LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

NOTE sminktanfolyamok tavasszal rögtön 2 témával

2018. február 6.

Új oktatóval és két különleges témával is találkozhatsz megújult tanfolyami tematikánkban. A csapatunkhoz újonnan csatlakozott és a szakmában méltán elismert Makovits Dóra divatsminkes a szem és szájformák korrigálása és az eltérő arcformák sminkelésének alapjai témakörökben oktat legújabb NOTE és már klasszikusnak számító Malu Wilz termékeinkkel.

markovics-dora-hir_BANNER

A tökéletes sminkhatás minden esetben a megfelelő alapozáson múlik, amely a bőr hidratálásától a bőrhibák korrigálásán keresztül az arc színének megfelelő egységes színtónus eléréséig tart. Az egész sminket tönkre tehetjük, ha bármelyik ponton hibázunk, de az elkészült munka tartósságát is nagyban befolyásoljuk, ha az alapozás és a korrekció nem megfelelő.

Csapatunkhoz csatlakozott legújabb oktatónktól Makovits Dóra divatsminkestől az alapozás, korrekció és az arcformázás helyes irányait tanulhatod most meg 2 különleges tanfolyam keretein belül.

Míg „a különböző szem- és szájformák korrigálása” képzésünk a smink két leghangsúlyosabb részének a szájnak és a szemeknek a megfelelő korrigálásával, alapozásával és sminkelésével foglalkozik, addig „a különböző arcformák sminkelése az arcformázás allapjai” tanfolyam az egyéni adottságok korrigálására és az adott lehetőségekből kihozható legjobb eredmények elérésére koncentrál.

Mindkét képzésünkre már leadhatjátok jelentkezéseiteket az alábbi linkeken: