OKTATÓINK

Szabó Gabriella

Szabó Gabriella

Kozmetikus mester, Gyakorlati oktató

Bemutatkozás

Az elmúlt 20 évben nem volt olyan nap, hogy valamilyen módon ne kapcsolódtam volna a szépségiparhoz. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy már fiatal korom óta dolgozhatok ezen a változatos és folyamatosan fejlődő területen és napi szinten segítek a szépülni vágyóknak és a szakembereknek, hogy elérjék céljaikat.

A személyes kapcsolataim kialakítása nagyban hozzájárult az empatikus készségem fejlesztéséhez és az ügyfeleim problémáinak megértésében. Ez idő alatt a szakmában számtalan lehetőségem volt/van ennek gyakorlására. Mind a kozmetikusokkal, mind a vendégekkel kapcsolatban.

"Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik, amit mondasz, és elfelejtik, amit teszel. Az egyetlen, amire emlékezni fognak az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük."

1999-ben kezdtem dolgozni egy kozmetikai cégnél, mint értékesítési munkatárs. Majd az Alveola csapatába 2001-ben csatlakoztam. Az évek alatt a kereskedelemben szerzett tapasztalatok és a szakma elhívatott szeretete mellett 2006-ban kozmetikus szakképesítést szereztem. Gyermekeim megszületéséig az Alveola professzionális divíziójának kereskedelmi üzletét vezettem. Vezetői feladataim mellett kiemelkedően fontosnak tartottam szakmai fejlődésem. Ezért rendszeresen jártam képzésekre, mind az értékesítés mind a kozmetika területén.

Szülési szabadságom ideje alatt a Nyugat magyarországi Egyetem Benedek Elek pedagógia szakán Gyakorlati oktató képesítést szereztem. Majd a családom és a vendégeim támogatása mellett 2015-ben kozmetikus mestervizsgáztam.

Mottóm: Annyit nyújts, amennyit Te is elvárnál!  Ezáltal precíz emberi bánásmód, empátia és lojalitás vezérel, amit szeretnék a tanulóknak is átadni. Hitvallásuk legyen a folyamatos képzés az állandó megújulás. A kozmetikus szakma fő pillére az alázat, a vendég szeretete.

 

Tevékenységi terület: Budapest