LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Kozmetikus tanfolyamok télre

2018. november 12.

Ugyan a karácsony előtti téli időszak már inkább a munkáról, mintsem a tanulásról szól, de pár új téma miatt igazán megéri Beauty Akadémiánkra ellátogatni. Kozmetikus tanfolyamaink között nem csak a téli kezelésekre szabott képzésekkel találkozhatsz, hanem a Solanie legújabb MesoPeptide sorozatával is megismerkedhetsz.

Solanie mesopeptide tanfolyam

Solanie mesopeptide tanfolyam

A tél egyik különlegességének ígérkezik a Solanie legújabb MesoPeptide termékcsaládjához tartozó oktatásunk. A peptidek bőrfiatalító hatását mezoterápiás hatásmechanizmussal kombináló sorozat nem csak forradalmasítani tudja kezelési kínálatod, de olyan élményt is kínál vendégeidnek, mellyel eddig kozmetikai szalonban még nem találkozhattak. Ismerkedj meg az újdonságokkal, sajátítsd el a 3 peptidre épülő szuperkomplexek használatát és frissítsd meg téli kezelési kínálatod az év ezen fontos időszakában.

Dr. Spiller téli kezelések

Dr. Spiller téli kezelések

A tél kozmetikai kezeléseinek középpontjában mi más is állhatna, mint az anti-aging. A kezelési repertoár ezen fontos területét neked is kötelezően ki kell aknázni, melyhez a Dr. Spiller termékcsaládja és a speciális W/O emulziók lehetnek a segítségedre. Tanfolyamunkon megismerkedhetsz a Celltresor sorozat speciális hatóanyagaival és hatásmechanizmusaival. Megtanulhatod, hogy hogyan adhatod meg vendégeid bőrének mindazon összetevőket, melyekre az év ezen időszakában igazán szükségük van.

Nyirokdrenázs arc- nyak- dekoltázs tanfolyam

Nyirokdrenázs arc- nyak- dekoltázs tanfolyam

A bőr frissítő masszázsára az év minden időszakában szükség van. Nem csak a szövetek és sejtek tápanyag és oxigén ellátását javíthatjuk ezzel, hanem a bőr méregtelenítő folyamataihoz is jelentősen hozzájárulhatunk. Nyirokdrenázs tanfolyamunkon megtanulhatod szervezetünk nyirokrendszerének működését és azt, hogy ezen szervünk normál működési folyamatainak stimulálásával hogyan is járulhatsz hozzá a bőr anyagcseréjének optimalizálásához és a tél során kötelező aktiváláshoz.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Kozmetikus és Szépségtanácsadó képzés Juhász Klára az Alveola Szépség Akadémia vezetőjének szemszögéből

2017. január 6.
A 2016-os év számos változást hozott a felnőttképzésben, mely alapjaiban érintette a szépségszakma területét is. Juhász Klárival az Alveola Szépség Akadémiájának szakmai vezetőjével beszélgettünk, hogy az új rendszer milyen változásokat tartogat a tanulni vágyóknak és van-e, amire a már végzett szakembereknek oda kell-e figyelni.

Kozmetikus tanfolyamok most a barátnőddel együtt féláron

2017. április 18.
Amennyiben szeretnéd tudásod frissen, üzleted versenyképesen tartani, úgy látogass el tavaszi tanfolyamaink egyikére. Most ugyanis ha barátnőddel ketten jöttök, akkor egyikőtök ingyenesen vehet részt az oktatáson.

OKJ Kozmetikus képzés októbertől az Alveolánál

2017. július 31.
Az Alveola Kft. az elmúlt évben óriási lépést tett, hiszen korábbi évek tapasztalatait összegyűjtve kereskedelmi tevékenysége mellett új üzletágat hozott létre, melynek keretében OKJ felnőttképzést is kínál kozmetikus, szépségtanácsadó, kézápoló és műkörömépítő témakörökben. Az októberben újonnan induló kozmetikus képzés kapcsán beszélgettünk Dani Richarddal a cég szakmai divíziójának  vezetőjével, hogy miben lesz más ez a képzés, mint az összes többi.