LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Műszempilla tanfolyam és műszempilla építés 1-től 6D-ig

2018. november 6.

Amennyiben még csak most bontogatod szárnyaid, vagy már végzett szempilla dizájnerként dolgozol csak nehezen igazodsz el a különböző D-k világában, akkor téli tanfolyamaink között biztosan megtalálod a tudásod továbbfejlesztéséhez legmegfelelőbbet.

Alaptudás műszempilla építéshez, melynek megszerzéséhez a legjobb helyen jársz

Egyik pillaépítő sem válhat mesterré, ha az alapokhoz szükséges tudást nem sajátítja el, a fejlődéshez vezető utat nem járja végig. A pillaépítésnél pedig a tárgyi tudás és gyakorlás is létfontosságú, mivel a vendégek szemének közelében, különféle kozmetikumok, anyagok és eszközök együttes használatával dolgozunk. Alaptanfolyamunkon a szakmában elismert Kovács Nelly-től sajátíthatod el a kötelező alapokat és azt a szakmai tudást, amire később építkezhetsz. Elméletben és gyakorlatban is megtanulhatod az alaptechnikákat, melyhez igény esetén anyagokat is tudunk a számodra biztosítani.

A pillaépítés csúcsa: Extreme Volume

Amennyiben a legmagasabb szakmai csúcsokat szeretnéd ostromolni, akkor az Extreme Volume a Te technikád. A látványos, a kifutókon és a hétköznapokon is viselhető dús pillák megépítése elsőre egyszerűnek tűnhet, de ha profiktól tanulsz, akkor megspórolhatod a sikerhez vezető út kudarcainak költségét. Extreme volume tanfolyamunkon Kovács Nelly segíti a tanulásod, hogy esztétikusan a szakmai elvárásoknak megfelelve sajátítsd el ezt a technikát. Ellesheted a trükköket, mellyel gyorsabban dolgozhatsz, vagy éppen a vendég számára is kényelmesen viselhető dús pillasort építhetsz.

Magánoktatások, melyen egy kérdésed sem marad megválaszolatlanul

Tanulni vágyó ügyfeleink igényének eleget téve idéntől már magánoktatásokon is elsajátíthatod a műszempilla építés fortélyait. A kizárólag 1 fővel zajló képzéseken dedikált oktatóval dolgozhatsz együtt, aki egész nap csak rád figyel és a te fejlődésedet biztosítja. Magánoktatásaink rendelkezésre állnak szinte minden témakörben az alap szálankénti szempillahosszabbítástól, a duplázó technikán keresztül egészen az extreme volume technikáig.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Long Lashes Szempillaépítő MAGÁNOKTATÁS az Alveola Beauty Akadémián

2018. június 4.
Ha azt szeretnéd, hogy 100%-ban csak Rád figyeljenek, és nem akarsz várni arra, hogy Te kerülj sorra a többiek mellett a gyakorlásra, akkor most van egy remek hírünk számodra.

Amire nagyon büszkék vagyunk - III. Long Lashes Championship - „Rock Girl” verseny

2018. október 25.
2018. szeptember 29-én 3. alkalommal került megrendezésre a Long Lashes Championship Magyar Szempillaépítő Bajnokságot, melynek helyszíne ismételten a Lion’s Garden Hotel volt. A versenyt két kategóriában hirdettük meg: 1D - Classic technika, illetve 2D - től amennyi belefér, melyet idén megspékeltünk a „Rock girl” témával. Összesen 24 szempillaépítő vett részt ezen a rangos eseményen.

Kozmetikus és Szépségtanácsadó képzés Juhász Klára az Alveola Szépség Akadémia vezetőjének szemszögéből

2017. január 6.
A 2016-os év számos változást hozott a felnőttképzésben, mely alapjaiban érintette a szépségszakma területét is. Juhász Klárival az Alveola Szépség Akadémiájának szakmai vezetőjével beszélgettünk, hogy az új rendszer milyen változásokat tartogat a tanulni vágyóknak és van-e, amire a már végzett szakembereknek oda kell-e figyelni.