LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Smink tanfolyamok, az ünnepi készülődés jegyében

2019. november 5.

Az eseményekben és rendezvényekben gazdag ünnepi szezonban vendégeidnek a legjobb formájukat kell mutatniuk. Ismerkedj meg az aktuális sminktrendjeinkkel, termékeinkkel és színeinkkel, hogy a trendeknek megfelelően dolgozhass. Őszi/téli képzéseinkben nem csak a MAlu Wilz, hanem a NOTE termékeivel is tanulhatsz változatos témákban.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Mature Skin sminktanfolyam - Érett bőr sminkelése

2019. január 21.
Az idő múlásával bőrünk dehidratálttá válik, megereszkedik. Ami korábban előnyös volt smink szempontjából, már nem mindig áll jól. Változik ízlésünk, és érett korú nőként más árnyalatokat ajánlott választani a sminkeléshez. 

Sminktanfolyam instára? Ilyen is van

2019. május 10.
Egy jó fotó többet mond ezer szónál, így megéri legjobb formád mutatni bármilyen képről is legyen szó. Ahhoz pedig, hogy Instás és Face-es képeiden tündökölni tudj egy erre specializált sminktanfolyammal kedveskedünk neked, melyhez a témában jártas Schlovicskó Katinál nem is ajánlhatnánk jobb oktatót neked.

NOTE sminktanfolyamok tavasszal rögtön 2 témával

2018. február 6.
Új oktatóval és két különleges témával is találkozhatsz megújult tanfolyami tematikánkban. A csapatunkhoz újonnan csatlakozott és a szakmában méltán elismert Makovits Dóra divatsminkes a szem és szájformák korrigálása és az eltérő arcformák sminkelésének alapjai témakörökben oktat legújabb NOTE és már klasszikusnak számító Malu Wilz termékeinkkel.