LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Szempilla tanfolyam Szabó Ritával

2019. május 6.

Az 1-6D műszempilla építés világába kalauzol el legújabb oktatónk Szabó Rita, aki számos nemzetközi versenyen bizonyította hozzáértését ehhez a különleges szakmához. Ha készen állsz, hogy a pillaépítés fortélyait az egyik legjobb dizájnertől lesd el, akkor most akadémiánkon számos tanfolyamon megteheted ezt.

Az Alveola Beauty Akadémia oktatói csapata egy új oktatóval bővült. Szabó Rita neve a szakmában nem ismeretlen, hiszen 2010 óta foglalkozik szálankénti szempillahosszabbítással. A magyar szempillaépítők nemzetközi hírnevét öregbítve számos nemzetközi versenyen vett részt és szakmai alázatát mi sem bizonyítja jobban mint, hogy az évek során megszerzett tapasztalatait a feltörekvő generációnak jó kedvű tanfolyamok keretében adja tovább. Hitvallása, hogy egy képzés akkor lesz sikeres, ha az maradandó élménnyel társul.

Ritától Alap 1D, Duplázó 2D és Extreme volume 3-6D témakörökben tanulhattuk.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

A műszempilla-építés, szálankénti szempilla-hosszabbítás múltja

2019. január 7.
Talán nem meglepő, hogy ahogy legtöbb divat-őrület, úgy a műszempilla története is Hollywoodhoz kapcsolódik. Az első műszempilla, mely a szálankénti szempilla-építés „anyjának” tekinthető, a 20. század elején, tincses műszempillaként látta meg a napvilágot.

Long Lashes Szempillaépítő MAGÁNOKTATÁS az Alveola Beauty Akadémián

2018. június 4.
Ha azt szeretnéd, hogy 100%-ban csak Rád figyeljenek, és nem akarsz várni arra, hogy Te kerülj sorra a többiek mellett a gyakorlásra, akkor most van egy remek hírünk számodra.

Új regionális Solanie oktatók az Alveolánál

2016. július 4.
A Solanie márka különlegessége nem csak az innovatív termékekben, hanem a márka mögött rejlő szakmai tudásban is rejlik. Az információra éhes, tanulni vágyó kozmetikusoknak most van egy nagyon jó hírünk. Júliustól öt új regionális oktatónál tanulhatnak és sajátíthatják el a termékhasználat minden trükkjét az ország több pontján.