Sminktanfolyamok

Mindened a sminkelés, képtelen vagy ellenállni a ragyogásnak és ha tehetnéd, éjjel nappal csak a sminkes ecseteid lennének a kezedben? 
Nálunk most kedvedre válogathatsz számtalan sminktanfolyamunk közül. A már jól ismert Malu Wilz sminkmárkánk mellett, most betekintést nyerhetsz a NOTE varázslatos világába is. 

Látogass el sminktanfolyamainkra és tanulj profiktól. A változatos témák között biztosan megtalálod a számodra megfelelőt akár alap, vagy továbbképző tanfolyamról legyen is szó. Mindezt szezononként változó témákkal, melyekkel az esküvői, alkalmi smink, vagy más érdekes témakörökben is tanulhatsz.

Oktatóid pedig nem mások lesznek, mint Ágoston Melinda, Schlovicskó Katalin, Sok Csaba, vagy Makovics Dóri, akik a szakmában már bizonyítottak és aktív részesei a hazai divat és média világnak.

2 napos Alap sminktanfolyam

A Malu Wilz segítségével a legújabb professzionális sminktermékekkel találkozhatsz, elsajátíthatod a profi sminkelés trükkjeit és hasznos ötletekkel gazdagodhatsz a termékek praktikus felhasználását illetően.

Részletek

Mature Skin Sminktanfolyam - Érett Bőr Sminkelése

Ha úgy gondolod, már sok mindent elsajátítottál a sminkelés terén, de az érett bőrrel való találkozás mindig félelemmel tölt el vagy épp nagy kihívással telve kísért téged, akkor gyere el gyakorlatorientált sminktanfolyamunkra!

Részletek

Camouflage technikák bemutató

A tanfolyam betekintést nyújt a korrekciós smink világába. Professzionális technikákat leshetsz el egy olyan profi sminkestől, aki szinte plasztikai sebészként bánik az arccal, legyen szó tökéletesítésről, kiemelésről, vagy a hibák elfedéséről.

Részletek

Esküvői sminktanfolyam középkorú hölgyeknek

A professzionális esküvői smink nem csak a fiatal, húszéves menyasszonyokon mutat jól, hanem megszépíti az érett bőrű, középkorú hölgyeket is. Tanfolyamunkon megtanulhatod, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a menyasszonyi smink elkészítésekor.

Részletek

A tökéletes satír ceruzatechnika sminktanfolyam

Képzésünkön elsajátíthatod az örök divat, és szinte minden sminktudomány alapját, a ceruza satír technikát. Ma már számtalan trendi smink típus és technika hódít, de az örök divat és szinte minden smink tudomány alapja a ceruza technika, mely során a pontos vonalaknak és a tiszta satírozásnak köszönhetően, elkészíthető az egyénre szabott tökéletes napi, alkalmi vagy akár parti szemsmink is.

Részletek

Drámai füstös sminktanfolyam

Rövid elméleti utazás a múltba, füstös szemek újragondolva 2018-ban! Képzésünkön megtanulhatod, hogy az 5 perces nappali make up-ból hogyan készíts trendi füstös sminket! Gyakorlattal egybekötött bemutatónkon ellesheted egy vérbeli profi technikáját és segítségével könnyen elsajátíthatod a tudást.

Részletek

Sminktrükkök az egyszerű mégis látványos átalakuláshoz sminktanfolyam

Munka után hivatalos vagy egy vacsorára vagy színházi estre, de nincs sok időd a készülődésre? Sminkmesterünk megmutatja, hogy percek alatt, hogyan tudod átalakítani nappali sminkedet az éppen aktuális esti programodhoz.

Részletek

Farsangi kreatív sminktanfolyam

A farsangi smink látványosabb, díszesebb lehet, mint az alkalmi változat. Tanfolyamunk kreatív megoldásokra készteti résztvevőit. A gyakorlatorientált képzésen lépésről-lépésre sajátítható el profi sminkesünk átváltoztató technikái.

Részletek

Variációk tusvonalra tanfolyam

Szeretnél igéző pillantást de nem tudod mi állna jól? Hangsúlyosabbá tennéd tekinteted de bizonytalan vagy abban, hogy melyik technikát válaszd? Tökéletes tusvonallal emelnéd ki szemeid formáját? Profi sminktippjeinkkel megfestheted a legcsábítóbb szemeket. 

Részletek