LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

OKJ változás – Mi lesz Veletek Szépségtanácsadók?

2019. október 24.

2020. december 31-ig még elvégezheted az OKJ-s Szépségtanácsadó képzést nálunk, és aki már elvégezte, annak sem vész el a képesítése, továbbra is dolgozhat sminkesként és szempillaépítőként a már megszerzett OKJ Szépségtanácsadó végzettség birtokában. 2021-től kizárólag felnőttképzésben lesz oktatható ez a gyönyörű szakma, úgyhogy nem kell tartani attól, hogy a jövőben nem sajátíthatod el a sminkelés és a szempillaépítés fortélyait!

Legközelebb decemberben indul nálunk OKJ-s Szépségtanácsadó képzés! Gyere, nehogy lemaradj!

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nyakunkon az őszi-téli kezelések időszaka, és még nem vagy felkészülve...?

2019. október 7.
Az egészséges, ragyogó bőr egyik egyszerű titka a rendszeres ápolás, melynek a hidratálást megelőzően fontos lépése a bőr elhalt hámsejtjeinek eltávolítása. A hagyományos és sokak által ismert és alkalmazott mechanikai peeling nem tudja kellőképpen megnyitni a bőr szerkezetét, így a hatóanyagok bejuttatása sem megfelelően biztosított. Ennek elérésére a megoldás egy professzionális módszer, a vendégek által kevésbé ismert kémiai hámlasztás.

Szempilla tanfolyamok - Pilla nélkül nem élet, az élet

2019. október 15.
Az elmúlt időszakban hatalmas érdeklődés övezte a szempillaépítő tanfolyamainkat! Gyere el hozzánk és tanuld meg Te is a szálankénti szempillaépítést, hogy az ünnepi időszakra új szolgáltatást tudj nyújtani vendégeidnek. Ha már jó vagy a pillázásban, akkor is tudunk Neked tanfolyamot ajánlani, ahol tökéletesítheted a már meglévő tudásod. 

Mindenünk a cukorpaszta! Tudd meg miért!

2019. június 27.
Bizonyára hallottál már az új szőrtelenítési eljárásról, a cukorpaszta technikáról, amely valójában egy cukorból készült paszta és nem utolsó szem előtt tartandó előnye, hogy környezetbarát! Valljuk be, szerencsére egyre többen tartják ezt a szempontot is fontosnak, mi pedig miért ne nyújthatnánk számukra minden szolgáltatásunkból a legjobbat, hogy sokáig visszatérő, elégedett vendégeink legyenek.