Az ezer arcú AHA savak: bőrfiatalító és problémamegoldó kezelések

Az ezer arcú AHA savak: bőrfiatalító és problémamegoldó kezelések

A pigment rendellenességek hatékony kezelése gyakori igény a kozmetikákban. Képzésünk a Solanie Vita White sorozatának és AHA Peel családjának eredményes kezelési protokolljába vezeti a megoldást kereső szakembereket.

A kozmetikai szalonokban vendégeink bőrén egyre gyakrabban találkozhatunk a bőrben lezajló festékképzési rendellenességekből adódó elváltozásokkal. A túlzott UV terhelés, nem megfelelően kezelt bőrsérülések, bőrgyulladások, vagy éppen a korral együtt kialakuló pigmentált öregedési foltok viselőjüknek esztétikai gondot okoznak, mely súlyosabb esetekben a pszichés állapot romlásával is járhat. Minden pigmentációs zavart a bőrben lejátszódó melanin termelés biokémiai folyamatában bekövetkezett zavar okozza.

Ennek hátterében megannyi külső és belső hatás illetve öröklött tényező állhat. A pigmentációs zavarok minden esetben kisebb-nagyobb festékezett, vagy festékhiányos foltok formájában jelennek meg.

Lehetnek sötétebbek vagy világosabbak, esetleg teljesen fehérek, közös tulajdonságuk, hogy sohasem emelkednek ki a bőrfelszínéből. Eltüntetésükhöz ma már korszerű hatóanyagok állnak rendelkezésünkre. Szakemberként ismernünk kell ezeket, hogy személyre szabott, problémára fókuszált eredményt garantáljunk. A pigment rendellenességek kezelésére a szakemberek számos megoldást kínálnak, melyek tartósan képesek a bőr megjelenésén javítani.

Annak eldöntése azonban, hogy melyik pigment elváltozás kezelhető sikeresen a kozmetikai szalonokban, hogy melyik rendellenességnél ígérjünk valós és tartós eredményt, vagy éppen melyik kozmetikai protokoll nyújtja a leglátványosabb hatást bizony nem mindig egyszerű.

Ehhez nyújt segítséget a Solanie legújabb tanfolyama, melyben az AHA Peel termékek és a legújabb Vita White termékkel végzett kozmetikai kezelésébe engedünk betekintést.

Képzésünkön elsajátíthatod a döntésekhez szükséges alapokat és megismerheted a kozmetikai kezelésekhez szükséges anyagok hatásmechanizmusait. Elméleti és gyakorlati tudással segítünk, hogy biztos használójává válj, és maximális hatékonysággal végezhesd el a vendégeid egyéni igényeire szabott kezeléseket.

Tanfolyam díja: 19.999 Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény Solanie termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze)

A tanfolyam tartalma:

 • Melanin szintézis a bőrben
 • Festékképzési rendellenességek fajtái
 • Kozmetikus számára kezelhető bőrelváltozások
 • Kezelési protokoll
 • A pigment rendellenesség kezelésére szolgáló hatóanyagok osztályozása
 • Solanie AHA termékek ismertetése, bőrtípus szerinti felhasználhatóságuk
 • Solanie Vita White sorozat termékeinek ismertetése, helyes beilleszthetősége a kezelési protokollba

Mikor érdemes eljönnöd?

 • Ha szeretnéd megtudni, hogy kozmetikusként, mely pigment elváltozásokat tudod kezelni
 • Ha az eddig kipróbált fehérítő anyagok nem nyújtottak megoldást vendégei problémáira
 • Ha félsz az AHA savakkal dolgozni és eddig bizonytalannak érezted magad használatukban

Melyik Solanie tanfolyamon ajánlott részt venned előtte?

 • Érdemes elvégezni a Solanie alap tanfolyamot, de annak elvégzése nélkül is fogod tudni hasznosítani a hallottakat.

Szükséges-e modellt hozni a tanfolyamra?

 • A Kontrollált bőrhámlasztás és pigmentfolt halványítás gyakorlása egymáson zajlik, így modellt nem kell hozni.

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

 • Az AHA sorozat és a Vita White sorozat termékekhez tartozó kezelési tervek dokumentációja és kezelési kalkulációja
 • Lehetőséget biztosítunk a Solanie teljes terméklistáját tartalmazó dokumentáció megvásárlására (ára: bruttó 3.810.-)

 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Ránckezelés és folthalványítás kompromisszumok nélkül"

tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


OKTATÓ

Kovács Edit

Kozmetikus mester, gyakorlati oktató

1993 óta vagyok kozmetikus és azóta egyéni vállalkozóként dolgozom. 2015-ben kiváló eredménnyel kaptam kézhez mesterlevelem. 2010 és 2015 között a megszerzett szakmai tudásomat, tapasztalataimat gyakorlati oktatóként adtam át leendő kolléganőimnek. Nagy öröm számomra a tanítványaim sikereit és a szakmájuk iránt azóta sem csendesedő lelkesedésüket látni.

Tevékenységi terület: Budapest

KAPCSOLATTARTÓ

Németh Petra

+36 20 / 361 1799

oktatas@alveola.hu

Tanfolyam értékelése:

Átlagon felüli (16 értékelés alapján)

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Bevezetés a Solanie szépségkoncepció világába alaptanfolyam

Ismerkedj meg a népszerű magyar termékcsaláddal, mely lehetőséget ad arra, hogy vendégeid igényeit magas minőségű kozmetikumokkal és hozzáadott szolgáltatásokkal kényeztesd, megfizethető áron. A tanfolyamon megismerheted a Solanie alap termékeit.

Részletek

Solanie MesoPeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam

Ismerkedj meg a Solanie legmodernebb kozmetikai NNR (No Needle Rejuvenation) technikájával, mely peptidekre épülő kezelési protokolljával a bőr megsértése nélkül a mezoterápiás kezelések hatékonyságát kínálja számodra.

Részletek

Antioxidánsokkal a bőröregedés ellen

A bőröregedés lassítása szempontjából a szabadgyökök semlegesítése létfontosságú folyamat. Tanfolyamunkon megtudhatod, hogy egy speciális antioxidáns komplexszel hogyan növelheted anti aging kezeléseid hatékonyságát.

Részletek