LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Kedvezményes tanfolyam ismétlés a Beauty Akadémián!

2021. június 1.

"Az ismétlés a tudás anyja." Szokták mondani és milyen igaz! Nyáron is zajlik az élet a Beauty Akadémián! Úgy érzed itt az idő, hogy felfrissítsd tudásod, átismételnéd az ott tanultakat? Ha korábban már részt vettél bármelyik tanfolyamon, most 30% kedvezménnyel várunk a tanfolyam ismétlőn!

Mi a teendőd? 

A kedvezmény beváltásához add le jelentkezésed a kiválasztott ismételni kívánt tanfolyamra, a jelentkezéskor válaszd az „előreutalás” opciót, majd a jelentkezéskor kapott e-mailre válaszul küld el nekünk a korábbi tanfolyamon megszerzett okleveled.

Egy kis ízelítő ismétlő tanfolyamainkból:

Long Lashes műszempillaépítő alap és továbbképző tanfolyamok

Itt az idő, hogy elsajátítsd a szempilla építés alapjait vagy tovább fejleszd a tudásod. Tanulj professzionális termékekkel, magasan képzett oktatóinktól. Képzéseinket választhatod csoportos, vagy akár magánoktatás formában is.
Részletek: https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/muszempilla-tanfolyamok

Szőrtelenítési tanfolyamok

Itt a nyár, szőrtelenítésre fel! Ismerkedj meg a cukorpasztázás technikájával, hogy vendégeidnek egy új, a hagyományos gyantához képest kevesebb fájdalommal járó alternatívát is ajánlhass szalonodban.
Kiscsoportos intimgyanta tanfolyamunkon profi oktatónk nyújt segítséget abban, hogy minél kíméletesebben és gyorsabban tudd végezni az eljárást, vendégeid legnagyobb örömére.
Részletek: https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/szortelenitesi_tanfolyamok

Szempilla és szemöldök tanfolyamok

Kiegészítenéd szolgáltatásaid valami plusz eljárással, amiért vendégeid odáig lesznek?
Legyen szó szempilla liftingről, dauerről vagy szemöldök laminálásról, mi megtanítjuk Neked.
Egyes tanfolyamainkat kezdőcsomag vásárlása esetén kedvezményesen veheted igénybe!

Részletek: https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/szempilla-szemoldok-tanfolyamok

Sminktanfolyamok

A Malu Wilz segítségével a legújabb professzionális sminktermékekkel találkozhatsz, elsajátíthatod a profi sminkelés trükkjeit és hasznos ötletekkel gazdagodhatsz a termékek praktikus felhasználását illetően. A nyár folyamán készülünk Nektek esküvői, érett bőr, és camouflage sminkelési technikákkal, oktatóid pedig nem mások lesznek, mint Schlovicskó Katalin és Sok Csaba, akik a szakmában már bizonyítottak és aktív részesei a hazai divat és média világnak.
Részletek: https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/sminktanfolyamok

 

A kedvezmény 2021. június 1. és 2021. július 31. között leadott jelentkezésekre érvényesíthető budapesti csoportos tanfolyamainkra!