Rólunk

Kedves Látogató!

Üdvözlünk az Alveola Beauty Akadémia tanfolyami oldalán. Valószínűleg a legjobb helyen jársz, hogy szépségipari tudásod az alapoktól egészen a képzések csúcsát jelentő akadémiai szintig fejleszd. Szakmai tudásod bővítéséhez nálunk mindent megtalálsz, ami akár a kozmetikáról, profi sminkről, szálankénti szempillahosszabbításról, vagy a műkörömépítésről  legyen is szó. Budapesti és regionális oktatóinkhoz is regisztrálhatsz, hogy mindig a legjobb helyen a legjobb időpontban tanulhass.

Szakmai képzések az alaptól az akadémiai szintig

Az Alveola Beauty Akadémia 2015. nyarán nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy a már végzett szakemberek szakmai tudását tovább bővítse, ugyanakkor a szépségipart még nem ismerőket olyan ismeretekkel gazdagítsa, melyekkel jól jövedelmezően Önállóan is megállják helyüket ebben a gyorsan fejlődő iparágban.

A szakmailag igazi kuriózumnak számító oktatási központ mind az alapokat elsajátítani kívánó tanulóknak, vagy a szakmát már jól ismerő, de fejlődni vágyó szépségszakembereknek is nyújt képzéseket. A piacon elsőként nem csak az elméleti tudás átadására épít, hanem olyan gyakorlatias praktikákat is átad, melyekkel a tanfolyamokat elvégző szakemberek a különféle szépészeti kezelésekben eredményesek az üzleti életben, pedig sikeresek lesznek.

Tradíciók és hagyomány

Az oktatási központ szakmai hátterét az Alveola Kft. biztosítja, mely megközelítőleg 25 éves szépségpiaci tapasztalatával Magyarország és a régió piacvezető cégei közé tartozik. A nemzetközi piacokon is versenyképes termékpalettájával nem csak a hazai trendeket formáló, hanem a világ számos pontján a piacokat mozgató tudásanyagok birtokában is van, így azon kevesek közé tartozik, akik a szakmai tudás hiteles forrásának számítanak.

Az elmúlt évtizedek alatt felhalmozott és alkalmazott tudásanyagaival sikeresen ötvözi a hagyományokat a modern kor elvárásaival így kiválóan találja meg a hangot nem csak a fiatalabb, de a már bizonyított idősebb generációval is. 2016-tól pedig nem csak a témaspecifikus, de már az OKJ képzésekben is részt vesz így segítve a piacon szakmát szerezni kívánókat.

Ne csak tudj, hanem légy mestere szakmádnak

Az Alveola Beauty Akadémián megtalálsz minden olyan a piacot formáló trendhez kapcsolódó tanfolyamot, mely ahhoz szükséges, hogy megfelelő és alapos tudást halmozz fel egy témakörrel kapcsolatosan. Tartunk oktatásokat kozmetikusoknak, szempilla építőknek, sminkeseknek és műkörmösöknek is. Nem csak a felszínes tudásra koncentrálunk, hanem komoly energiát fektetünk egy egy témakör szakmai hátterének megismertetésére is. Tematikánk az iskolai szemesztereket követve félévente változik és gazdagodik újabbnál újabb tudásanyagokkal, de a tanulni vágyók igényeit követve speciális, egyedi tanfolyami igényeket is kielégítünk.

Motiváló alapok és kötelező önismeret

Az oktatási központ különlegessége, hogy a tanítás mellett segíti a szakembereket a megfelelő ügyfélkommunikációhoz szükséges önismereti fejlődésben, melyet akár magánéletedben is kamatoztathatsz.

Sok éves tapasztalatunk, hogy a tanulást kizárólag csak a tanulni vágyó személyiségének  párhuzamos fejlesztésével együtt lehet csak megvalósítani.

Éppen ezért oktatóink a szakmai tudásanyag átadása mellett kiemelt figyelmet fordítanak személyiséged megismerésére, hogy a fejlődési pontokat megtalálják és testreszabott támogatást nyújthassanak a tanulási folyamat során és akár utána is.

Legyen egy jól jövedelmező szakmád

Azonban mit sem érnek a tanultak, ha azt a gyakorlatban nem kamatoztathatod, nem méretteted meg magad újra és újra. Nálunk erre is van lehetőség. Ha az elsajátított tananyagban bizonytalannak érzed magad, akkor lehetőséget biztosítunk személyre szabott szakmai konzultációkra is. Mindezt azért hogy a te sikered a mi sikerünk legyen.
Tekintsd át oktatási tematikánk».

 

Rólunk mondták

Mik Mónika

sminkes

Nevem Mik Mónika. Munkámat tekintve sminkes vagyok. Nagy örömömre szolgált hogy elvégeztem az Alveolánál a szépségtanácsadó és pillás képzést mert nagyban hozzájárul a biztonságos munka vállaláshoz sminkes és pillás munkáim során, ugyanis e nélkül az Okj s végzettség nélkül a kb. 20 évvel ezelőtt szerzett sminkes papírom nem elfogadható mint végzettséget igazoló okmány. Javaslom azoknak a sminkeseknek akik hezitálnak még azon hogy szükségszerű e számukra ez az Okj s papír megszerzése hogy kezdjék el mihamarabb mert szükséges. Az iskolában szuper oktatók tanítanak.