GYIK

Hogyan jelentkezhetek egy adott tanfolyamra?

Egy adott tanfolyamra való jelentkezésedet az online felületen (www.beautyakademia.hu) tudod leadni. 

A tanfolyamokra szükséges-e modellt hoznom?

Az adott tanfolyam leírásában minden esetben feltüntetjük, hogy a képzésre szükséges –e saját modellt hoznia a résztvevőnek.

A tanfolyamra mit kell magammal hoznom?

Az adott tanfolyam leírásában minden esetben feltüntetjük, hogy a képzés idején milyen anyagokat és eszközöket biztosítunk és mit szükséges hoznia a résztvevőnek.

A képzés díját milyen formában tudom kifizetni?

A tanfolyam díját bankkártyával, előreutalással, egyes vidéki tanfolyamok esetében (ahol ezt külön feltüntetjük) pedig a szervező partnernél készpénzben lehet kifizetni.

A tanfolyami jelentkezésemet hogyan mondhatom le?

Amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni a képzésen, úgy azt legkevesebb 8 nappal a képzés előtt e-mailben köteles, hogy jelezze az oktatas@alveola.hu e-mail címre elküldve. A lemondás feladójának azonosítása érdekében ezen nyilatkozatot a jelentkezés e-mail címével azonos címről tudjuk elfogadni.

Lemondás esetén mi történik a befizetett tanfolyami díjjal?

Időben közölt lemondások esetében a korábban befizetett díjat egy másik tanfolyamra lehet beváltani. Abban az esetben, ha a jelentkező nem kíván részt venni a következő tanfolyamon, az Alveola Kft. kiszámlázza a befizetett díjat és az összeggel megegyező értékben kupont juttat a vásárló részére. A kupon értékét az Alveola Kft. üzletében lehet levásárolni a kiküldést időpontjától számított 2 hónapon belül.

Van lehetőség arra, hogy ebédet rendeljek magamnak?

Moha Bisztro, Európa Gyorsétterem, Il Kantin Ételbár, Burger King, Reál és Spar Express üzletek találhatóak a közelben.

A képzés elvégzése után kapok oklevelet?

Minden képzésünk elvégzése után (nem hivatalos, nem sorszámozott) oklevelet adunk a résztvevőknek.