OKTATÓINK

Takácsné Szendrey Zita

Takácsné Szendrey Zita

Kozmetikus mester, szempilla designer

Bemutatkozás

1997-ben végeztem Miskolcon, a Szemere Bertalan Szakiskolában kozmetikusként. 17évesen fogalmazódott meg bennnem, hogy kozmetikus leszek. 21 éves koromtól dolgozom önállóan, először bérleményben majd később saját szalonomban.

A szakmámat nem csak munkának tekintem, hanem életcélnak és hivatásnak is. Folyamatosan képzéseken veszek részt, hogy bővítsem tudástáram. Ebben a szakmában az a legszebb, hogy van lehetőség a megújulásra. A műszempilla építése is ilyen lehetőségeket nyújtott számomra. A megszerzett tudásomat most már másoknak is szeretném átadni.

Üzenem a sok kreatív és új célokkal rendelkező tanulni vágyóknak bátran jelentkezzenek oktatásaimra, hogy sok új vendégre tegyenek szert.

Tevékenységi terület: Mezőcsát, Miskolc

Esedékes tanfolyamai

Cukorpaszta praktikák és technikák - intimgyanta tanfolyam

2022.08.16 10:00

A tanfolyamon megismerkedhetsz a cukorpaszta technikával, hogy vendégeidnek egy új, a gyantához képest kevesebb fájdalommal járó alternatívát is ajánlhass szalonodban. A gyakorlati bemutató segítséget nyújt, hogyan tudod a leghatékonyabban és leggyorsabban használni ezt az eljárást. Tanfolyamunk végén lehetőséget nyújtunk jelentkezőink számára, hogy elsajátítsák cukorpasztával illetve más gyantával az intimgyantázás fortélyait.

Részletek

Long Lashes műszempilla építő alaptanfolyam 1D

2022.08.30 10:00

Ismerkedj meg a szempilla építés technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek