LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

IV. Long Lashes Championship 2019

2019. június 17.

Ismét eljött az idő, hogy szempillaépítő tudásod összemérd a legjobbakkal. Méghozzá idén ősszel a Long Lashes Magyar szempillaépítő Bajnokságán, mely immáron IV. alkalommal kerül megrendezésre.

Immáron IV. alkalommal kerül megrendezésre a Long Lashes Championship, Magyar Szempillaépítő Bajnokság, ahol nem csak hazai, de nemzetközi versenyzőkkel is összemérheted tudásodat. A helyszín továbbra is a budapesti Lions GArden hotel, a téma pedig a vagány, színes „Pin up Girl!

Ha szeretnéd megadni magadnak az esélyt, hogy neved bekerüljön a történelemkönyvekben, vagy egyszerűen csak az élvonalhoz szeretnél tartozni, akkor versenyünkön a helyed.

Időpont és helyszín:

2019. szeptember 28. (szombat)
Helyszín: Lion’s Garden Hotel,
1146 Budapest, Cházár András utca 4.

Nevezés:

Nevezési díj: 7.500 Ft
Nevezési határidő: 2019. július 30.
Jelentkezésed leadhatod a szilvia.pap@alveola.hu e-mail címen, vagy a +36 1 251-2270/24-es telefonszámon. Verseny regisztrációd csak a nevezési díj befizetése után tekintett elfogadottnak.
A férőhelyek száma limitált: maximum 30 fő

Verseny téma:

 • Pin up girl

Verseny kategóriák:

 • 1D Classic, 2D-től amennyi belefér

Zsűritagok:

 • Gera-Király Anita
  A Szépség-gyár vezető instruktora, és professzionális szempilla stylist
   
 • Ágoston Melinda
  Mesterkozmetikus, Sminkmester
   
 • Kovács Nelli
  A Long Lashes vezető trénere, Kozmetikus
   
 • Kazal Viktória
  Stylist

Versenykiírás

 

Jelentkezés lezárva!

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Amire nagyon büszkék vagyunk - III. Long Lashes Championship - „Rock Girl” verseny

2018. október 25.
2018. szeptember 29-én 3. alkalommal került megrendezésre a Long Lashes Championship Magyar Szempillaépítő Bajnokságot, melynek helyszíne ismételten a Lion’s Garden Hotel volt. A versenyt két kategóriában hirdettük meg: 1D - Classic technika, illetve 2D - től amennyi belefér, melyet idén megspékeltünk a „Rock girl” témával. Összesen 24 szempillaépítő vett részt ezen a rangos eseményen.

Long Lashes Szempillaépítő MAGÁNOKTATÁS az Alveola Beauty Akadémián

2018. június 4.
Ha azt szeretnéd, hogy 100%-ban csak Rád figyeljenek, és nem akarsz várni arra, hogy Te kerülj sorra a többiek mellett a gyakorlásra, akkor most van egy remek hírünk számodra.

Újabb sikerek az Alveola Beauty Akadémián!

2018. szeptember 17.
Örömmel jelenthetjük be, hogy immáron 6. és 7. szépségtanácsadó képzésünk diákjai tettek sikeres OKJ vizsgát 2018. szeptember 14-én az Alveola Beauty Akadémián. Mind az elméleti, mind pedig a gyakorlati vizsgán is kiemelkedő végeredmények születtek. Az Alveola csapata ezúton kíván további nagyon sikeres munkát Nektek, Szépségtanácsadóknak.