LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Új regionális Solanie oktatók az Alveolánál

2016. július 4.

A Solanie márka különlegessége nem csak az innovatív termékekben, hanem a márka mögött rejlő szakmai tudásban is rejlik. Az információra éhes, tanulni vágyó kozmetikusoknak most van egy nagyon jó hírünk. Júliustól öt új regionális oktatónál tanulhatnak és sajátíthatják el a termékhasználat minden trükkjét az ország több pontján.

A Solanie termékek elmúlt években megmutatkozó fejlődése nem jöhetett volna létre a márka mögött rejlő szakemberek tudása nélkül. A rendszeres újdonságok, termék innovációk és az országosan rövid idő alatt felfejlődő oktatások a Solanie-t az itthon kapható professzionális kozmetikumok élvonalába emelték, mely fejlődés most újabb állomásához érkezett.

A több mint fél évig tartó toborzásnak és keresésnek köszönhetően idén júniusban 5 új kozmetikussal  bővült a márka oktatói gárdája, így most már Gajdár Mónika mellett Kovács Edit, Veréb Éva, Mészáros Andrea, Lingli-Sasvári Anna és Mravik Nikolett is a csapat tagjai. Az új szakmai oktatókkal az eddigieknél gyorsabban és az országos igényeket maradéktalanul kielégítve folytatódhatnak a képzések akár kozmetikus tanulókról, vagy végzett kozmetikusokról is legyen szó.

A regionális tanfolyamok időpontjairól további információkat a Beauty Akadémia weboldalán találhattok majd.