LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Első Solanie Partnertalálkozó

2016. október 21.

Sok fontos és meghatározó pillanat van egy márka életében. A Solanie életében ilyen volt a Larus Rendezvényközpontban október 8-án megrendezett első Solanie Partnertalálkozó. Az esemény apropóját a márka 5. születésnapja és egy régen várt új sorozat bevezetése adta.

A rendezvény háziasszonya Valiskó Mária, az Alveola Kft. üzletfejlesztési kapcsolattartója volt, aki a nap folyamán többször is Szóráth Tamás ügyvezetővel együtt osztott meg érdekes momentumokat a márka életéből. Az előadások a jelen fejlesztéseiről és a hozzájuk kapcsolódó kezelési metódusokról szóltak.

A Solane egy innovatív, mindig megújuló márka, ami csak folyamatos és megfelelő képzési programmal együtt tud a kezdő és már aktív kozmetikusok partnere lenni. Annak érdekében, hogy ez az ismeretanyag az országban mindenhol elérhető legyen, a Solanie elindította Regionális Oktató Programját. A rendezvény elején a már meglévő 5 regionális oktatót ismerhettük meg: Kovács Edit, Veréb Éva, Mészáros Andrea, Lingli-Sasvári Anna és Mravik Nikolett lelkesedése, szakmai tapasztalata és alázata méltón tükrözte a Solanie márka filozófiáját.

Ezt követően elkezdődött az igazi „szakmázás”. Olyan szakemberek előadásai következtek, akik szakmai tudása és tapasztalata meghatározó jelentőséggel bír a Solanie márka fejlődésében. Juhász Klára előadásából megtudhattuk, hogy melyek azok a pontok, ahol a kozmetikus beavatkozhat  az öregedési foltok kezelésébe.

Ezt követően Csordásné Dr. Rónyai Erika kutatás- fejlesztési igazgató előadásából megtudhattuk, hogy mi hívta életre az új Vita White fehérítő sorozat. Bepillantást nyerhettünk a termékfejlesztés folyamatába, az első ötlettől, a hatóanyagok kiválasztásán keresztül a kész termék létrejöttéig.

A Solanie legújabb Fehérítő sorozatát, a Vita White-ot Valiskó Mária és  Gajdár Mónika előadásaiból ismerhettük meg. Mónika a Solanie megszületése óta jelen van a márka életében. Elméleti előadásukat, gyakorlati bemutató követte, amely egy látványos, zenére végzett szinkron masszázs volt.

A program hivatalos része a vége felé közeledett, de még egy nagyon kedves feladatunknak tettünk eleget. A rendezvényen átadásra kerültek a legeredményesebb kozmetikusoknak szóló elismerő plakettek. Ezúton is gratulálunk a kitüntetetteknek. Arany partner: Polgár Andrásné, ezüst partner: Győri Mónika, bronz partner: Dr. Barkócziné Dudás Julianna, legdinamikusabban fejlődő partner: Laki Rita.

Ezt követően érkezett a színpadra a rendezvény exkluzív vendége Ónodi Eszter Jászai Mari díjas színésznő, aki 2 éve a Solanie szépségnagykövete. Kisugárzásával szakmai alázatával és a magyar termékek iránti szeretetével mindazt tükrözi, amit a Solanie fontosnak és a szépségipari szakaembereknek, a szépülni vágyóknak átadandónak tart. Egy rövid beszélgetést követően lehetősége volt a vendégeknek, hogy közös fotót készítsenek Eszterrel. A rendezvény hivatalos programja ezzel véget ért.

Az ünnepélyes vacsorát követően a felhőtlen szórakozás vette át a főszerepet. Dévényi Tibi bácsi lemezlovas retró discot varázsolt a helyszínre és pöttyös labdákkal színesített, fergeteges bulival záródott az első Solanie Partnertalálkozó.