Rólunk

Kedves Látogató!

Üdvözlünk az Alveola Beauty Akadémia tanfolyami oldalán. Valószínűleg a legjobb helyen jársz, hogy szépségipari tudásod az alapoktól egészen a képzések csúcsát jelentő akadémiai szintig fejleszd. Szakmai tudásod bővítéséhez nálunk mindent megtalálsz, ami akár a kozmetikáról, profi sminkről, vagy a szálankénti szempillahosszabbításról legyen is szó. Budapesti és regionális oktatóinkhoz is regisztrálhatsz, hogy mindig a legjobb helyen a legjobb időpontban tanulhass.

Szakmai képzések az alaptól az akadémiai szintig

Az Alveola Beauty Akadémia 2015. nyarán nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy a már végzett szakemberek szakmai tudását tovább bővítse, ugyanakkor a szépségipart még nem ismerőket olyan ismeretekkel gazdagítsa, melyekkel jól jövedelmezően Önállóan is megállják helyüket ebben a gyorsan fejlődő iparágban.

A szakmailag igazi kuriózumnak számító oktatási központ mind az alapokat elsajátítani kívánó tanulóknak, vagy a szakmát már jól ismerő, de fejlődni vágyó szépségszakembereknek is nyújt képzéseket. A piacon elsőként nem csak az elméleti tudás átadására épít, hanem olyan gyakorlatias praktikákat is átad, melyekkel a tanfolyamokat elvégző szakemberek a különféle szépészeti kezelésekben eredményesek az üzleti életben, pedig sikeresek lesznek. 

Tradíciók és hagyomány

Az oktatási központ szakmai hátterét az Alveola Kft. biztosítja, mely 30 éves szépségpiaci tapasztalatával Magyarország és a régió piacvezető cégei közé tartozik. A nemzetközi piacokon is versenyképes termékpalettájával nem csak a hazai trendeket formáló, hanem a világ számos pontján a piacokat mozgató tudásanyagok birtokában is van, így azon kevesek közé tartozik, akik a szakmai tudás hiteles forrásának számítanak.

Az elmúlt évtizedek alatt felhalmozott és alkalmazott tudásanyagaival sikeresen ötvözi a hagyományokat a modern kor elvárásaival így kiválóan találja meg a hangot nem csak a fiatalabb, de a már bizonyított idősebb generációval is. 

Ne csak tudj, hanem légy mestere szakmádnak

Az Alveola Beauty Akadémián megtalálsz minden olyan a piacot formáló trendhez kapcsolódó tanfolyamot, mely ahhoz szükséges, hogy megfelelő és alapos tudást halmozz fel egy témakörrel kapcsolatosan. Tartunk oktatásokat kozmetikusoknak, szempilla építőknek, és sminkeseknek is. Nem csak a felszínes tudásra koncentrálunk, hanem komoly energiát fektetünk egy egy témakör szakmai hátterének megismertetésére is. Tematikánk az iskolai szemesztereket követve félévente változik és gazdagodik újabbnál újabb tudásanyagokkal, de a tanulni vágyók igényeit követve speciális, egyedi tanfolyami igényeket is kielégítünk.

Ha valóban sikeres kozmetikusként szeretnél dolgozni, akkor soha ne állj meg a tanulásban és fejlődésben! A Beauty Akadémia által nyújtott magas szintű oktatás pedig segít, hogy sikeres és elismert kozmetikussá válhass. Az állandó tanulás és fejlődés az, ami lehetővé teszi számodra, hogy mindig a legjobbat nyújtsd vendégeidnek, és biztosítsd, hogy a kozmetikai kezeléseid mindig a lehető legjobb eredményt hozzák.

 

Motiváló alapok és kötelező önismeret

Az oktatási központ különlegessége, hogy a tanítás mellett segíti a szakembereket a megfelelő ügyfélkommunikációhoz szükséges önismereti fejlődésben, melyet akár magánéletedben is kamatoztathatsz.

Sok éves tapasztalatunk, hogy a tanulást kizárólag csak a tanulni vágyó személyiségének  párhuzamos fejlesztésével együtt lehet csak megvalósítani.

Éppen ezért oktatóink a szakmai tudásanyag átadása mellett kiemelt figyelmet fordítanak személyiséged megismerésére, hogy a fejlődési pontokat megtalálják és testreszabott támogatást nyújthassanak a tanulási folyamat során és akár utána is.

