2 in 1 - Camouflage sminktanfolyam Cut Crease szemsminkkel

2 in 1 - Camouflage sminktanfolyam Cut Crease szemsminkkel

A tanfolyam betekintést nyújt a korrekciós smink világába. Professzionális technikákat leshetsz el egy olyan profi sminkestől, aki szinte plasztikai sebészként bánik az arccal, legyen szó tökéletesítésről, kiemelésről, vagy a hibák elfedéséről.

 

Mint tudjuk a hagyományos make-up alapozók csak színárnyalatot adnak az arcnak, de nem fednek teljesen. Vízzel vagy arclemosó tejjel egyszerűen eltávolíthatóak. Ezzel szemben a „Camouflage” egy újonnan kifejlesztett, rendkívül tartós, speciális összetételű make-up, amely 80-90%-ban víz–és dörzsölésálló.

Fedőképessége maximálisan használható mindenféle kisebb bőrhibákra, problémákra (pigmentfoltok, májfoltok, tűzfoltok, műtéti hegek, hajszálerek, pattanások, tetoválások) és akár az egész testen is. A természetesség érdekében azonban lényeges a bőr típusához és tónusához közel álló szín megválasztása, ellenkező esetben könnyen maszk hatást érünk el.
Tanfolyamunkon egy profi sminkmestertől tanulhatod meg azt, hogyan alkalmazd a Camouflage technikát, miképp keverd ki a színeket, hogy természetes és elegáns megjelenést érhess el.
Érdekel még, hogyan sminkelj Cut Crease, amerikai stílusban? Csakis a megfelelő korrektorozás segítségével és más trükkök elsajátításával fogod örömmel készíteni különleges alkalmakra, bulis estékre.

Rövid elméleti utazás a múltba, füstös szemek újragondolva 2023-ban, ahol a füstös hatás keveredik a tusvonalas szerkezettel. Gyakorlattal egybekötött bemutatónkon ellesheted egy vérbeli profi technikáját és segítségével könnyen elsajátíthatod a tudást. A Cut Crease technikával megváltoztathatjuk akár a szem formáját is drámaian tudjuk nagyítani és élénkíteni a szemeinket.

Tanfolyam díja: 29.999.- Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény jár a Malu Wilz termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze.)

A tanfolyam tartalma:

  • Elméleti oktatás
  • A sminkelés gyakorlati bemutatása modellen
  • Sminkelés gyakorlása

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnéd továbbmélyíteni sminktudásod
  • Ha egy profi sminkmestertől szeretnéd elsajátítani a csillámos, füstös és strasszos smink technikákat
  • Ha új praktikákat szeretnél elsajátítani
  • Ha szeretnél visszaigazolást kapni egy hozzáértő szakértőtől
  • Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?
  • Ha szívesen megismerkednél közelebbről a Malu Wilz márkával
  • A tanfolyamhoz segédanyag nem jár, de jegyzetkészítésre van lehetőség

Kell-e modellt hozni?

A tanfolyamra saját modellt szükséges hozni!

Kell-e eszköz vagy anyagot hozni?

A tanfolyamon a saját ecseteidre lesz szükséged, vagy ha nem rendelkezel velük, úgy üzletünkben megvásárolhatóak.

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Camouflage sminktanfolyam Cut Crease szemsminkkel”

elvégzését igazoló tanúsítványt és oklevelet állítunk ki.

 

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2023/000773 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!


OKTATÓ

Sok Csaba

sminkmester

Hosszú pályafutásom során akkor voltam és vagyok a legboldogabb, ha látom tanítványaim sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi szintű versenyeken, vagy tudni tanítványaim eredményes helytállását a pályán. Ez ad számomra oly felszabadító és inspiráló erőt ami mindig megerősít engem abban, hogy tanítanom, oktatnom, továbbadni tudásomat mindig érdemes és fontos.

Tevékenységi terület: országszerte

KAPCSOLATTARTÓ

Szabó Vanda

+36 20 / 361 1799

oktatas@alveola.hu

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Malu Wilz alap sminktanfolyam

A Malu Wilz segítségével a legújabb professzionális sminktermékekkel találkozhatsz, elsajátíthatod a profi sminkelés trükkjeit és hasznos ötletekkel gazdagodhatsz a termékek praktikus felhasználását illetően.

Részletek

Mature Skin Sminktanfolyam - Érett Bőr Sminkelése

Ha úgy gondolod, már sok mindent elsajátítottál a sminkelés terén, de az érett bőrrel való találkozás mindig félelemmel tölt el vagy épp nagy kihívással telve kísért téged, akkor gyere el gyakorlatorientált sminktanfolyamunkra!

Részletek