Bevezetés a Solanie szépségkoncepció világába alaptanfolyam

Bevezetés a Solanie szépségkoncepció világába alaptanfolyam

Ismerkedj meg a népszerű magyar termékcsaláddal, mely lehetőséget ad arra, hogy vendégeid igényeit magas minőségű kozmetikumokkal és hozzáadott szolgáltatásokkal kényeztesd. A tanfolyamon megismerheted a Solanie alap termékeit.

Solanie Logo 2023 outline RGB

Kevés olyan professzionális termékkoncepció létezik, mely könnyen átlátható módon ad akár egy életen át is segítséget felhasználójának a kozmetikai kezelésekben. A Solanie professzionális kozmetikumcsaládja ezen kevesek közé tartozik, hiszen termékei kozmetikus szakemberek által fejlesztve, a piac konkrét igényei alapján készülnek.

Magas hatóanyag-tartalmú kozmetikumai látványos hatásmechanizmust garantálnak és a legkülönfélébb kozmetikai kezelésekhez nyújtanak lehetőséget akár, az egyszerűbb tisztító kezelésektől a csúcsot jelentő mezoterápiás kezelésekig. Alaptanfolyamunk betekintést ad a márka alap termékkoncepciójába, a változatos hatóanyag kínálatba, melyekkel megszerezheted a Solanie használatához szükséges alaptudást, hogy magabiztosan állhass munkába.

Tanfolyam díja: 12.999 Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény jár Solanie termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze.)

A tanfolyam tartalma:

  • A Solanie koncepció ismertetése
  • A Solanie Professional Cosmetic teljes termékskálája
  • A termékek főbb hatóanyagainak ismertetése, a hatóanyagok szinergiája és ennek megjelenése a termékekben és kezelési sorokban

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnél egy magyar kozmetikusok tapasztalatai alapján kifejlesztett termékcsaláddal dolgozni
  • Ha fontos számodra, hogy minőségi szolgáltatást nyújts vendégeidnek elérhető áron
  • Ha szeretnél olyan gyakorlati tanácsokat és praktikákat meghallgatni, amelyek szükségesek ahhoz, hogy munkádat magabiztosan és szakszerűen végezhesd a Solanie termékekkel
  • Ha elgondolkodtál már azon, hogy jelenlegi márkádat a Solanie Professional Cosmetic termékeire cserélnéd le, de még nem vagy biztos a döntésben
  • Ha már dolgozol a termékekkel, de új ötletekre és inspirációra van szükséged

Melyik Solanie tanfolyamon ajánlott részt venned előtte?

A bázis tanfolyam az első, amit érdemes elvégezni a Solanie tanfolyamok közül, mert ez adja meg a kellő alapokat a munkához

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

A tanfolyamon termékismertető jegyzetet kapnak a résztvevők. 

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Bevezetés a Solanie szépségkoncepció világába alaptanfolyam”

elvégzését igazoló tanúsítványt és oklevelet állítunk ki.

 

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2023/000773 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!


Tanfolyam értékelése:

Átlagon felüli (45 értékelés alapján)

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Solanie MesoPeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam

Ismerkedj meg a Solanie legmodernebb kozmetikai NNR (No Needle Rejuvenation) technikájával, mely peptidekre épülő kezelési protokolljával a bőr megsértése nélkül a mezoterápiás kezelések hatékonyságát kínálja számodra.

Részletek

Az ezer arcú AHA savak: bőrfiatalító és problémamegoldó kezelések

A pigment rendellenességek hatékony kezelése gyakori igény a kozmetikákban. Képzésünk a Solanie Vita White sorozatának és AHA Peel családjának eredményes kezelési protokolljába vezeti a megoldást kereső szakembereket.

Részletek

Szemkezelés-szemkörnyék fiatalítása lifting masszázstechnikával

A szemkörnyék speciális bőrén megjelenő problémák eltüntetése örök kihívás a szakemberek számára. Tanfolyamunkon megismerheted a Solanie egyedi szemápolási koncepcióját és annak diagnosztikai módszereit, amit a Solanie lifting szemmasszázs technikájával ötvözünk. 

Részletek