Legyen egy jól jövedelmező szakmád

Azonban mit sem érnek a tanultak, ha azt a gyakorlatban nem kamatoztathatod, nem méretteted meg magad újra és újra. Nálunk erre is van lehetőség. Ha az elsajátított tananyagban bizonytalannak érzed magad, akkor lehetőséget biztosítunk személyre szabott szakmai konzultációkra is. Mindezt azért hogy a te sikered a mi sikerünk legyen.
Tekintsd át oktatási tematikánk».

 

Rólunk mondták

 

Kralik-Marti

Králik Márti

profi sminkes

Nagy örömmel töltött el, amikor tavaly rátaláltam a Szépségtanácsadó OKJ képzésre. Több éves gyakorlatom már ezt megelőzően is volt (mint valószínűleg még jópár társamnak), így azt gondolom, hogy azok a sminkesek, akik ezzel a SZÉP szakmával szeretnének hivatalosan is foglalkozni és nem kívánnak egy komplett kozmetikusi képzést elvégezni, megtalálják a számításukat.

Maximálisan elégedett voltam az oktatók felkészültségével és segítségnyújtásával, valamint az OKJ képzésen biztosított tananyaggal is - számomra magabiztosságot, tágabb teret, és még több munkát biztosított a bizonyítvány megléte.

Az egynapos sminkes modulok is segítettek az aktuális trendekben és a még magasabb színvonalú ügyfél kiszolgálásban. A zuglói helyszín nagyon könnyen megközelíthető és az oktatótermek is kiválóan felszereltek.
A legfontosabb: hálás vagyok mindenért és ha még egyszer kellene választanom is ide járnék. Mindig mosolyogva gondolok vissza az itt eltöltött tanidőre és a kialakult barátságokra is. Köszönöm! :)

 

Mik-Monika

Mik Mónika

sminkes

Nevem Mik Mónika. Munkámat tekintve sminkes vagyok. Nagy örömömre szolgált hogy elvégeztem az Alveolánál a szépségtanácsadó és pillás képzést mert nagyban hozzájárul a biztonságos munka vállaláshoz sminkes és pillás munkáim során, ugyanis e nélkül az Okj s végzettség nélkül a kb. 20 évvel ezelőtt szerzett sminkes papírom nem elfogadható mint végzettséget igazoló okmány. Javaslom azoknak a sminkeseknek akik hezitálnak még azon hogy szükségszerű e számukra ez az Okj s papír megszerzése hogy kezdjék el mihamarabb mert szükséges. Az iskolában szuper oktatók tanítanak.

 

Buruncz-Veronika

Buruncz Veronika

Szépségtanácsadó

Mint Önöknél végzett Szépségtanácsadó, totálisan pozitív bizonyosággal a hátam Mögött emlékszem vissza az ALVEOLÁNÁL töltött csodálatos tanulói időszakomra. :) Amikor elindultam a képzés keresés rögös útján, számomra a minőségi képzés lebegett a szemem előtt!

Az ALVEOLA "Név", egyet jelent a minőséggel! Döntésemet segítette még, a Önök szakmailag országosan egyedülállónak mondható csapata, akik az oktatás mellett, ráadásként, mint kereskedelmi cég, erős alappillért biztosítottak számomra a makulátlan képzés elérésében. :)

Ez eredményezi a mai napig az újdonságok, trendek szinte azonnali megjelenését a Önöknél töltött tanulói időszak ideje alatt. Az oktatási tananyag makulátlan, folyamatosan frissül, trendi, és biztos vagyok abban, ez a jövőben is változatlan marad. Az oktatásszervezők, és oktatók mind emberi, mind szakmai téren hiánytalan tájékoztatást, oktatást adtak számomra/számunkra.

A "nyitott kérdés" fogalma Önöknél ismeretlen, ezt szívből köszönöm! Büszke vagyok arra, hogy az ALVEOLA bizonyítványával a kezemben indíthattam szülővárosomban a vállalkozásomat Dunaújváros első Szépségtanácsadójaként!

Szeretettel köszönök mindent Buruncz Veronika (Vercsi)
Találkozunk még ❤

 

Kardos-Kinga_kozmetikus

Kardos Kinga

Kozmetikus

Gyakran járok ide tanfolyamra, pedig 400 km-t kell utaznom, de megéri, csak ajánlani tudom mindenkinek. Precizitás, tisztaság, kényelem, kiváló felszereltség és oktatás.