LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Nyári arckezelő tanfolyamok a Beauty Akadémián

2021. június 24.

Nyáron a legnagyobb figyelem a szabadtéri programoknak kedvez. A legforróbb napokon a vendégek egy része szívesebben tölti idejét strandolással, napozással, mint a kozmetikában. Azonban vannak vendégek, akik, ilyenkor is szorgalmasan járnak hétről-hétre kezelésre és különböző szolgáltatások igénybevételére. Bármelyik oldalon is állsz, a nyár a legjobb időszak a fejlődésre, továbbképzésre és az új képességek begyakorlására is, amivel minden vendéget levehetsz a lábáról, ha vége a nyárnak.

Használd ki az időt és jelentkezz arckezelő tanfolyamainkra!

Prémium masszázstechnikák anti-aging kezelésekhez

Az igényesebb, luxus kategóriájú kezelések nem csak magas minőségű hatóanyagokat hanem egyedi, különleges rituálékat is magukba foglalnak. A vendég holisztikus, teljes lényét figyelembe vevő, teljeskörű kezeléséhez kínálunk három egyedi masszázst a Solanie világból.

Szemkezelés – szemkörnyék fiatalítása lifting masszázstechnikával

A szemkörnyék speciális bőrén megjelenő problémák eltüntetése örök kihívás a szakemberek számára. Tanfolyamunkon megismerheted a Solanie egyedi szemápolási koncepcióját és annak diagnosztikai módszereit, amit a Solanie új lifting szemmasszázs technikájával ötvözünk. 

Nyirokdrenázs arc-nyak-dekoltázs tanfolyam

Nyirokdrenázs tanfolyamunkon fizioterápiás eljárást tanulhatsz! Elsajátíthatod az arc, a nyak és dekoltázs nyirokdrenázs technikáját, mely beépíthető minden masszázsmetodikába, ezáltal hatékonyabbá téve az adott kozmetikai kezelést.

Solanie Mesopeptide – bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam

Ismerkedj meg a Solanie legmodernebb kozmetikai NNR (No Needle Rejuvenation) technikájával, mely peptidekre épülő kezelési protokolljával a bőr megsértése nélkül a mezoterápiás kezelések hatékonyságát kínálja számodra.

Antioxidánsokkal a bőröregedés ellen tanfolyam

A bőröregedés lassítása szempontjából a szabadgyökök semlegesítése létfontosságú folyamat. Tanfolyamunkon megtudhatod, hogy egy speciális antioxidáns komplexszel hogyan tökéletesítheted anti aging kezeléseid a kozmetikában.