Sminktanfolyamok

Mindened a sminkelés, képtelen vagy ellenállni a ragyogásnak és ha tehetnéd, éjjel nappal csak a sminkes ecseteid lennének a kezedben? 
Nálunk most kedvedre válogathatsz számtalan sminktanfolyamunk közül. A már jól ismert Malu Wilz sminkmárkánk mellett, most betekintést nyerhetsz a NOTE varázslatos világába is. 

Látogass el sminktanfolyamainkra és tanulj profiktól. A változatos témák között biztosan megtalálod a számodra megfelelőt akár alap, vagy továbbképző tanfolyamról legyen is szó. Mindezt szezononként változó témákkal, melyekkel az esküvői, alkalmi smink, vagy más érdekes témakörökben is tanulhatsz.

Oktatóid pedig nem mások lesznek, mint Ágoston Melinda, Schlovicskó Katalin, Sok Csaba, vagy Makovics Dóri, akik a szakmában már bizonyítottak és aktív részesei a hazai divat és média világnak.

2 in 1 - Camouflage sminktanfolyam Cut Crease szemsminkkel

A tanfolyam betekintést nyújt a korrekciós smink világába. Professzionális technikákat leshetsz el egy olyan profi sminkestől, aki szinte plasztikai sebészként bánik az arccal, legyen szó tökéletesítésről, kiemelésről, vagy a hibák elfedéséről.

Részletek

2in1 őszi-téli sminktanfolyam, évszaktípus meghatározással

2019 a színek és a nyitottság éve a sminkek terén! Gyere el és tanuld meg, milyen trükkökkel és ötletekkel teheted izgalmassá a vendégeid sminkjét! Lépj túl a klasszikus sminkelési metódusokon és bátorítsd vendégeidet is arra, hogy merjenek színeket használni.

Részletek

Szilveszteri party smink

Közeledve az ünnepekhez, reflektorfénybe kerül a csillogás, az ünnepi ragyogás. Ilyenkor mindenki merészebb és jobban vágyunk az egyedi és különlegesebb sminkekre is, ami fokozza az ünnepi hangulatot. Számtalan ötlet és praktika áll rendelkezésre, hogy mindenki különlegesen gyönyörű legyen az ünnepek alatt. Gyertek el és ismerjétek meg a csillogás fortélyait, hogy naprakészek legyetek 2020-ban is!

Részletek

2 napos Alap sminktanfolyam

A Malu Wilz segítségével a legújabb professzionális sminktermékekkel találkozhatsz, elsajátíthatod a profi sminkelés trükkjeit és hasznos ötletekkel gazdagodhatsz a termékek praktikus felhasználását illetően.

Részletek

Szilveszteri kreatív sminktanfolyam

Közeleg a Szilveszteri party időpontja de nem tudod, hogy milyen sminket készíts erre az ünnepi alkalomra? Ha különleges megjelenésre vágysz de nem tudod hogyan fogj hozzá, gyere el tanfolyamunkra és lesd el sminkmesterünk praktikáit!

Részletek

Szalagavató sminktanfolyam

A szalagavató egy csodás ünnepe a mai tiniknek. Gyakori kérdés milyen legyen a szalagavató smink. Ne legyen túl erős, ne legyen túl sok, ne öregítse a fiatalokat, legyen elegáns, üde, fiatalos és mégis alkalmi. Ha érdekel milyen a jó szalagavató smink, gyertek el és játszunk együtt a színek világában!

Részletek

Drámai füstös sminktanfolyam

Rövid elméleti utazás a múltba, füstös szemek újragondolva 2018-ban! Képzésünkön megtanulhatod, hogy az 5 perces nappali make up-ból hogyan készíts trendi füstös sminket! Gyakorlattal egybekötött bemutatónkon ellesheted egy vérbeli profi technikáját és segítségével könnyen elsajátíthatod a tudást.

Részletek

Mature Skin Sminktanfolyam - Érett Bőr Sminkelése

Ha úgy gondolod, már sok mindent elsajátítottál a sminkelés terén, de az érett bőrrel való találkozás mindig félelemmel tölt el vagy épp nagy kihívással telve kísért téged, akkor gyere el gyakorlatorientált sminktanfolyamunkra!

Részletek

Korszakok sminkjei

A korszakok sminkjeit követve és megtanulva, izgalmas történelmi utazáson vehetsz részt tanfolyamunkon. Képzésünk után új értelmet nyernek a mai smink trendek, melyekben visszaköszönnek a múlt emlékei.

Részletek

Insta smink a hétköznapokban

A tanfolyamon elsajátíthatod a sztárok és influenserek trendi sminkelési technikáit gyakorlott sminkmesterünk segítségével.

Részletek

2in1 esküvői sminktanfolyam, tusvonal technikával

A tanfolyam egy olyan elméleti és gyakorlati foglalkozást foglal magában, amely során megismerkedhetsz a 2019-es esküvői sminktrendekkel, hogy az elkövetkezendő időszakban naprakész lehess és kifogástalan szolgáltatást nyújthass vendégeidnek életük egyik legemlékezetesebb napján!

Részletek

Versenysmink praktikák tanfolyam

Hogyan készül egy látványos verseny smink? Tanfolyamunkon betekintést nyerhetsz egy sminkmester műhelytitkaiba. Felkészítő és gyakorlatorientált képzésünkön ötleteket adunk ahhoz, hogyan is készülj fel a versenyek során.

Részletek