Szakmai tanfolyamok

Kozmetikus tanfolyamok

Kozmetikusként kötelességednek érzed a folyamatos fejlődést? Arckezelő tanfolyamaink számos lehetőséget nyújtanak neked a megújuláshoz. Legyél mindig Te is a szakma élvonalán, frissítsd velünk szüntelenül tudásodat. Mindig az aktuális trendeknek megfelelő témakörökben tanulhatsz, vagy frissítheted fel tudásod kozmetikus tanfolyamaink révén. Akár a természetesség híve vagy, akár az elektrokozmetikát részesíted előnyben biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelő képzést. Speciális oktatásainkon pedig olyan különleges kezelési eljárásokkal is megismerkedhetsz, mint a peptides kezelések, tűs mezoterápia, vagy az AHA savas hámlasztás.

Részletek

Szakmai továbbképzések

Közelednek a vizsgák és bizonytalannak érzed magad néhány műveletben? Elakadtál a diagnosztizálással és a kezelési terv megírásával? Gyakorolnád még az iskolamasszázst, a szempilla és szemöldökfestést és a gyantázást? Nem tudod eldönteni, hogy mit válassz „speciális” kezelésnek? Válassz vizsgafelkészítő tanfolyamaink közül célzottan, és gyakoroljunk együtt! Tanfolyami tematikánk ezen különleges területe azon szakmájukat megszerezni kívánó kozmetikus tanulóknak szól, akik felkészülten, a vizsgák konkrét tudásanyagára fókuszálva szeretnék záróvizsgáikat elvégezni. Az elméleti és gyakorlati tananyagot is felvonultató képzés hasznos, ugyanakkor interaktív tanulási lehetőséget kínál, olyan neves oktatókkal, mint Juhász Klára, Báthory Katalin és Kovács Edit.

Részletek

Műszempilla tanfolyamok

Már régóta gondolkodsz azon, hogy kiegészítsd kozmetikai tevékenységed, és bevezesd a szempillaépítést? Képzésünkön elsajátíthatod ,mind az elméleti ,mind a gyakorlati alapokat, így már a munkád elején biztos kézzel fogod tudni építeni a szebbnél szebb pillaszetteket.  A szálankénti szempillaépítés az elmúlt években önálló iparággá nőtte ki magát, mely divathullámból a népszerűsége miatt kimaradni nem érdemes. Tanulj és képezd magad ezzel a látványos kezelési technikával, hogy eligazodj a D-k világában és a hétköznapokra, vagy akár a kifutókra is látványos pillákat tudj készíteni. A képzéseket választhatod csoportos, vagy akár magánoktatás formában is. Műszempillaépítő tanfolyamokat Budapest mellett a következő városokban is szervezünk: Baja, Gyula, Kaposvár, Mezőcsát, Pápa, Sopron, Székesfehérvár, Szolnok.Válaszd a hozzád legközelebb eső tanfolyami helyszínt és képezd magad velünk. 

Részletek

Szempilla és szemöldök tanfolyamok

Most kezded a szempilla festést? Vagy már van benne tapasztalatod, de szeretnél kreatívabb lenni? Érdekelnek az újdonságok? Szívesen megtanulnád a szempilla dauer-t és liftinget is? Ha szeretnéd tudni, hogyan keverd a színeket és kíváncsi vagy a Refectocil többi praktikájára, valamint a Sensitive termékcsaládra, akkor a legjobb helyen jársz. A szempillák és szemöldökök festése és formázása a kozmetikák örök divatja. A hagyományosnak mondható kezelési eljárások mögött azonban egy folyamatosan fejlődő, szakmai újdonságokat rendszeresen felvonultató iparág munkálkodik. Tanfolyamaink segítenek a szempilla festéshez kapcsolódó hagyományos oxis, vagy a legújabb szenzitív ezüstnitrát tartalmú festékek használatában. De olyan újdonságok elsajátítását is segítik, mint a szempilla dauer, vagy szempilla lifting.

