Cukorpaszta praktikák és technikák - intimgyanta tanfolyam

Cukorpaszta praktikák és technikák - intimgyanta tanfolyam

A tanfolyamon megismerkedhetsz a cukorpaszta technikával, hogy vendégeidnek egy új, a gyantához képest kevesebb fájdalommal járó alternatívát is ajánlhass szalonodban. A gyakorlati bemutató segítséget nyújt, hogyan tudod a leghatékonyabban és leggyorsabban használni ezt az eljárást. Tanfolyamunk végén lehetőséget nyújtunk jelentkezőink számára, hogy elsajátítsák cukorpasztával illetve más gyantával az intimgyantázás fortélyait.

Alveola waxing

Manapság a kozmetikákban egyre több szakember használ Cukorpasztát a vendégei szőrtelenítésére. A Cukorpaszta kíméletesebb a hagyományos gyantáknál és nem okoz allergiás tüneteket, hiszen teljesen természetes anyagokból készül. A Cukorpaszta előnye, hogy 25-26 fokon kiválóan kenhető, ezért a bőrt nem égeti. Ezen kívül nem károsítja az ép hámréteget, a cukorpasztába csak a szőrszál maga és az elhalt hámsejtek tapadnak bele.

A cukor vízzel oldható, így az esetlegesen a bőrre ragadt pasztadarabkákat könnyel el tudjuk távolítani. További előnye, hogy többször is visszatérhetünk ugyanarra a felületre egymás után, míg ez a hagyományos gyantával nagy fájdalommal jár. A Cukorpaszta tartósan és tökéletesen eltávolítja a szőrt a legkisebb fájdalmat okozva a vendégnek. Tanfolyamunkon egy profi szakember segítségével könnyen elsajátítható a technika. Mivel a résztvevők egymáson gyakorolnak, a kozmetikusok saját bőrükön tapasztalhatják meg a Cukorpaszta használatának előnyeit.

Cukorpaszta tanfolyamunkon kozmetikus végzettséggel rendelkező szakemberek illetve kozmetikus tanulók vehetnek részt!

Tanfolyam díja: 28.999 Ft

A tanfolyam napján 10% kedvezmény jár az Alveola Waxing termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze.)

A tanfolyam tartalma:

  • A cukorpasztázás illetve az intimgyanta elméleti alapjai
  • A cukorpaszta gyakorlati bemutatása
  • Alkalmazásának előnyei
  • Gyakorlás

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnéd megtanulni ezt a gyantánál kevésbé fájdalmas szőrtelenítési módszert,
  • Ha szeretnél érzékeny bőrű vendégeidnek egy kíméletes szőrtelenítési eljárást bevezetni a szalonodban,
  • Ha már próbálkoztál a pasztázással, de segítségre van szükséged a gyakorlatban.
  • Ha szeretnéd az intimgyantázás során is használni ezt a technikát

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

A tanfolyamhoz segédanyag nem jár, de jegyzetkészítésre van lehetőség.

Kell-e modellt hozni?

A képzésen a gyakorlást a résztvevők elsősorban egymáson végzik. Ha van lehetőséged, kérd meg egy hölgy ismerősöd, hogy legyen a modelled, így több lehetőséged van a tanfolyam napján gyakorlásra. Modelled érkezhet később, 12 órára. A tanfolyam utolsó, intimgyanta blokkjában részt vevőknek minden esetben saját modellt kell biztosítaniuk! Kérünk olyan modellt hozz magaddal az intimgyanta blokkra, akin végezték már az eljárást. 

Kell-e eszköz vagy anyagot hozni?

A képzésre minden anyagot és eszközt biztosítunk.

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Cukorpaszta praktikák és technikák - intimgyanta tanfolyam”

elvégzését igazoló tanúsítványt és oklevelet állítunk ki.

 

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2023/000773 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!


OKTATÓ

Mikola-Haizer Tímea

Kozmetikusmester, okleveles szakoktató és okleveles aromaterapeuta

Manapság a kozmetika gyors fejlődése a folyamatos újdonságok miatt szükségessé vált a kozmetikusok folyamatos képzése. Szívesen adom át a tanfolyamaimon résztvevőknek a tudásomat és tapasztalataimat. Örömmel tölt el egy- egy tanfolyam végén lelkes arcokat látni. Látni, hogy a sok újdonságtól feltöltődve energikusan folytatják munkájukat. Mindig külön megtisztelés, ha egy újabb tanfolyamon is találkozom a tanítványokkal és azt tapasztalom, hogy sikeresek a munkájukban.

Tevékenységi terület: Budapest

KAPCSOLATTARTÓ

Szabó Vanda

+36 20 / 361 1799

oktatas@alveola.hu

Tanfolyam értékelése:

Átlagon felüli (18 értékelés alapján)

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Mezoterápiás hatóanyag ismeret és speciális kezelési technikák tanfolyam

Tanfolyamunkon részletesen megismerheted a mezoterápiás hatóanyagokat és azok alkalmazásának módjait, koktélkeverési módszereit. Légy a tűs mezoterápia mestere! Sajátítsd el a mezoterápiás koktélkeverés művészetét!

Részletek

Cukorpaszta praktikák és technikák

A tanfolyamon megismerkedhetsz a cukorpaszta technikával, hogy vendégeidnek egy új, a gyantához képest kevesebb fájdalommal járó alternatívát is ajánlhass szalonodban. A gyakorlati bemutató segítséget nyújt, hogyan tudod a leghatékonyabban és leggyorsabban használni ezt az eljárást.

Részletek

Kiscsoportos intimgyanta tanfolyam

A terület érzékenysége miatt a folyamat nagy gyakorlatot és minél kíméletesebb, gyorsabb munkát kíván. Ehhez nyújtunk profi segítséget kiscsoportos (három fős )tanfolyamunkon, mely megfelelő, személyes közegben biztosítja a lépések elsajátítását szakoktató segítségével.

Részletek