Refectocil Intense Brow(n)s szemöldök stylist tanfolyam

Refectocil Intense Brow(n)s szemöldök stylist tanfolyam

Tanfolyamunkon bevezetünk a RefectoCil legújabb szemöldök-és szempillafestő rendszerébe, mellyel kíméletes módon varázsolhatsz vendégeidnek sminkelt hatású, 6 hétig tartós szemöldököt és szempillát!

A tréningen bemutatjuk Neked a legújabb RefectoCil termékcsaládot, a RefectCil Intense Brow(n)s-t, és a jelenleg népszerű szemöldökformázási trendeket is! A termékek használatával intenzív, sminkelt hatású szemöldököket készíthetsz. A speciálisan érzékeny bőrökre és szemekre kifejlesztett természetes hatóanyagokra épülő festék formulák gyors és hatékony munkát garantálnak szalonodban.

A tanfolyam napján 15% kedvezmény jár a RefectoCil Intense Brow[n]s termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze.)

A tanfolyam tartalma:

  • RefectoCil Intense Brow[n]s termékcsalád ismertetése
  • RefectoCil Intense Brow[n]s alkalmazásának előnyei
  • Szemöldökformázási technikák ismertetése
  • Gyakorlás

 Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnéd megismerni a legújabb RefectoCil termékcsaládot, mellyel tökéletes, sminkelt hatású szemöldököket készíthetsz
  • Ha szeretnél az érzékeny bőrű vendégeidnek egy hatásos, de kíméletes alternatívát ajánlani
  • Ha szeretnél betekintést nyerni a jelenlegi népszerű szemöldökformázási trendekbe

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

A termékek használati lépéseinek leírásáról fogsz kapni jegyzetet.

Kell-e modellt hozni?

A képzésen a gyakorlást a résztvevők egymáson végzik, így modellt nem kell hozni.

Kell-e eszköz vagy anyagot hozni?

A képzésre minden anyagot és eszközt biztosítunk.

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak.
A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!


A tanfolyam elvégzése esetén
„RefectoCil Intense Brow(n)s szemöldök stylist tanfolyam ”
elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

RefectoCil Intense Brow(n)s szemöldök stylist tanfolyam – styling készlettel

Tanfolyamunkon bevezetünk a RefectoCil legújabb szemöldök-és szempillafestő rendszerébe, mellyel kíméletes módon varázsolhatsz vendégeidnek sminkelt hatású, 6 hétig tartós szemöldököt és szempillát! A képzésen résztvevők 79.999 Ft értékű RefectoCil Intense szemöldökszínező styling szett-et kapnak, így a tanfolyamon INGYENESEN vehetsz részt! 

Részletek

Refectocil szemöldök lamináló tanfolyam

Szeretnél vendégeidnek tartósan természetes, rendezett, szépen ívelt, dús szemöldököt varázsolni? Egy teljesen új technikával, a szemöldök laminálással mindössze 13 perc alatt megvalósítható!  

Részletek

RefectoCil szempilla lifting és szempilla dauer tanfolyam

A szempilla lifting technika a pillaszálakat a tövüknél megemelve a szemeket optikailag kinyitja, így varázsolva igéző szexi tekintetet viselőjének. A szempilla dauer egy természetes hatású, mégis látványos megoldás a tekintet kiemelésére azoknak a vendégeknek, akik nem kedvelik, vagy nem viselhetik a 3D pillákat. A tanfolyamon elsajátíthatod a szempilla lifting és dauer készítésének fortélyait. 

Részletek

Refectocil Szempilla - és szemöldökfestési technikák tanfolyam

Ha úgy érzed, nincs elég tapasztalatod a szempillafestésben, vagy gondot okoz a szemöldökformázás, akkor gyere el képzésünkre! A tanfolyam napján bemutatjuk, hogyan keverd a színeket, kipróbálhatsz korszerű eszközöket, melyekkel tökélyre fejlesztheted szempilla-és szemöldökfestő tudásod!

Részletek