OKTATÓINK

Sok Csaba

Sok Csaba

sminkmester

Bemutatkozás

1996-ban, a George Brown College Egészségügyi Főiskola elvégezése után indult sminkes pályafutásom, amikor  Torontóban Joan Blanchard sminkmesteri iskoláját is sikeresen befejeztem.

Első állásom az Eatons Center Kozmetikai részlegén a Color Stúdió volt, ahol 1997-ben Princess Marcella Borghese kozmetikai cégének vezető sminkmestere fedezett fel, és felajánlotta a Borghese Cég Ontario Államának körzeti sminkmesteri állását.
A Borghese cégnél hamarosan 1999-től nemzetközi sminkmester lettem, mely során feladatom volt a "Who wants to be the face of Borghese" címmel elnevezett nemzetközi kampány szakmai irányítása is. A kampány célja volt a Borghese cég nemzetközi arculatának kialakítása. Ennek keretében képviseltem a Borghese Céget, olyan új piacokon való megjelenésében, mint  Hong-Kong, Kína, Taiwan és az USA keleti és nyugati partján.
Időközben elvégeztem a Prada nemzetközi sminkmesterek részére tartott továbbképzését, melyet Christina Dupuis a Prada Ház vezető sminkoktatója tartott.

2002-ben a Dior Cég kanadai smink stylisztjaként folytattam sminkmesteri pályafutásomat, és részt vettem a Dior Addickt Parfume Launch kifutó sminkek készítésében.
Szerencsés lehetek, hogy nemzetközi sminkmesteri pályámon változatos feladatok megbízása mellett, számos nép és nemzet képviselőjével is találkozhattam. Ez adta azt a sokoldalú tapasztalatot, mely során a Föld valamennyi emberi fajtájának bőrtípusát megismerhettem, valamint, hogy az eltérő bőrtípusokon történő szakszerű sminkelés fortélyait elsajátíthattam.
2005-ben hazahozva a világban tanultakat, helytálltam a MAC Studió Budapesti Üzletének sminkmestereként, ahol a Brand hazai újító trendjeinek bevezetésében volt részem.

2006-től szabadúszó sminkmesterként elsőként a hazai média közegébe vetettem magam, ahol dolgoztam az MTV, Klikk Tv és más hazai csatornáknak. Részt vettem videó klipek forgatásának vezető sminkeseként, mely során számos magyar híresség volt vendégem.
Hosszú pályafutásom során akkor voltam és vagyok a legboldogabb, ha látom tanítványaim sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi szintű versenyeken, vagy tudni tanítványaim eredményes helytállását a pályán. Ez ad számomra oly felszabadító és inspiráló erőt ami mindig megerősít engem abban, hogy tanítanom, oktatnom, továbbadni tudásomat mindig érdemes és fontos. Ezért is örülök annak, hogy 2012-től tagja lehetek a Malu Wiltz WOB csapatának, akikkel az országot járva számos előadást, szakmai bemutatót, továbbképzéseket tartunk.

Mindezek mellett személyre szabott kiscsoportos vagy egyéni tréningeket is tartok, mind a budapesti Glamour Sminkakadémiában, mint annak oktatója, mind saját cégem a Schock Color Kft keretein belül.
Gyertek tanulni tapasztalataimból: "a szép belső megszépít bármilyen külsőt"

Tevékenységi terület: országszerte

Esedékes tanfolyamai

Egyéni sminkoktatás

2020.03.31 10:00

Tanulj nálunk sminkelni, gyere el magánoktatásainkra! Legyél Te az a szakember, akit semmilyen helyzetben semmi nem érhet váratlanul! Legyen szó hétköznapi, visszafogottabb sminkekről, amelyet pár ecsetvonással alkalmivá varázsolsz. Jöjjön akár a fiatal, akár az idősebb korosztály szalonodba, Neked legyen mindig a sminkecset a biztos fegyvered!

Részletek

2 napos sminktanfolyam szín- és stílustanácsadással

2020.03.05 10:00

Értékes, a mindennapokban használható tudásra vágysz? Amennyiben a válaszod igen, ezt a tanfolyamot pont neked találtuk ki! Tanfolyamunkon két egymást követő napon megismerkedhetsz olyan sminkelési technikákkal, fortélyokkal, amiket könnyedén tudsz alkalmazni a mindennapokban. Az oktatást Sok Csaba sminkmester tartja, akinek a vezetésével valódi make-up és stílus-tudástár birtokába juthatsz.

Részletek

2 napos Alap sminktanfolyam

2020.01.23 10:00

A Malu Wilz segítségével a legújabb professzionális sminktermékekkel találkozhatsz, elsajátíthatod a profi sminkelés trükkjeit és hasznos ötletekkel gazdagodhatsz a termékek praktikus felhasználását illetően.

Részletek

2 napos Alap sminktanfolyam

2020.02.20 10:00

A Malu Wilz segítségével a legújabb professzionális sminktermékekkel találkozhatsz, elsajátíthatod a profi sminkelés trükkjeit és hasznos ötletekkel gazdagodhatsz a termékek praktikus felhasználását illetően.

Részletek

Mature Skin Sminktanfolyam - Érett Bőr Sminkelése

2020.01.22 10:00

Ha úgy gondolod, már sok mindent elsajátítottál a sminkelés terén, de az érett bőrrel való találkozás mindig félelemmel tölt el vagy épp nagy kihívással telve kísért téged, akkor gyere el gyakorlatorientált sminktanfolyamunkra!

Részletek

2 in 1 - Camouflage sminktanfolyam Cut Crease szemsminkkel

2020.03.25 10:00

A tanfolyam betekintést nyújt a korrekciós smink világába. Professzionális technikákat leshetsz el egy olyan profi sminkestől, aki szinte plasztikai sebészként bánik az arccal, legyen szó tökéletesítésről, kiemelésről, vagy a hibák elfedéséről.

Részletek

Sminktanfolyam kezdőknek

2020.02.27 10:00

Szívesen sminkeled magad a hétköznapokban, de valahogy mégis úgy érzed, hogy profi szakember segítségére lenne szükséged abban, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, és ne egyedül kelljen kísérletezned a tükör előtt?

Részletek

Sminktanfolyam haladóknak

2020.03.12 10:00

Aki elvégezte a „Sminkeld magad profi módon 1” sminktanfolyamot, és elsajátította már az alapokat, azon résztvevőink számára, újabb kapukat tárunk fel a sminkelés varázslatos világába. 

Részletek