LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Őszi Long Lashes műszempillaépítő workshopok a Beauty Akadémián

2021. augusztus 26.

A Long Lashes workshopok célja, hogy versenyképes tudással és minőségi professzionális termékekkel a piacon, keratív szempillaépítő legyél, aki imádja azt amit csinál!

Vadiúj workshopjainkat Neked találtuk ki:

  • ha szeretnél megismerkedni a Long Lashes innovatív, színes világával
  • ha szeretnéd tökéletesre csiszolni tudásod 
  • ha szeretnél új technikákat tanulni
  • ha szeretnél piacképes tudásra szert tenni. 

Lépj be a Long Lashes világába – termékbemutató workshop

A szálankénti szempillaépítés elképesztően divatos lett az elmúlt pár évben, ezért biztos megélhetést biztosít a szakmájukat igényesen művelő szempillaépítő szakemberek számára. Ez a tanfolyam abban segít, hogy a piacon lévő, szempillaépítéshez kínált termékáradat útvesztőjében segítsen boldogulni. Nálunk megtanulhatod a helyes termék használatot, kipróbálhatod a különböző szempilla ragasztókat, a különböző műszempilla fajtákat és egyéb Long Lashes termékeket, emellet gyakorlati trükkök és fortélyok segítségével frissítheted és bővítheted a szálankénti szempillaépítéssel kapcsolatos tudásod.

Long Lashes fanoló workshop – Ismétlés a tudás anyja!

Nem megy a fanolás? Ha kijöttél a gyakorlatból a volume szettek tekintetében itt az idő, hogy felfrissítsd a tudásod! Tanuld meg a helyes fanolás technikáját és alkoss lélegzetelállító volume szempilla szetteket! Emelkedj ki a többi szempilla stylist közül technikai tudásoddal!
4 órás workshopunk keretein belül elsajátíthatod a helyes fanolás művészetét, amelyet ezután élő modellen is alkalmazhatsz.

Long Lashes Kardashian szempilla workshop

„A jóból sosem elég”. Ha Te is szeretnél fejlődni, és a volume technikák már a kisujjadban vannak, akkor ezt a workshopot Neked találták ki! 4 órás workshopunk keretein belül elsajátíthatod a Karhashian-styling minden csínját és piacképes tudást zsebelhetsz be.
A Kardashian szempilla stylinggal készült szettek nem csak ultra trendik hanem az építés közben igazán kreatív lehetsz, amellyel feldobhatod a szürke hétköznapokat!

Long Lashes külső-belső szemzug kidolgozása workshop

Szerencsére nem egyforma vendégek jönnek hozzánk, így a szempillaépítő szakemberek munkája változatos. Gyere el és tudd meg, hogyan dolgozhatod ki a leggyorsabban és legprecízebben a szempilla építés egyik legnehezebb műveletét, a külső és belső szemzugok kiépítését. 4 órás workshopunk keretein belül elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel 100%-os telítettséget érhetsz el a külső és belső szemzugokban is.

Long Lashes szintezés mesterfokon workshop

A megfelelően alkalmazott szintezett technika segítségével egységes frame vonalat alkothatsz és magasabb szintre emelheted a munkád. Gyere el és tanuld meg a helyes szintezés minden mozzanatát, melyet utána könnyen beépíthetsz a mindennapi munkádba.
4 órás workshopunk keretein belül elsajátíthatod a szintezés rejtelmeit és megszerezheted azt a tudást melyre régóta vártál. Alkoss egyenletes, precíz képet munkádról és építsd be mindennapi munkádba a helyes szintezés technikáját.