Long Lashes szemöldök lamináló tanfolyam - Lamináló csomaggal

Long Lashes szemöldök lamináló tanfolyam - Lamináló csomaggal

A szemöldök laminálás kiváló megoldást jelenthet azon vendégeidnek, akik rakoncátlan, keszekusza vagy hiányos szemöldökkel rendelkeznek. Az eljárással tartósan szimmetrikus és tökéletesen fésült szemöldököt varázsolhatsz nekik. 

 

A tanfolyamon elsajátíthatod a szemöldök laminálás készítésének fortélyait a Long Lashes termékeivel, gyakorolhatod is a technikát és akár saját magadon is megtapasztalhatod a szemöldök laminálás előnyeit, így a szolgáltatást a vendégeidnek saját személyes tapasztalataid alapján ajánlhatod.


Tanfolyam díja Long Lashes lamináló kezdőcsomaggal: 49.999 Ft

A tanfolyam napján 15% kedvezmény jár Long Lashes szempilla lifting szettre és a kiegészítőkre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze)

A tanfolyam tartalma:

• A szemöldök laminálás elméleti ismertetése
• A szemöldök laminálás gyakorlati bemutatása
• Alkalmazásának előnyei
• Gyakorlás

Mikor érdemes eljönnöd?

• Ha szeretnéd megtanulni ezt az egyszerű és látványos technikát, amivel rendezett, szépen ívelt szemöldököt készíthetsz vendégeidnek
• Ha szeretnél a természetességet kedvelő vendégeidnek új szolgáltatással kedveskedni.

 

Melyik tanfolyamot érdemes elvégezned előtte?

A Long Lashes szemöldök lamináló tanfolyam elvégzéséhez kozmetikus végzettség szükséges


Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

A tanfolyamhoz segédanyag nem jár, de jegyzetkészítésre van lehetőség

Kell-e modellt hozni?

A tanfolyamra minden résztvevőnek saját modellt kell biztosítania. Modellednek elegendő a tanfolyam kezdete után 1 órával érkeznie. 

Kell-e eszköz vagy anyagot hozni?

A tanfolyam napján a résztvevők kezdőcsomagot kapnak, amiben a szemöldök laminálás elvégzéséhez minden szükséges anyag és eszköz megtalálható.

 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Long Lashes szemöldök lamináló tanfolyam”
elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


OKTATÓ

Stranszky Anna

Kozmetikus, szemöldök designer

 

Célom, hogy az évek során összegyűjtött tapasztalataimat, maradéktalanul átadhassam minden tanulómnak és egy stabil, biztos tudással tudjam őket útnak ereszteni.

KAPCSOLATTARTÓ

Szabó Vanda

+36 20 / 361 1799

oktatas@alveola.hu

Tanfolyam értékelése:

Átlagon felüli (3 értékelés alapján)

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Long Lashes műszempilla építő alaptanfolyam 1D

Ismerkedj meg a szempilla építés technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek

Long Lashes duplázó technika tanfolyam 2D - Magánoktatás

Ha az alaptudásod megvan, akkor ezen a tanfolyamon elsajátíthatod a 2 féle duplázó technikát magánoktatásunk keretein belül. Műszempilla építő tanfolyamunkon az oktató részéről a maximális figyelem kizárólag csak rád irányul!

Részletek

Long Lashes szempilla lifting tanfolyam - Lifting csomaggal

Van olyan vendéged, aki teljesen elzárkózik az épített szempillától, vagy esetleg allergiás a ragasztóra, emiatt nem is viselhet műszempillát? Mindemellett gyönyörű és igéző tekintetre és dús pillákra vágyik? 

Részletek