LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Nyári szünetre megy az Alveola Beauty Akadémia

2023. június 18.

Nagyszerű hírünk van szépségipar rajongói számára! A Beauty Akadémia teljesen megújul és újult erővel indul újra OKTÓBERBEN, miután június 15-től átfogó felújításokon esik át. Az új tervezési koncepció célja, hogy még vonzóbbá és inspirálóbbá tegye a tanulást intézményünkben.

Az új Beauty Akadémia modernebb és korszerűbb lesz, ahol a kozmetikusok a legújabb szépségtrendeket és technológiákat tanulhatják majd, és olyan szakmai készségeket szerezhetnek, amelyek segítségével sikeres karriert építhetnek. Az intézmény újra megnyitása egy igazi mérföldkő lesz számunkra, és kiváló lehetőséget kínál a tanulni és fejlődni vágyók számára, hogy megfeleljenek az iparág egyre növekvő igényeinek és lehetőségeinek.

Ha érdekel a szépségipar, ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a legjobb tudás birtokában indíthasd el karrieredet! Ha pedig gyakorló kozmetikus vagy, akkor tudod, hogy ahhoz, hogy a szépségiparban valóban kitűnj és kiemelkedj a versenytársaid közül, fontos, hogy folyamatosan fejleszd a tudásodat és lépést tarts az új trendekkel és technológiákkal. Az állandó tanulás és fejlődés az, ami lehetővé teszi számodra, hogy mindig a legjobbat nyújtsd vendégeidnek, és biztosítsd, hogy a kozmetikai kezeléseid mindig a lehető legjobb eredményt hozzák.

Ha valóban sikeres kozmetikusként szeretnél dolgozni, akkor soha ne állj meg a tanulásban és fejlődésben! A Beauty Akadémia által nyújtott magas szintű oktatás pedig segít, hogy sikeres és elismert kozmetikussá válhass.

OKTÓBERBEN várunk újra szeretettel megújult Akadémiánkon!