Long Lashes szemöldök lamináló tanfolyam - Lamináló csomaggal

Long Lashes szemöldök lamináló tanfolyam - Lamináló csomaggal

A szemöldök laminálás kiváló megoldást jelenthet azon vendégeidnek, akik rakoncátlan, keszekusza vagy hiányos szemöldökkel rendelkeznek. Az eljárással tartósan szimmetrikus és tökéletesen fésült szemöldököt varázsolhatsz nekik. Tanfolyamunkat akár 10.000 Ft-ért elvégezheted, kezdőcsomag megvásárlása esetén. Akár már holnap elkezdhetsz dolgozni!

 

A tanfolyamon elsajátíthatod a szemöldök laminálás készítésének fortélyait a Long Lashes termékeivel, gyakorolhatod is a technikát és akár saját magadon is megtapasztalhatod a szemöldök laminálás előnyeit, így a szolgáltatást a vendégeidnek saját személyes tapasztalataid alapján ajánlhatod.


Tanfolyam díja Long Lashes lamináló kezdőcsomaggal: 39.999 Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény jár Long Lashes szempilla lifting szettre és a kiegészítőkre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze)

A tanfolyam tartalma:

• A szemöldök laminálás elméleti ismertetése
• A szemöldök laminálás gyakorlati bemutatása
• Alkalmazásának előnyei
• Gyakorlás

Mikor érdemes eljönnöd?

• Ha szeretnéd megtanulni ezt az egyszerű és látványos technikát, amivel rendezett, szépen ívelt szemöldököt készíthetsz vendégeidnek
• Ha szeretnél a természetességet kedvelő vendégeidnek új szolgáltatással kedveskedni.

 

Melyik tanfolyamot érdemes elvégezned előtte?

A Long Lashes szemöldök lamináló tanfolyam elvégzéséhez kozmetikus végzettség szükséges


Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

A tanfolyamhoz segédanyag nem jár, de jegyzetkészítésre van lehetőség

Kell-e modellt hozni?

A tanfolyamra minden résztvevőnek saját modellt kell biztosítania. Modellednek elegendő a tanfolyam kezdete után 1 órával érkeznie. 

Kell-e eszköz vagy anyagot hozni?

A tanfolyam napján a résztvevők kezdőcsomagot kapnak, amiben a szemöldök laminálás elvégzéséhez minden szükséges anyag és eszköz megtalálható.

 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Long Lashes szemöldök lamináló tanfolyam”
elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


OKTATÓ

Kovács Nelli

Szempilla designer

Szeretem a munkám, mert kreatív, változatos, de főként azért, mert nagyon jó érzéssel tölt el, ha a tudásomat úgy adhatom át egy tanfolyam alkalmával, hogy tanulóim onnantól kezdve bátran, magabiztosan végezhetik munkájukat. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok a tanulóimtól, és ez az, amiért már egy hivatásnak tekintem a munkásságom.

Tevékenységi terület: országszerte

KAPCSOLATTARTÓ

Németh Petra

+36 20 / 361 1799

oktatas@alveola.hu