laminálás

Minden ami szemöldök - Long Lashes szemöldök designer tanfolyam!Tartós, kíméletes és bőrbarát szemöldökfestési megoldást keresel? Rakoncátlan szálakkal, hiányos szemöldökkel érkeznek hozzád vendégeid? Akkor a szemöldök stylist tanfolyamot Neked találták ki!

Részletek

RefectoCil szempilla lifting és szempilla dauer tanfolyam

A szempilla lifting technika a pillaszálakat a tövüknél megemelve a szemeket optikailag kinyitja, így varázsolva igéző szexi tekintetet viselőjének. A szempilla dauer egy természetes hatású, mégis látványos megoldás a tekintet kiemelésére azoknak a vendégeknek, akik nem kedvelik, vagy nem viselhetik a 3D pillákat. A tanfolyamon elsajátíthatod a szempilla lifting és dauer készítésének fortélyait. 

Részletek

Refectocil Intense Brow(n)s szemöldök stylist és szempilla festési technikák tanfolyam

Tanfolyamunkon bevezetünk a RefectoCil legújabb szemöldök-és szempillafestő rendszerébe, mellyel kíméletes módon varázsolhatsz vendégeidnek sminkelt hatású, 6 hétig tartós szemöldököt és szempillát!

Részletek

Refectocil szemöldök lamináló tanfolyam

Szeretnél vendégeidnek tartósan természetes, rendezett, szépen ívelt, dús szemöldököt varázsolni? Egy teljesen új technikával, a szemöldök laminálással mindössze 13 perc alatt megvalósítható!

Részletek

Long Lashes henna szemöldök stylist tanfolyam

Tartós, kíméletes és bőrbarát szemöldökfestési megoldást keresel vendégeidnek? A henna szemöldökfestést Neked találták ki!

Részletek

Long Lashes szempilla lifting tanfolyam - Lifting csomaggal

Van olyan vendéged, aki teljesen elzárkózik az épített szempillától, vagy esetleg allergiás a ragasztóra, emiatt nem is viselhet műszempillát? Mindemellett gyönyörű és igéző tekintetre és dús pillákra vágyik? 

Részletek

Long Lashes szempilla lifting tanfolyam

Van olyan vendéged, aki teljesen elzárkózik az épített szempillától, vagy esetleg allergiás a ragasztóra, emiatt nem is viselhet műszempillát? Mindemellett gyönyörű és igéző tekintetre és dús pillákra vágyik?

Részletek

Long Lashes szemöldök lamináló tanfolyam - Lamináló csomaggal

A szemöldök laminálás kiváló megoldást jelenthet azon vendégeidnek, akik rakoncátlan, keszekusza vagy hiányos szemöldökkel rendelkeznek. Az eljárással tartósan szimmetrikus és tökéletesen fésült szemöldököt varázsolhatsz nekik. 

Részletek