Részletek

Elektrokozmetikai tanfolyamok

Ha bizonytalan vagy az elektrokozmetikai eszközök használatában, pedig rendszeresen dolgozol valamennyivel, akkor tanfolyamaink a segítségedre lesznek ebben. Megmutatjuk neked, hogyan aknázd ki maximálisan a bennük rejlő lehetőségeket. Az elektrokozmetika napról napra vonultat fel olyan újdonságokat melyek hatásmechanizmusának megértése nem csak a kozmetikusoknak, de a szakmában jártas szakembereknek is néha fejtörést okoz. Az elektrokozmetika alapjaival viszont kötelező tisztában lenni, hogy vendégek bőrét szakszerűen a kívánt eredményekhez leginkább illő eszközzel kezelhessük. Elektrokozmetikai tanfolyamaink segít eligazodni az alap eszközök és új technológiák világában, hogy minden helyzetben tisztán lássunk, a készülékek használatát pedig elméleti és gyakorlati szinten is értsük.

Részletek

Mezoterápiás tanfolyamok

Légy a tűs mezoterápia mestere! Sajátítsd el napjaink egyik legnépszerűbb kezelési eljárását. Nálunk megtanulhatod a  mezopen és dermaroller biztonságos használatát, és hozzá az orvosi tisztaságú hatóanyagok alkalmazási módjait és koktélkeverési módszereit. A kozmetika egyértelműen egyik legváltozatosabban és leggyorsabban változó területei közé tartozik a dermarollares és dermapenes mezoterápia, mely látványos kezelési eredményeivel szinte minden szakember számára áhított. A kezelési technika végzéséhez ugyanakkor komoly szakmai felkészültség és tudás szükséges, melyet állandóan frissen kell tartani. Mezoterápiás tanfolyamaink ebben segítségedre lehetnek és nem csak az alapokat segítenek lerakni, hanem olyan érdekes területekre is elkalandozhatsz velük, mint a hatóanyagkoktélok keverése, hogy vendégeid bőrtípusára és bőrproblémáikra szabva a legjobbat adhasd nekik.

Részletek

Szőrtelenítési tanfolyamok

Már unod a hagyományos gyantázási eljárásokat, és bevezetnél valami egészen más technikát és anyagot?  Manapság a kozmetikusok egyre inkább a cukorpasztázást részesítik előnyben, hiszen egy sokkal kíméletesebb, de mégis hatékonyabb és tartósabb eljárás, mint a hagyományos gyantázás. A szakszerűen végzett szőrtelenítés nem csak a gyanta, vagy a cukorpaszta felviteléből és eltávolításából áll, hanem sokkal inkább szól a szőrnövekedés anatómiájáról, a helyes szőrtelenítési technikákról és a kezelésekhez alkalmazott anyagok maradéktalan ismeretéről. Tanfolyamaink segítenek megismerni a patronos, tégelyes, gyöngy, vagy koronggyanták használatát, de olyan divatos technikákat is megtanulhatsz rajtuk keresztül mint a cukorpasztás szőrtelenítés.

Részletek

Sminktanfolyamok

Mindened a sminkelés, képtelen vagy ellenállni a ragyogásnak és ha tehetnéd, éjjel nappal csak a sminkes ecseteid lennének a kezedben? Nálunk most kedvedre válogathatsz számtalan sminktanfolyamunk közül. Látogass el sminktanfolyamainkra és tanulj profiktól. A változatos témák között biztosan megtalálod a számodra megfelelőt akár alap, vagy továbbképző tanfolyamról legyen is szó. Mindezt szezononként változó témákkal, melyekkel az esküvői, alkalmi smink, vagy más érdekes témakörökben is tanulhatsz.Oktatóid pedig nem mások lesznek, mint Schlovicskó Katalin és Sok Csaba, akik a szakmában már bizonyítottak és aktív részesei a hazai divat és média világnak.

Részletek