Szőrtelenítési tanfolyamok

Már unod a hagyományos gyantázási eljárásokat, és bevezetnél valami egészen más technikát és anyagot?  Manapság a kozmetikusok egyre inkább a cukorpasztázást részesítik előnyben, hiszen egy sokkal kíméletesebb, de mégis hatékonyabb és tartósabb eljárás, mint a hagyományos gyantázás. 

A szakszerűen végzett szőrtelenítés nem csak a gyanta, vagy a cukorpaszta felviteléből és eltávolításából áll, hanem sokkal inkább szól a szőrnövekedés anatómiájáról, a helyes szőrtelenítési technikákról és a kezelésekhez alkalmazott anyagok maradéktalan ismeretéről. Tanfolyamaink segítenek megismerni a patronos, tégelyes, gyöngy, vagy koronggyanták használatát, de olyan divatos technikákat is megtanulhatsz rajtuk keresztül mint a cukorpasztás szőrtelenítés.

Cukorpaszta praktikák és technikák

A tanfolyamon megismerkedhetsz a cukorpaszta technikával, hogy vendégeidnek egy új, a gyantához képest kevesebb fájdalommal járó alternatívát is ajánlhass szalonodban. A gyakorlati bemutató segítséget nyújt, hogyan tudod a leghatékonyabban és leggyorsabban használni ezt az eljárást.

Részletek

Cukorpaszta praktikák és technikák - intimgyanta tanfolyam

A tanfolyamon megismerkedhetsz a cukorpaszta technikával, hogy vendégeidnek egy új, a gyantához képest kevesebb fájdalommal járó alternatívát is ajánlhass szalonodban. A gyakorlati bemutató segítséget nyújt, hogyan tudod a leghatékonyabban és leggyorsabban használni ezt az eljárást. Tanfolyamunk végén lehetőséget nyújtunk jelentkezőink számára, hogy elsajátítsák cukorpasztával illetve más gyantával az intimgyantázás fortélyait.

Részletek

Kiscsoportos intimgyanta tanfolyam

A terület érzékenysége miatt a folyamat nagy gyakorlatot és minél kíméletesebb, gyorsabb munkát kíván. Ehhez nyújtunk profi segítséget kiscsoportos (három fős )tanfolyamunkon, mely megfelelő, személyes közegben biztosítja a lépések elsajátítását szakoktató segítségével.

Részletek