OKTATÓINK

Sok Csaba

Sok Csaba

sminkmester

Bemutatkozás

1996-ban, a George Brown College Egészségügyi Főiskola elvégezése után indult sminkes pályafutásom, amikor  Torontóban Joan Blanchard sminkmesteri iskoláját is sikeresen befejeztem.

Első állásom az Eatons Center Kozmetikai részlegén a Color Stúdió volt, ahol 1997-ben Princess Marcella Borghese kozmetikai cégének vezető sminkmestere fedezett fel, és felajánlotta a Borghese Cég Ontario Államának körzeti sminkmesteri állását.
A Borghese cégnél hamarosan 1999-től nemzetközi sminkmester lettem, mely során feladatom volt a "Who wants to be the face of Borghese" címmel elnevezett nemzetközi kampány szakmai irányítása is. A kampány célja volt a Borghese cég nemzetközi arculatának kialakítása. Ennek keretében képviseltem a Borghese Céget, olyan új piacokon való megjelenésében, mint  Hong-Kong, Kína, Taiwan és az USA keleti és nyugati partján.
Időközben elvégeztem a Prada nemzetközi sminkmesterek részére tartott továbbképzését, melyet Christina Dupuis a Prada Ház vezető sminkoktatója tartott.

2002-ben a Dior Cég kanadai smink stylisztjaként folytattam sminkmesteri pályafutásomat, és részt vettem a Dior Addickt Parfume Launch kifutó sminkek készítésében.
Szerencsés lehetek, hogy nemzetközi sminkmesteri pályámon változatos feladatok megbízása mellett, számos nép és nemzet képviselőjével is találkozhattam. Ez adta azt a sokoldalú tapasztalatot, mely során a Föld valamennyi emberi fajtájának bőrtípusát megismerhettem, valamint, hogy az eltérő bőrtípusokon történő szakszerű sminkelés fortélyait elsajátíthattam.
2005-ben hazahozva a világban tanultakat, helytálltam a MAC Studió Budapesti Üzletének sminkmestereként, ahol a Brand hazai újító trendjeinek bevezetésében volt részem.

2006-től szabadúszó sminkmesterként elsőként a hazai média közegébe vetettem magam, ahol dolgoztam az MTV, Klikk Tv és más hazai csatornáknak. Részt vettem videó klipek forgatásának vezető sminkeseként, mely során számos magyar híresség volt vendégem.
Hosszú pályafutásom során akkor voltam és vagyok a legboldogabb, ha látom tanítványaim sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi szintű versenyeken, vagy tudni tanítványaim eredményes helytállását a pályán. Ez ad számomra oly felszabadító és inspiráló erőt ami mindig megerősít engem abban, hogy tanítanom, oktatnom, továbbadni tudásomat mindig érdemes és fontos. 


Gyertek tanulni tapasztalataimból: "a szép belső megszépít bármilyen külsőt"

Tevékenységi terület: országszerte

Esedékes tanfolyamai

Malu Wilz alap sminktanfolyam

2024.08.09 10:00

A Malu Wilz segítségével a legújabb professzionális sminktermékekkel találkozhatsz, elsajátíthatod a profi sminkelés trükkjeit és hasznos ötletekkel gazdagodhatsz a termékek praktikus felhasználását illetően.

Részletek

2in1 esküvői sminktanfolyam, tusvonal technikával

2024.07.22 10:00

A tanfolyam egy olyan elméleti és gyakorlati foglalkozást foglal magában, amely során megismerkedhetsz az aktuális esküvői sminktrendekkel, hogy az elkövetkezendő időszakban naprakész lehess és kifogástalan szolgáltatást nyújthass vendégeidnek életük egyik legemlékezetesebb napján!

Részletek

2 in 1 - Camouflage sminktanfolyam Cut Crease szemsminkkel

2024.08.05 10:00

A tanfolyam betekintést nyújt a korrekciós smink világába. Professzionális technikákat leshetsz el egy olyan profi sminkestől, aki szinte plasztikai sebészként bánik az arccal, legyen szó tökéletesítésről, kiemelésről, vagy a hibák elfedéséről.

Részletek

Mature Skin Sminktanfolyam - Érett Bőr Sminkelése

2024.07.29 10:00

Ha úgy gondolod, már sok mindent elsajátítottál a sminkelés terén, de az érett bőrrel való találkozás mindig félelemmel tölt el vagy épp nagy kihívással telve kísért téged, akkor gyere el gyakorlatorientált sminktanfolyamunkra!

Részletek