Refectocil Intense Brow(n)s szemöldök stylist és szempilla festési technikák tanfolyam

Refectocil Intense Brow(n)s szemöldök stylist és szempilla festési technikák tanfolyam

Tanfolyamunkon bevezetünk a RefectoCil legújabb szemöldök-és szempillafestő rendszerébe, mellyel kíméletes módon varázsolhatsz vendégeidnek sminkelt hatású, 6 hétig tartós szemöldököt és szempillát!

RefectoCil

A tréningen bemutatjuk Neked a legújabb RefectoCil termékcsaládot, a RefectCil Intense Brow(n)s-t, és a jelenleg népszerű szemöldökformázási trendeket is! Megismerkedhetsz a termékek használatával, a festékek helyes keverési arányaival, egyes színek keverési lehetőségeivel. Hasznos tanácsokkal látunk el, hogyan tudod a már megszokott szempilla- és szemöldökfestést különlegessé tenni vendégeid számára, hogy intenzív, sminkelt hatású tekintetet varázsolj. A speciálisan érzékeny bőrökre és szemekre kifejlesztett természetes hatóanyagokra épülő festék formulák gyors és hatékony munkát garantálnak szalonodban.

A tanfolyam ára: 24.999.- Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény jár a RefectoCil Intense Brow[n]s termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze.)

A tanfolyam tartalma:

 • RefectoCil Intense Brow[n]s termékcsalád ismertetése
 • RefectoCil Intense Brow[n]s alkalmazásának előnyei
 • RefectoCil eszközök használata
 • Szemöldökformázási technikák ismertetése
 • Kozmetikai színelmélet
 • Színkeverési elmélet, szemöldök világosítási technikák
 • Új lehetőségek a kreatív szempilla- és szemöldökfestéssel
 • Gyakorlás

 Mikor érdemes eljönnöd?

 • Ha szeretnéd megismerni a legújabb RefectoCil termékcsaládot, mellyel tökéletes, sminkelt hatású szemöldököket készíthetsz
 • Ha szeretnél új színeket használni magabiztosan
 • Ha szeretnél az érzékeny bőrű vendégeidnek egy hatásos, de kíméletes alternatívát ajánlani
 • Ha szeretnél betekintést nyerni a jelenlegi népszerű szemöldökformázási trendekbe

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

A termékek használati lépéseinek leírásáról fogsz kapni jegyzetet.

Kell-e modellt hozni?

A képzésen a gyakorlást a résztvevők egymáson végzik, így modellt nem kell hozni. Amennyiben ezt nem szeretnéd, úgy szükséges modellt hoznod.

Kell-e eszköz vagy anyagot hozni?

A képzésre minden anyagot és eszközt biztosítunk.

A tanfolyam elvégzése esetén

„RefectoCil Intense Brow(n)s szemöldök és szempilla stylist tanfolyam”

elvégzését igazoló tanúsítványt és oklevelet állítunk ki.

 

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2023/000773 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

 


OKTATÓ

Mikola-Haizer Tímea

Kozmetikusmester, okleveles szakoktató és okleveles aromaterapeuta

Manapság a kozmetika gyors fejlődése a folyamatos újdonságok miatt szükségessé vált a kozmetikusok folyamatos képzése. Szívesen adom át a tanfolyamaimon résztvevőknek a tudásomat és tapasztalataimat. Örömmel tölt el egy- egy tanfolyam végén lelkes arcokat látni. Látni, hogy a sok újdonságtól feltöltődve energikusan folytatják munkájukat. Mindig külön megtisztelés, ha egy újabb tanfolyamon is találkozom a tanítványokkal és azt tapasztalom, hogy sikeresek a munkájukban.

Tevékenységi terület: Budapest

KAPCSOLATTARTÓ

Szabó Vanda

+36 20 / 361 1799

oktatas@alveola.hu

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

RefectoCil szempilla lifting és szempilla dauer tanfolyam

A szempilla lifting technika a pillaszálakat a tövüknél megemelve a szemeket optikailag kinyitja, így varázsolva igéző szexi tekintetet viselőjének. A szempilla dauer egy természetes hatású, mégis látványos megoldás a tekintet kiemelésére azoknak a vendégeknek, akik nem kedvelik, vagy nem viselhetik a 3D pillákat. A tanfolyamon elsajátíthatod a szempilla lifting és dauer készítésének fortélyait. 

Részletek

Refectocil szemöldök lamináló tanfolyam

Szeretnél vendégeidnek tartósan természetes, rendezett, szépen ívelt, dús szemöldököt varázsolni? Egy teljesen új technikával, a szemöldök laminálással mindössze 13 perc alatt megvalósítható!

Részletek