OKTATÓINK

Dani Richard

Dani Richard

Az Alveola kft. professzionális divíziójának vezetője, szépségipari szakember, tréner, coach

Bemutatkozás

A sikeres embereket nem sikeres társaiktól az különbözteti meg, hogy míg a nem sikeresek tudják, hogy mit kellene csinálniuk, addig a sikeresek csinálják is. Úgy gondolom ezen gondolat mentén mindenki elérheti az életében azt az állapotot, amit szeretne, csak meg kell tenni az első lépést. Aztán a következőt és így tovább ...

Gyerekkoromtól kezdve az egész életemet végigkíséri az emberekkel való személyes kapcsolat és a kommunikáció. Fiatalon - amikor az ember a legbefogadóbb – diákmunkákon keresztül kerültem kapcsolatba az ügyfélkommunikáció és az értékesítés területével. Melyet a Kodolányi János Főiskola gazdálkodás kommunikáció szakán aztán tovább csiszoltam. Felnőttképzési eszköztáram teljessé tételéhez számos Önismereti és készségfejlesztési tréning elvégzésén és több száz coachingban eltöltött órán keresztül vezetett az út. Hiszem és vallom, hogy oktatni csak a legtisztább személyiséggel lehet. Így számomra jelen pillanatban is az egyik legnagyobb kihívás, hogy az egyén mit tehet önmaga megismerésén keresztül saját magáért, illetve kommunikációs eszköztárának fejlesztésével a kiváló ügyfélkapcsolatért és sikerességéért.

Az elektrokozmetikával egészen fiatalon kerültem kapcsolatba. Szakmai ismereteimhez számos nemzetközi és hazai tanfolyam elvégzésével, illetve a különféle eszközök fejlesztésével és oktatásával jutottam hozzá. Szakterületeim közé tartoznak a kozmetikákban használatos különféle arc és testkezelő készülékek, de otthonosan mozgok az orvos esztétikai lézerek és IPL készülékek terén is. Az Alveola Kft. divízó vezetőjeként az elektrokozmetikát nem csak önállóan, hanem a kozmetikai kezelések szerves részeként értelmezem. Vallom, hogy az egyes módszerek helyes és sikeres használatához azok megértésen és nem a berögzült sémákon keresztül vezet az út.

Jelenlegi munkáimban aktívan foglalkozom termékfejlesztési, koncepcionálási és marketingkommunikációs munkákkal, valamint aktívan részt veszek a cég értékesítési stratégiájának kidolgozásában és megvalósításában is.

Tevékenységi terület: Budapest