1 napos Alap sminktanfolyam

1 napos Alap sminktanfolyam

A Malu Wilz segítségével a legújabb professzionális sminktermékekkel találkozhatsz, elsajátíthatod a profi sminkelés trükkjeit és hasznos ötletekkel gazdagodhatsz a termékek praktikus felhasználását illetően.

malu-wilz-logo-kicsi2

 

Értékes, a mindennapi szalonmunkában használható sminktudásra vágysz? Amennyiben a válaszod igen, Malu Wilz alap sminktanfolyamot neked találtuk ki!

A képzésen megismerhetsz olyan sminkelési technikákat, fortélyokat, amiket könnyedén tudsz alkalmazni a mindennapi munkád során, illetve különleges alkalmakkor is. (pl. esküvői sminkeknél, party sminkeknél). Az oktatást Sok Csaba sminkmester tartja, akinek a vezetésével valódi make-up tudástár birtokába juthatsz.

A tanfolyam díja: 29.999 Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény jár a Malu Wilz termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze.)

A kurzus tematikája:

  • rövid elméleti utazás a smink történetébe
  • a sminkelés anyagainak és eszközeinek áttekintése
  • a bőr anatómiájának rövid ismertetése
  • higiéniai szempontok ismertetése
  • az alapozó fajták áttekintése
  • a sminkeléskor figyelembe vett szempontok ismertetése (arcforma, szemforma, ajak, orr, szemöldök)
  • a smink típusai (nude smink, nappali smink, mélyítő vonalas smink, tusvonalas smink, menyasszonyi smink)
  • különféle sminkelési technikák bemutatása modellen
  • gyakorlás (a bemutatott smink gyakorlása a résztvevőkön)
  • kérdések, eszmecsere, ötletek, praktikák
 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

A tanfolyam elvégzése esetén

„Malu Wilz Alap Sminktanfolyam”

elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

2 napos Alap sminktanfolyam

A Malu Wilz segítségével a legújabb professzionális sminktermékekkel találkozhatsz, elsajátíthatod a profi sminkelés trükkjeit és hasznos ötletekkel gazdagodhatsz a termékek praktikus felhasználását illetően.

Részletek

2 in 1 - Camouflage sminktanfolyam Cut Crease szemsminkkel

A tanfolyam betekintést nyújt a korrekciós smink világába. Professzionális technikákat leshetsz el egy olyan profi sminkestől, aki szinte plasztikai sebészként bánik az arccal, legyen szó tökéletesítésről, kiemelésről, vagy a hibák elfedéséről.

Részletek

Mature Skin Sminktanfolyam - Érett Bőr Sminkelése

Ha úgy gondolod, már sok mindent elsajátítottál a sminkelés terén, de az érett bőrrel való találkozás mindig félelemmel tölt el vagy épp nagy kihívással telve kísért téged, akkor gyere el gyakorlatorientált sminktanfolyamunkra!

Részletek

Drámai füstös sminktanfolyam

Rövid elméleti utazás a múltba, füstös szemek újragondolva 2022-ben! Képzésünkön megtanulhatod, hogy az 5 perces nappali make up-ból hogyan készíts trendi füstös sminket! Gyakorlattal egybekötött bemutatónkon ellesheted egy vérbeli profi technikáját és segítségével könnyen elsajátíthatod a tudást.

Részletek