Mature Skin Sminktanfolyam - Érett Bőr Sminkelése

Mature Skin Sminktanfolyam - Érett Bőr Sminkelése

Ha úgy gondolod, már sok mindent elsajátítottál a sminkelés terén, de az érett bőrrel való találkozás mindig félelemmel tölt el vagy épp nagy kihívással telve kísért téged, akkor gyere el gyakorlatorientált sminktanfolyamunkra!

malu-wilz-logo-kicsi2

Az érettebb korú hölgyek sminkelése különös igényességet és professzionális tudást igényel. Azok a technikák, anyagok, színek, amelyeket a fiatal telt, rugalmas arcokon alkalmazhatsz, azok egy érettebb, idősödő bőrön már nem minden esetben vannak a segítségedre. Sminkmesterünk igazán profi ebben, megtanítja, hogyan varázsolj le 10-15 évet vendégeid arcáról! Csodás átalakulások várhatóak...!

Képzésünkön egy tapasztalt sminkmestertől tanulhatod meg, hogy könnyedén, új technikák alkalmazásával hogyan lesz ismét számodra a sminkelés egy csodás szakmai sikerélmény az érett bőrtípusokon. A sminkbemutató után lehetőséget biztosítunk a gyakorlásra, ezért az ecsetkészletedet ne hagyd otthon!

Tanfolyam díja: 29.999 Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény jár a Malu Wilz termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze.)

A tanfolyam tartalma:

  • Elméleti oktatás
  • A sminkelés gyakorlati bemutatása modellen
  • Sminkelés gyakorlása

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnéd tovább mélyíteni sminktudásod
  • Ha kihívást jelent számodra az érett bőr sminkelése
  • Ha szívesen megismerkednél közelebbről a Malu Wilz professzionális sminktermékeivel
  • Ha szeretnél azonnali visszaigazolást kapni egy hozzáértő szakértőtől

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?
A tanfolyamhoz segédanyag nem jár, de jegyzetkészítésre van lehetőség.

Kell-e modellt hozni?
A képzésre saját – lehetőleg 40 év feletti, érett bőrű - modellt szükséges hozni.

Kell-e eszköz vagy anyagot hozni?
A tanfolyamon a saját ecseteidre lesz szükséged, vagy ha nem rendelkezel velük, úgy üzletünkben megvásárolhatóak. A tanfolyamon használt sminktermékeket mi biztosítjuk számodra. 

 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Mature Skin Sminktanfolyam - Érett Bőr Sminkelése”

elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


OKTATÓ

Sok Csaba

sminkmester

Hosszú pályafutásom során akkor voltam és vagyok a legboldogabb, ha látom tanítványaim sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi szintű versenyeken, vagy tudni tanítványaim eredményes helytállását a pályán. Ez ad számomra oly felszabadító és inspiráló erőt ami mindig megerősít engem abban, hogy tanítanom, oktatnom, továbbadni tudásomat mindig érdemes és fontos.

Tevékenységi terület: országszerte

KAPCSOLATTARTÓ

Szabó Vanda

+36 20 / 361 1799

oktatas@alveola.hu

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

2 in 1 - Camouflage sminktanfolyam Cut Crease szemsminkkel

A tanfolyam betekintést nyújt a korrekciós smink világába. Professzionális technikákat leshetsz el egy olyan profi sminkestől, aki szinte plasztikai sebészként bánik az arccal, legyen szó tökéletesítésről, kiemelésről, vagy a hibák elfedéséről.

Részletek

1 napos Alap sminktanfolyam

A Malu Wilz segítségével a legújabb professzionális sminktermékekkel találkozhatsz, elsajátíthatod a profi sminkelés trükkjeit és hasznos ötletekkel gazdagodhatsz a termékek praktikus felhasználását illetően.

Részletek

2 napos Alap sminktanfolyam

A Malu Wilz segítségével a legújabb professzionális sminktermékekkel találkozhatsz, elsajátíthatod a profi sminkelés trükkjeit és hasznos ötletekkel gazdagodhatsz a termékek praktikus felhasználását illetően.

Részletek